Iron Maiden Big Survivor 2013 Dyskusje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Iron Maiden Big Survivor 2013 Dyskusje
Ładna rozbieżność głosów nam się robi,to chyba znaczy iż album jest bardzo równy.
-
Nomadosław
- -#Trooper

czy ja wiem? jak narazie 3/4 głosów dostają Wasted Years, DejaVu i Heaven Can Wait co jest zgodne z moimi odczuciami, chociaż ten trzeci utwór uważam za zdecydowanie najlepszy z tej trójkiInvader pisze:Ładna rozbieżność głosów nam się robi,to chyba znaczy iż album jest bardzo równy.
najbardziej równe albumy Irons raczej już za nami, Killers, Piece of Mind
oba są dobreMagniuto pisze:Bardzo słusznie, 100 % poparcia.vyrus pisze:Nie bardzo kumam dlaczego No More Lies jest niedoceniony. Przeciągniety i banalny utwór. Niedoceniony to jest Montsegur a nie refrenowe łubudubu z NML
Tak, zgadzam się. Oba są dobre.
-
Nomadosław
- -#Trooper

Ja nawet wolę No More Lies, Montsegur ma potencjał, ale raczej niewykorzystany, nie jest fanem tego utworu
ja czekam na TFF
pewnie wygra i tak najbardziej lubiany tutaj El Dorado niestety.
A najrówniejszy, Brave New World, przed namiNomadosław pisze: najbardziej równe albumy Irons raczej już za nami, Killers, Piece of Mind
-
Deleted User 2868
Pierwsze słyszęVeeKing pisze:pewnie wygra i tak najbardziej lubiany tutaj El Dorado niestety.
El Dorado lubiany? To chyba na innym forum. Moim zdaniem wygra Avalon i w sumie słusznie. Utwór miazga.
El Dorado studyjnie jest niestety taki trochę kiepski. Totalnie spieprzyli wykonanie. Przecież na żywo zyskuje 200% na ogólnej miodności.
Piece Of Mind równe? No bez jaj. Pierwsza połowa albumu (do Still Life) genialna, później tylko przeciętno-dobrze. Takie jest moje zdanie.
Piece Of Mind równe? No bez jaj. Pierwsza połowa albumu (do Still Life) genialna, później tylko przeciętno-dobrze. Takie jest moje zdanie.
z TFF chciałbym żeby wygrał Coming Home
byłoby ciekawie
To Tame a Land jest przeciętno-dobry?Truskawa pisze:Piece Of Mind równe? No bez jaj. Pierwsza połowa albumu (do Still Life) genialna, później tylko przeciętno-dobrze. Takie jest moje zdanie.
-
Nomadosław
- -#Trooper

Quest for Fire stawiam na dziś wyżej niż Wasted Years.
Jest nawet nawet, ale jakiś świetny to też nie. Moim zdaniem najsłabszy epik. Brakuje mi w nim po prostu czegoś charakterystycznego jak dla mnie.Mr. M pisze:To Tame a Land jest przeciętno-dobry?
Ostatnio zmieniony pn sie 26, 2013 6:07 pm przez Truskawa, łącznie zmieniany 2 razy.
Truskawa, a tornister już spakowałeś?
Marna prowokacja marnego człowieka.
Nie taka marna skoro wystarczyla zebys zlamal regulamin 
który punkt?? 
hmmm... nie ogarniam czemu ludzie na dzien dorby głosuja na perełki...
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Może boją się podjąć decyzję co ma odpaść. Czasami jeden głos się liczy. A oddanie na faworyta liczy się do frekwencji, ale wiadomo, że nie odpadnie, więc jeżeli coś odpadło to nie przeze mnieVeeKing pisze:hmmm... nie ogarniam czemu ludzie na dzien dorby głosuja na perełki...
To jak oddanie nieważnego głosu w wyborach parlamentarnych. Wszyscy są źli. Oddam nieważny głos i nie będę ponosił winy za rządzących...
Dokładnie. Też nie rozumiem, jak można od razu zagłosować na taką perełkę jak Only the Good Die Young.VeeKing pisze:hmmm... nie ogarniam czemu ludzie na dzien dorby głosuja na perełki...
Podsumowując Somewhere in Time: Dobrze, że wygrał tytułowy, choć jednak osobiście najbardziej liczyłem na Stranger in a Strange Land. No i z jednej strony nie dziwię się, że tak szybko odpadło Deja Vu, choć ja bardzo lubię te utwór i jest moim nr 4 na tym albumie.
Natomiast Siódmy Syn to jest wielka zagadka dla mnie. Genialny, równy album, ale... do żadnego utworu nigdy się tak nie przywiązałem, żeby specjalnie na niego liczyć. Będzie ciekawie.