25-30/03/2014 - Blaze Bayley - Polska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Re: 25-30/03/2014 - Blaze Bayley - Polska
Wbiły na ostatnią zwrotkę Man on the Edge
Dajcie znać, jaka jest oferta gadżetów oferowanych na koncercie. Chodzi mi przede wszystkim o to, czy można kupić tę promowaną składankę, ewentualnie tę akustyczną epkę, a może jeszcze coś innego ciekawego? Muszę się przygotować, ile kasiury wziąć ze sobą oprócz tej do przepicia
A ma ktoś może orientację cóż to takiego jest za gadżet z autografem oferowany do wersji wejściówki VIP?
A ma ktoś może orientację cóż to takiego jest za gadżet z autografem oferowany do wersji wejściówki VIP?
Do kupienia wszystkie albumy Blaze i Blaze Bayley (nawet The Night That Will Not Die!).
Epka akustyczna po 40, pozostałe 50. Nowa składanka chyba za 70. DO tego bluzy (80 i 120) oraz kufle chyba po 50.
Epka akustyczna po 40, pozostałe 50. Nowa składanka chyba za 70. DO tego bluzy (80 i 120) oraz kufle chyba po 50.
O której mniej więcej koncerty się kończyły?
Jadę jutro do Lublina i ciekawy jestem czy wyrobię się na ostatni dojazd powrotny do domu?
Jadę jutro do Lublina i ciekawy jestem czy wyrobię się na ostatni dojazd powrotny do domu?
Tak po prostu można sobie z nim zrobić zdjęcie? 
-
Deleted User 4876
nie, trzeba najpierw zrobić przewrót w tył, potem w przód, a na końcu w bok. a jak jest niezadowolony to jeszcze trzeba zatańczyć Kankana
Przecież to zwykły facet jest i ma radochę z tego, ze ma fanów, ze chcą go posłuchać i jeszcze słit focie na fejsika strzelić - nie ta skala co IM, żeby gwiazdorzyć 
Potwierdzam! Koncert zaiste mega! Przerósł wszelkie moje oczekiwania i bawiłam się jak nigdy!
mic7 również pozdrawiam
i dodam że jestem wciąż w szoku sympatyczności i normlności Blaza - napisałam mu krótką wiadomość na FB i.. odpisał w ciągu 24h bardzo ciepłym słowem!!!
naprawdę SZACUN! 
mic7 również pozdrawiam
i dodam że jestem wciąż w szoku sympatyczności i normlności Blaza - napisałam mu krótką wiadomość na FB i.. odpisał w ciągu 24h bardzo ciepłym słowem!!!
Koncert we Wrocku kapitalny. Blaze w świetnej formie. Set super! Niemal 2 godziny czystego heavy metalu. Towarzyszący muzycy tez dali radę, na pewno byli lepsi, bardziej rozrywkowi od tych na ostatniej trasie Frekwencja tez dopisała, było chyba nawet więcej ludzi niż na dwóch poprzednich koncertach w Madness razem wziętych. Po koncercie oczywiście fotki i autografy z każdym kto chciał. Zero giwazdorzenia.
Kto nie ma biletu na koncert do Krakowa może go zdobyć tutaj.
http://rockville.pl/konkurs-blaze-bayle ... a-koncert/
W tyłek niech sobie te lajki wsadzą.tomtomala pisze:Kto nie ma biletu na koncert do Krakowa może go zdobyć tutaj.
Do zobaczenia jutro w Krakowie.
Potwierdzam! Ze znajomymi gadaliśmy, że było więcej ludzi niż 3 ostatnich razem wziętychPablo1919 pisze:Koncert we Wrocku kapitalny. Blaze w świetnej formie. Set super! Niemal 2 godziny czystego heavy metalu. Towarzyszący muzycy tez dali radę, na pewno byli lepsi, bardziej rozrywkowi od tych na ostatniej trasie Frekwencja tez dopisała, było chyba nawet więcej ludzi niż na dwóch poprzednich koncertach w Madness razem wziętych. Po koncercie oczywiście fotki i autografy z każdym kto chciał. Zero giwazdorzenia.
Koncert kapitalny, świetny set, niezła forma BB i całkiem sprawny zespół.
www.MetalSide.pl
Tez sie ciesze ze poszedlem, mega koncert, mnostwo energii i swietny kontakt z publicznoscia. Mega wrazenie zrobil na mnie gitarzysta z lewej, pierwszy raz widzialem tak szybka gre z bliska + te zabawy lewa reka 
innego przecież nie byłoBrooce pisze:gitarzysta z lewej
www.MetalSide.pl
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

To dzisiaj Lublin 
Stare at the Sun ode mnie
http://www.youtube.com/watch?v=iiR4Xw8piTk
http://www.youtube.com/watch?v=iiR4Xw8piTk
A na gitarze basowej nie gra gitarzysta basowy?gumbyy pisze:innego przecież nie było
BTW, na każdym koncercie nagrywał publiczność iPodem czy to tylko tutaj mu się tak spodobaliśmy?
Z tego co widzę na jego FB to na razie jest tylko wrocławski filmikBrooce pisze:BTW, na każdym koncercie nagrywał publiczność iPodem czy to tylko tutaj mu się tak spodobaliśmy?
https://www.facebook.com/officialblazebayley
Fajnie się zobaczyć
www.MetalSide.pl
Mogę potwierdzić tylko zdanie przedmówców. Koncert we Wrocku kapitalny, dosłownie zwalił z nóg. Wulkan energii i szaleństwa. Koniecznie trzeba Blezja sprowadzić do Wrocku znowu. Szacunek.
jak set? to samo co wwa?
Jutro atakuje Krk - wg organizatora spodziewanie największy gig BB w Polsce.
Żałuję, że dopiero teraz chycilem za dyskografie blaze'a - bilet kupiłem ze względu na Maiden. taki speed of light czy silicon messaiah to b. dobre kawałki.
Jutro atakuje Krk - wg organizatora spodziewanie największy gig BB w Polsce.
Żałuję, że dopiero teraz chycilem za dyskografie blaze'a - bilet kupiłem ze względu na Maiden. taki speed of light czy silicon messaiah to b. dobre kawałki.
Ostatnio zmieniony pt mar 28, 2014 10:50 pm przez Slaug, łącznie zmieniany 1 raz.