The Book Of Souls - zapowiedź nowej płyty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Book Of Souls
Mnie się podoba, ale za krótki fragment by się zachwycić. No i bębny nie brzmią znakomicie, są za bardzo delikatne i w tle.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
IgorW 0.5%, zapomniales cofnąć przecinek 
Świetny urywek, robi wrażenie. Brzmienie też dobre ale lepsze napewno będzie prosto z płyty
Tu jest troszkę przytłumione moim zdaniem...ale tak czy inaczej mega świetna zajawka dla każdego kto z taką niecierpliwością czeka na The Book of Souls

Nooo to teraz będzie zagwostka.
Przez chwilę myślałem, gdzie ja to słyszałem? Aaaa, przecież to Iron Maiden. Fajna, melodyjna zajawka, bogato zaciągnięta z własnego stylu, jak to mówią. Nihil novi jednym słowem, aczkolwiek za dużo nowego od IM nie oczekuję. Byle nie odgryźli za dużo ogona 
kapitalne te 27 sekund.....tyle w temacie
moze naprawde nowa plyta wyrwie z butow 
Perkusja brzmi bardzo podobnie jak na DoD, czy tylko ja odnoszę takie wrażenie?
Ale przeważnie taka próbka zawsze podobnie brzmi...
Zgadzam się, perkusja zalatuje DoD, generalnie trochę bym ją wzmocnił tutaj. Imo najlepsze perki to AMOLAD i FOTD.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 5155
35 ... to będą "longest days". Po tej zajawce - jak chyba nigdy dotąd.
Riff prawie identyczny jak w Futureal, tylko wyżej zagrany.
-
Deleted User 4783
riff rewelacja jak dla mnie, ciekawie się zapowiada. Wreszcie jakieś info, bo ta cisza już męczyła
z jeszcze większą niecierpliwością czekam na album
btw, nie mogę przestać tego słuchać xD będzie mega album, wiem, że nie można tego wnioskować po 30 sekundach, ale coś mi mówi, że będzie powalająco dobry 
O właśnie! Jak myślicie jaki to fragment utworu?:D Jak usłyszałem to myślałem, że gdzieś wycinek środka, teraz jak odpalam to mam wrażenie, że spokojnie utwór mógłby się tak zaczynać. Ciekawe ile razy wytłuke te 27 sekund do 4 września 
Wydaje mi się, że to finisz sola.
Nawet nie strasz...RALF pisze:A może tak, jak przy ostatnim AC/DC będzie 3D okładka płyty?
Ten fragment słucham na okrągło.
Chyba go sobie na telefon nagram
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
... uuuu ale ludzi bierze, he, he! Powiem jedno - podoba mi się brzmienie, a muzykę ocenię.... jak przesłucham obie płytki!
Dziwisz się że ludzi bierze?
Przecież to Iron Maiden...każdy czeka na chociażby urywek z nowej płyty a dziś się on właśnie pojawił 
No dobrze, ale przyznasz, że na podstawie takiego skrawka o całym albumie trudno cokolwiek powiedzieć.
-
Deleted User 6661
Sympatyczna solówka, niezłe brzmienie. Nie znalazłem niczego, co by mnie w tym fragmencie zdenerwowało - oczywiście oprócz tego, że za krótki 
Polecam dokładnie przesłuchać 23 sekundę.dependo pisze: Nie znalazłem niczego, co by mnie w tym fragmencie zdenerwowało
Co o tym myślicie?
EDIT: dobra, chyba to jest celowe zagranie, bo w 15 i 20 też to słychać