KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
Jak już biała, to z motywem z początku tematu, bo ta jak dla mnie jakoś mało Maidenowa.
Taką łykam w ciemnowydra77 pisze:Masz na mysli taka koszulke?
Zajebista!
To mnie upewnilo, ze jak biala to z szarym nadrukiem, mniejsza o to z ktorym husarem;-) a moze z tylu zamiast napisu to motyw z konturem jak na maiden poland tylko nie kolorowy
To mnie upewnilo, ze jak biala to z szarym nadrukiem, mniejsza o to z ktorym husarem;-) a moze z tylu zamiast napisu to motyw z konturem jak na maiden poland tylko nie kolorowy
TAK Wydra !!! Taką chcemy
!!!
Nieźle to wygląda ale zobaczyłbym też wizkę tej pierwotnej wersji na białym materiale 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Budziol pisze:Zajebista!
Ostatnio zmieniony sob lip 20, 2013 11:14 pm przez Depeshka, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj mnie też by taka biała koszuleczka przypasiła w 100 % 
Kazdemu pasilaby taka koszulka ale ten projekt jest niedostępny 
Tylko koszulka Sanktuarium jest koszulką fanklubową i tylko tą koszulkę możemy zrobić
Tylko koszulka Sanktuarium jest koszulką fanklubową i tylko tą koszulkę możemy zrobić
ale może być w odcieniach szarości?
Ale to wyjdzie kiszka z tego względu, ze ja nie mam tego rysunku jako szkic tylko od razu w kolorach.
Ten swój rysunek co mam w avatorze to był szkic zrobiony atramentem tak żeby mozna to było wykorzystać do czarno-białego wydruku. Pózniej dopiero ten szkic był pokolorowany i powstała pełno kolorowa wersja.
Rysunek Sanktuarium powstał tylko w kolorowej wersji. Mozna to oczywiście zapisać jako obraz czarno-biały ale to nie będzie to samo co czarno-biały szkic.
Np całe tło które jest pomarańczowe będzie jako szara plama czyli wg mnie to będzie kiszkowacie wyglądać
Ten swój rysunek co mam w avatorze to był szkic zrobiony atramentem tak żeby mozna to było wykorzystać do czarno-białego wydruku. Pózniej dopiero ten szkic był pokolorowany i powstała pełno kolorowa wersja.
Rysunek Sanktuarium powstał tylko w kolorowej wersji. Mozna to oczywiście zapisać jako obraz czarno-biały ale to nie będzie to samo co czarno-biały szkic.
Np całe tło które jest pomarańczowe będzie jako szara plama czyli wg mnie to będzie kiszkowacie wyglądać
No wlasnie to jest to co mowie.
To jest szkic jeszcze przed kolorowaniem ale ja nie mam takiej wersji zapisanej jako plik.
Mam tylko wersje kolorowa.
A jak ta wersje kolorowa zapiszesz jakoczarno-biala to nie bedzie to samo co ten szkic tylko wyjdzie jedna wielka szara plama i to nie bedzie ladnie wygladac na koszulce
To jest szkic jeszcze przed kolorowaniem ale ja nie mam takiej wersji zapisanej jako plik.
Mam tylko wersje kolorowa.
A jak ta wersje kolorowa zapiszesz jakoczarno-biala to nie bedzie to samo co ten szkic tylko wyjdzie jedna wielka szara plama i to nie bedzie ladnie wygladac na koszulce
a jakby zapytać projektantki czy nie ma szkicu oryginalnego z poprawną juz twarzą Edka? No chyba, że tylko mnie się widzi czarnobiała koszulka? 
Jak na białej koszulce, to ten konkretny Eddie, o którym teraz mowa, nie ten z avatara, prezentowałby się zacnie
Nawet bez żadnych napisów, no ale to pewnie nie przejdzie 
nie tylkoNo chyba, że tylko mnie się widzi czarnobiała koszulka?
ja bym byl chetny na biala koszulke! 
bobrywieczór.
czy ktoś chce moje koszulki sanktuaryjne?
czy ktoś chce moje koszulki sanktuaryjne?