Dodam nawet, że zaczną od tego numeru. Zresztą tegoroczna trasa to Tour Zero Year 2014.Slaug pisze:year zero będzie 100%
24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Jak dla mnie jedyna piosenka godna uwagi... Może przekonam się bardziej na koncercie.Slaug pisze:
year zero będzie 100%
Ja chciałbym żeby Ghost wystartował tak jak pierwsze 30 min zeszłorocznego Rock In Rio
Nie znałem ich wczesniej a w tą koncertówke ostatnio ciągle włączam.
Infestissumam
Per Aspera ad Inferi
Con Clavi Con Dio
Prime Mover
Secular Haze
Stand by Him
i tak dalej
Infestissumam
Per Aspera ad Inferi
Con Clavi Con Dio
Prime Mover
Secular Haze
Stand by Him
i tak dalej
W tym roku na krótkich koncertach niestety nie grają Infestissumam i Per Aspera Ad Inferi jako intro, zaczynają od razu od Year Zero. Ogólnie grają większość numerów z nowej płyty. Na żywo brzmią o niebo (może to nie najlepsze określenie w przypadku Ghosta) lepiej niż na nagraniu z RIR 
Pewnie zagrają jak w Bulgarii przed Maiden
:
Year Zero
Con Clavi Con Dio
Prime Mover
Stand by Him
If You Have Ghosts (Roky Erickson cover)
Ritual
Monstrance Clock
Year Zero
Con Clavi Con Dio
Prime Mover
Stand by Him
If You Have Ghosts (Roky Erickson cover)
Ritual
Monstrance Clock
- Emilio
- -#Lord of the flies

IMHO ten zespół ssie totalnie, ale dla beki może ogarnę ze dwa kawałki 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja jestem zadowolony z line up. Mialem bilet na ghost ale sprzedałem jak sie dowiedziałem ze graja przed IM.
Btw przygarne chęcią FTTB za dobra flache.
Btw przygarne chęcią FTTB za dobra flache.
Właśnie, do koncertu 2 dni. Jutro rozlosowują FTTB czy dziś?
Dzisiaj między 20-23 będzie FTTB
co to jest te FTTB ? 
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Posiadacze mogą wejść chyba 30 minut wcześniej na GC niż osoby bez FTTB.etoo pisze:co to jest te FTTB ?
Ostatnio zmieniony ndz cze 22, 2014 5:50 pm przez Dr. Doctor, łącznie zmieniany 1 raz.
I nie muszą stać w kolejceDr. Doctor pisze: etoo napisał/a:
co to jest te FTTB ?
Posiadacze mogą wejść chyba 30 minut wcześniej niż osoby bez FTTB.
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

mikdyb pisze:I nie muszą stać w kolejceDr. Doctor pisze: etoo napisał/a:
co to jest te FTTB ?
Posiadacze mogą wejść chyba 30 minut wcześniej niż osoby bez FTTB.
Akurat stanie w kolejce może być zajebistą sprawą, nie raz poznawało się dużo pozytywnych ludzi w te kilka godzin.
- Marcin_Maiden
- -#Wrathchild

jak coś to chętnie przygarnę FTTB
a tak sobie myślę gdzie będzie można zaparkować auto jak gdzieś w bocznych uliczkach to ciekawe czy podjedzie auto o niskim zawieszeniu.. 
Napisałem do agencji Go Ahead czy nie zostały im jakieś plakaty i czy mogliby mi je dać. Jeśli się zgodzą to przyniosę na spotkanie w Kultowej ;p Ale zobaczamy co oni tam stwierdzą jak wcześniej z daniem 1 plakatu juz był problem.
-
FenderFender
- -#Charlotte

Witam wszystkich ponieważ to mój pierwszy post na Sanktuarium.
Jadę również we wtorek na Ironów, zabieram dzieciaki ponieważ kochają Ironów bardziej ode mnie
Młodzież oczywiście planuje zaopatrzyć się w aparat i kamerę, żeby uwiecznić to doniosłe wydarzenie. I tutaj mam do Was pytanie-jak wygląda sprawa kamerowania na takich koncertach ? Nie chodzi oczywiście o kręcenie pirata a wyłącznie o pamiątkę z koncertu, jakies tam fragmenty występów itp...Czy nie zostanie to źle odebrane, skonfiskowane lub coś w tym stylu ?
Ostatni raz byłem na tak wielkim koncercie w 91r na Metallicy to wtedy jeszcze kamer nie było a plecaki trzepali tylko w celu skonfiskowania szkła
Jeśli moje pytanie jest głupie to z góry przepraszam
Jadę również we wtorek na Ironów, zabieram dzieciaki ponieważ kochają Ironów bardziej ode mnie
Młodzież oczywiście planuje zaopatrzyć się w aparat i kamerę, żeby uwiecznić to doniosłe wydarzenie. I tutaj mam do Was pytanie-jak wygląda sprawa kamerowania na takich koncertach ? Nie chodzi oczywiście o kręcenie pirata a wyłącznie o pamiątkę z koncertu, jakies tam fragmenty występów itp...Czy nie zostanie to źle odebrane, skonfiskowane lub coś w tym stylu ?
Ostatni raz byłem na tak wielkim koncercie w 91r na Metallicy to wtedy jeszcze kamer nie było a plecaki trzepali tylko w celu skonfiskowania szkła
Jeśli moje pytanie jest głupie to z góry przepraszam
Zdziwisz się drogi panie, jak to wszystko się pozmieniało. Niech biorą dołożą tylko po jednym dodatkowym świecącym ekraniku.
''Na teren koncertu nie wolno wnosić aparatów/kamer z wymiennym obiektywem'', oto co usłyszysz przy bramce. W rzeczywistości ochrona guzik się orientuje w tych sprawach, o ile nie bedziesz chcial wniesc cyfrowki na stojaku to powinni puscic. W kazdym razie odradzam pstrykanie fotek i krecenie na plycie, chyba, ze bedziecie z tylu gdzie jest luz. Inaczej moze sie zle skonczyc, bylem niedawno na koncercie gdzie jakas madra glowa zabrala Iphona 5 pod sama barierke i caly ekran do wymiany.
-
FenderFender
- -#Charlotte

Dzięki za odpowiedzi, więc wszystko jasne
Mamy trybunę II, na przeciwko sceny tak bardziej z lewej, więc na płytę się raczej nie wybieramy.
Jeszcze jedno pytanko-czy te miejsca co są na biletach faktycznie są tak przestrzegane ? Nie uda nam się być od początku, chcieli byśmy się na Slayera jeszcze załapać ale pytanie czy nasze miejsca jeszcze będą na nas czekały ?
Pamiętam , że w 91 w Chorzowie to sobie łaziłem gdzie mi się chciało, byłem nawet na płycie a zacząłem na trybunach, ogólnie odbywały się tam wielkie wędrówki ludów
Mamy trybunę II, na przeciwko sceny tak bardziej z lewej, więc na płytę się raczej nie wybieramy.
Jeszcze jedno pytanko-czy te miejsca co są na biletach faktycznie są tak przestrzegane ? Nie uda nam się być od początku, chcieli byśmy się na Slayera jeszcze załapać ale pytanie czy nasze miejsca jeszcze będą na nas czekały ?
Pamiętam , że w 91 w Chorzowie to sobie łaziłem gdzie mi się chciało, byłem nawet na płycie a zacząłem na trybunach, ogólnie odbywały się tam wielkie wędrówki ludów
Powinni już zacząć chyba losowanie FTTB, niech ktoś da znać jeśli dostanie. Jak mnie ominie 3 raz z rzędu wejściówka to mnie krew chyba zaleje.