http://images38.fotosik.pl/170/bf603a1c6cddb3b7.jpg
Z ciepłym pozdrowieniem od dziadka metala w ten chłodny wieczór
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
to dla mnie nie jest akurat argument, bo "polaczkowość" w tym kraju jest faktemvyrus pisze:2. Obrażanie narodu polskiego przez użycie pejoratywnego określenia "polaczek". Godzi to w moje uczucia narodowe i przywiązanie do Ojczyzny.
Dla trolli internetowych i wyznawców pewnej śmiesznej religii, która nazywa się kosmopolityzm faktycznie "polaczkowość" może i istnieje. Tacy najczęściej sami są "polaczkami" i wstyd Polsce przynoszą swoim istnieniem. Ja tam się "polaczkiem" nie czuję. Mam swoją godność i swojego kraju się nie wstydzę a obywateli staram się zrozumieć.Szajba pisze:to dla mnie nie jest akurat argument, bo "polaczkowość" w tym kraju jest faktem
boże...Pierre Dolinski pisze: Czesław Miłosz(niesłusznie w tym kraju wielbiony Litwin)
No widzisz Dżef. I już wiem, że nigdy się nie dogadamy.Szajba pisze:boże...Pierre Dolinski pisze: Czesław Miłosz(niesłusznie w tym kraju wielbiony Litwin)
Zabrania się:2. Na forum obowiązują zasady dobrego wychowania i wzajemnego szacunku.
(...)
Tymczasem Mr. M jest autorem co najmniej kilku postów, które nie wnoszą nic do tematu i służą jedynie wyszydzaniu czyjejś opinii. Pozwolę sobie przytoczyć trzy z brzegu.9. Notorycznego pisania postów bezsensownych lub bardzo odbiegających od tematu.
(...)
10. Obrażania, besztania, szydzenia z nowych userów
Truskawa napisał/a:
El Dorado i Talizman to moim zdaniem jedyne wady tej płyty.
To trzeba sobie gdzieś zapisać.
Truskawa napisał/a:
Kaczyński i jego ludzie to psychole, po których wszystkiego można się spodziewać. Oni wypowiedzą wojnę Rosji i zrobią z nas drugą Białoruś. Ta partia to taki socjalistyczny ciemnogród, że to się w pale nie mieści.
Coraz lepsze teksty ostatnio się trafiają. Nawet brak Nomada vel Złapanego nie jest taki odczuwalny
Zresztą trzeba jeszcze zwrócić uwagę na jego podpis (i to głównie na podpis). Mnie osobiście denerwuje takie zachowanie. Najzabawniejsze jest to, że to on głosował ostatnio w Survivorze przez wszystkie kolejki na utwór, który ostatecznie wygrał. Może to zbyt błahe, ale ja chcę tylko zwrócić uwagę na problem.Dejavu napisał/a:
A kompozycyjnie uważam, że Lemmy oczywiście nie ma startu to Metalliki, bez względu na mój szacunek do niego.
Tekst Tygodnia, nie ma co
dokładnie. polecam zapoznać się z wujkiem Staszkiem i jego podejściem do świata :jBudziol pisze:To tzw. krotkie, ciete riposty.
W zadnym z przytoczonych przez Ciebie przykladow, nikogo nie obraza i nie wysmiewa, a wolno kazdemu miec wlasne zdanie
Kaczyński i jego ludzie to psychole
jak już to zdradzanie tajemnicy państwowej albo mówienie prawdyPierre Dolinski pisze:Przepraszam bardzo. Czy to zdanie zacytowane powyżej to jest komplement? Moim zdaniem obrażenie osoby publicznej. Oczywiście na temat osób publicznych, zwłaszcza polityków można mieć swoje zdanie, ale to zdanie powyżej obraża osoby publiczne i jest nieregulaminowe.
Buziol jesteś psycholem! :jPierre Dolinski pisze:dyby tylko ktoś ośmieliłby się coś napisać podobnego na temat jakiegoś forumowicza ten natychmiast domagałby się warna dla tej osoby.
No cóż, jeśli poczułeś się aż tak bardzo urażony, to mogę tylko przeprosić, bo skoro Ty w tymTruskawa pisze:Tymczasem Mr. M jest autorem co najmniej kilku postów, które nie wnoszą nic do tematu i służą jedynie wyszydzaniu czyjejś opinii. Pozwolę sobie przytoczyć trzy z brzegu.
widzisz szydzenie z czyjejś opinii, a w tymTo trzeba sobie gdzieś zapisać.
kulturalne wyrażenie swojego zdania, to chyba jestem zbyt ułomny na taki poziom dyskusji.Kaczyński i jego ludzie to psychole, po których wszystkiego można się spodziewać. Oni wypowiedzą wojnę Rosji i zrobią z nas drugą Białoruś. Ta partia to taki socjalistyczny ciemnogród, że to się w pale nie mieści.
Myślę, że sporo osób mogłoby się wypowiedzieć co sądzi na temat twojej inteligencji, ale ponieważ ich zdanie jest tajemnicą poliszynela szkoda im słów i czasu.Szajba pisze:jak już to zdradzanie tajemnicy państwowej albo mówienie prawdy
Pierre Dolinski pisze:Kaczyński i jego ludzie to psychole
Przepraszam bardzo. Czy to zdanie zacytowane powyżej to jest komplement? Moim zdaniem obrażenie osoby publicznej. Oczywiście na temat osób publicznych, zwłaszcza polityków można mieć swoje zdanie, ale to zdanie powyżej obraża osoby publiczne i jest nieregulaminowe.
Gdyby tylko ktoś ośmieliłby się coś napisać podobnego na temat jakiegoś forumowicza ten natychmiast domagałby się warna dla tej osoby.
tu akurat zgadzam się z Szajbą w 100%Szajba pisze:jak już to zdradzanie tajemnicy państwowej albo mówienie prawdy
Wychodzi na to, że pospołu z tym troglodytą popierasz chamstwo, bo akurat macie te same preferencje polityczne. Jesteś stronniczy.Budziol pisze:tu akurat zgadzam się z Szajbą w 100%
Budziol pisze:dobra koniec żartów, wszystko wyjaśnione, wszyscy happy, polityka w innym temacie - tam można sobie kulturnie podyskutować