Zdaje się, że niższe sektory na wprost sceny od początku były wyłączone ze sprzedaży - właśnie ze względu na tą wieżę.wojteq pisze:przepraszam....ale ta wieża postawiona na środku płyty to taki żart, prawda??? jak ja, siedząc naprzeciw sceny mam cokolwiek widzieć ??
24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
no faktycznie racja WICKER MAN, dzięki za zwrócenie na to uwagi, ja mam dokładnie miejsca sektor obok, zobaczymy na miejscu tak jak pisałem...
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Co do GC to jest świetne, takie jak miało być, ta wieżyczka jest niepokojąca ale jestem dobrej myśli że jednak pod barierki się wcisne.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli nawet nie będziesz zachwycony z widoku to na pewno bez problemu przesadzą Cię na jedno z kilku tysięcy wolnych miejsc.wojteq pisze:no faktycznie racja WICKER MAN, dzięki za zwrócenie na to uwagi, ja mam dokładnie miejsca sektor obok, zobaczymy na miejscu tak jak pisałem...
a to też racjaWICKER MAN pisze:Jeśli nawet nie będziesz zachwycony z widoku to na pewno bez problemu przesadzą Cię na jedno z kilku tysięcy wolnych miejsc.
- Mercenary155
- -#Invader

ta wieża to jakiś żal, kupiłem ojcu bilet na Trubunę 2 L3 i nie wydaje mi się, że cała scena będzie widoczna z tego miejsca -.-
Nie mogę, kolejny zonk dla ludzi siedzących naprzeciw sceny
Zmiana miejsc to będzie niestety wolna amerykanka, bo wielu ludzi się wkurzy i będą wędrówki ludów.
Zmiana miejsc to będzie niestety wolna amerykanka, bo wielu ludzi się wkurzy i będą wędrówki ludów.
Bez paniki. Na inną trybunę nie przejdziesz ale po sektorach mozna spacerować do woli.
Patrze na te wieże i normalnie widzę Soni 2011 
GC świetna sprawa
nie trzeba się ryć do przodu a i tak będzie świetnie widać
... I tak powalczę o lepsze miejsca ale dla ludzi niskich jest to świetna sprawa. Ciekawe ile os. będzie w tym GC. Czy będzie luz czy ścisk.
Będzie to juz totalne zaskoczenie jakby się okazało ,że luz 
Paradoksalnie przecież w GC zawsze jest duży luz, na wszystkich koncertach na których byłem a ktore miały wyprzedane gc zawsze z tylu był luz. Stad wydaje mi sie ze dla tych którzy maja Golden takie rozstawienie blisko sceny jest genialne . Chyba ze najzwyczajniej w świecie aż takiego popytu na Golden nie było bo jednak cena droga :/ Także według mnie mniej wiecej od środka do końca bedzie duża swoboda. Cholera w końcu ktoś pomyślał o niskich osobach :d
No GC wygląda bardzo fajnie, podobnie jak to miało miejsce na Bemowie, pewnie luz będzie. Ja się bardzo obawiałem że to właśnie będzie jak na Ergo Arenie - na pół płyty, dlatego nie brałem GC
teraz trochę żałuję ale nic to, trudno się mówi 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Ja tam nie żałuje płyty, "odgrzewany kotlet" nie jest wart tych 300 zł
Chyba, ze ktoś nie widział ich w 2013 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
strefa golden cyca mnie zaskoczyla pozytywnie
piekna sprawa 
No ladnie ja mam Trybune II D1 dolWICKER MAN pisze:Zdaje się, że niższe sektory na wprost sceny od początku były wyłączone ze sprzedaży - właśnie ze względu na tą wieżę.wojteq pisze:przepraszam....ale ta wieża postawiona na środku płyty to taki żart, prawda??? jak ja, siedząc naprzeciw sceny mam cokolwiek widzieć ??
Nadal nie losowali fttb?
Spokojnie, może będzie dobrze, może przesuną tą wieżyczkę, albo nie będzie przeszkadzała.
Tak swoją drogą, to ciekawi mnie, co w sytuacji jeśli ktoś faktycznie będzie miał takie miejsce, że część/całość sceny będzie przez tą wieżyczkę zasłaniana. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem?
Tak swoją drogą, to ciekawi mnie, co w sytuacji jeśli ktoś faktycznie będzie miał takie miejsce, że część/całość sceny będzie przez tą wieżyczkę zasłaniana. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem?
Przecież na wielu koncertach stadionowych są takie wieżyczki, w czym problem? Widocznie jest to jakoś rozwiązane skoro nie słyszeliście nigdy żeby był to problem i dopiero teraz to do was dociera
Najwyżej postawią wam na niej telebim
Najwyżej postawią wam na niej telebim
-
InfiniteDream
- -#Prowler

FTTB wylosowany
Wiadomość z 04:55 PM czyli ok. pół godziny temu naszego czasu.
Wiadomość z 04:55 PM czyli ok. pół godziny temu naszego czasu.