Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Trasa 2016-2017 - Spekulacje
Albo na Służewcu albo we Wrocławiu 
Juz widzę scenę
.
Bedzie ciemno zielona jak las w Amazonii i jakies liscie itd. W pewnym momencie na scene wejdzie Eddie prosto z Amazonii z włócznią
Bedzie ciemno zielona jak las w Amazonii i jakies liscie itd. W pewnym momencie na scene wejdzie Eddie prosto z Amazonii z włócznią
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Podobnie to sobie wyobrażam.Michał pisze:Juz widzę scenę.
-
Deleted User 2259
Niech grają cały album nawet plus 3/4 krótkie hity,To Tame A Land i dziękuję 
Ostatnio zmieniony pt cze 19, 2015 12:48 am przez Deleted User 2259, łącznie zmieniany 1 raz.
zobaczymy jeszcze czy album będzie wart grania w całości 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
A nie pomyśleliście, że scena może przedstawiać coś w rodzaju świątyni Majów, takie piramidy schodkowe.
I ja mam nadzieję, że na tej trasie będzie ciut mniej banałów a więcej ciekawostek. Coś nowego, tak jak granie całej AMOLAD prawie 10 lat temu. Tak bym chciał mieć motywację do uczestniczenia w więcej niż 1 koncercie tej trasy !!
Majami itp zajmował się Saxon na Sacrifice. Edek bardziej przypomina Aborygena
Majów ?RALF pisze:A nie pomyśleliście, że scena może przedstawiać coś w rodzaju świątyni Majów, takie piramidy schodkowe.
Majami itp zajmował się Saxon na Sacrifice. Edek bardziej przypomina Aborygena
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Sugerujesz, że wyskoczy z kangurzej torby?
Dla mnie max 5 - 6 kawałków z nowego CD zagrają, cały album - NIE!!!
Dla mnie max 5 - 6 kawałków z nowego CD zagrają, cały album - NIE!!!
-
Deleted User 2259
Niech zrobią 2 sety, w jeden pierwszy dysk, hity 2/3 niespodzianki, drugi dzień drugi dysk, inne hity i 2 niespodzianki
, marzenie... oczywiście najlepiej jakby się żaden utwór nie powtórzył, no może poza To Tame A Land gdyby go grali 
Ale masz jazdę na To Tame.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ja tam pojadę nawet jakby mieli zagrać na przystanku metra w Warszawie.
Fakt, granie całego albumu na trasie to na pewno byłaby ciekawa sprawa.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Nie ma szans na zagranie całego albumu, bo nie zmieścili by 2MTM, RTTH, Troopera, IM, TNOTB i oczywiście FOTD... Poza tym 4 epiki w secie to samobójstwo. Tego kawałka 18-minutowego nigdy nie zagrają jak montsegura.
-
Deleted User 2259
Niech zrobią 2 wersje setów jak pisałem :p
-
Deleted User 1499
Nie ma szans. Zagrali całe A Matter... i znalezli się tacy co gnoili także pewnie doszli do wniosku że stary schemat - nowe/klasyki jest najlepszy.diego pisze:Fakt, granie całego albumu na trasie to na pewno byłaby ciekawa sprawa.
Rozumiem, że nie ma szans, ale do każdej koncepcji znajdą się tacy co będą "gnieść"sekcjazwlok pisze:Nie ma szans. Zagrali całe A Matter... i znalezli się tacy co gnoili także pewnie doszli do wniosku że stary schemat - nowe/klasyki jest najlepszy.diego pisze:Fakt, granie całego albumu na trasie to na pewno byłaby ciekawa sprawa.
-
Deleted User 1499
Ja ci powiem że dla mnie każdy album mogli grać cały 
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Poza ostatnimisekcjazwlok pisze:Ja ci powiem że dla mnie każdy album mogli grać cały
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Nigdy nie mów nigdy, faktycznie nie wydaje się to bardzo prawdopodobne, ale wypuszczenie dwupłytowego albumu z taką ilością epików też nie wydawało się aż tak bardzo prawdopodobne, a jednak się zdarzyło - kto wie, może zagrająhipcio_stg pisze:Tego kawałka 18-minutowego nigdy nie zagrają jak montsegura.
Ja gdziekolwiek zagrają, będę mega szczęśliwy, ale fakt, wolałbym żeby nie na Narodowym.wojteq pisze:wypluj te słowa, bo się jeszcze spełni!!RALF pisze:nawet na Narodowym
I popieram Invadera - To Tame a Land to byłoby coś niesamowitego.
-
Deleted User 4783
nareszcie! Czekali na ogłoszenie newsa długo, ale mam nadzieję, że 5 lat bez albumu zrekompensują nam oszałamiającym dziełem.
Nigdy nie dogodzi się wszystkim, ale 90 minut na album... muszą być bardzo pewni jakości utworów, że porwali się na tak obszerne dzieło. Zastanawia mnie najdłuższy, 18-sto minutowy "Empire Of The Clouds", ale przecież są w muzyce metalowej utwory dłuższe, a nie nudzą się. Jako przykład - "Blac Rose Immortal" Opeth, także wszystkich sceptyków przestrzegam, nie podchodźcie negatywnie do długości nagrań, bo może się okazać, że będzie to dokonanie imponujące.
najważniejsze jest to, że album wyjdzie, IM ruszy w trasę, a Bruce wróci jeszcze silniejszy i lepszy niż kiedykolwiek
lepszego prezentu na urodziny sam bym nie wymyślił
Nigdy nie dogodzi się wszystkim, ale 90 minut na album... muszą być bardzo pewni jakości utworów, że porwali się na tak obszerne dzieło. Zastanawia mnie najdłuższy, 18-sto minutowy "Empire Of The Clouds", ale przecież są w muzyce metalowej utwory dłuższe, a nie nudzą się. Jako przykład - "Blac Rose Immortal" Opeth, także wszystkich sceptyków przestrzegam, nie podchodźcie negatywnie do długości nagrań, bo może się okazać, że będzie to dokonanie imponujące.
najważniejsze jest to, że album wyjdzie, IM ruszy w trasę, a Bruce wróci jeszcze silniejszy i lepszy niż kiedykolwiek
lepszego prezentu na urodziny sam bym nie wymyślił