Głubczycepaniron pisze:Nomad a gdzie w opolskie konkretnie jeżeli można spytać jedziesz po koncercie?
a dlaczego pytasz? Z tego co pamiętam chyba mieszkałeś w Opolu, a teraz chyba w Anglii.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Głubczycepaniron pisze:Nomad a gdzie w opolskie konkretnie jeżeli można spytać jedziesz po koncercie?
O jaka wtopa. Urlop załatwiony na 8 lipca a Maiden gra 3Invader pisze:Z neta :
- No bo 8 lipca potrzebuje dzień urlopu, albo chociaż się na zmiany zamienić.
- A to czasami nie jest dzień po Maidenach?
Tak w UK teraz jestem ale przylatuje na dwa tygodnie na czas koncertu.Nomad.1985 pisze:Głubczycepaniron pisze:Nomad a gdzie w opolskie konkretnie jeżeli można spytać jedziesz po koncercie?
a dlaczego pytasz? Z tego co pamiętam chyba mieszkałeś w Opolu, a teraz chyba w Anglii.

Nomad.1985 pisze:Straszna posucha w tym temacie. W 2005 r. pamiętam to co 5 minut w temacie o koncercie Ironów były jakieś posty, a ludzie dyskutowali tylko o koncercie Chorzowskim, nie było tam nic ogólnie o trasie Early Days, rozważań o frekwencji, a napisano ponad 13 tysięcy postów. To były czasy. Wtedy nie dało się nie czuć atmosfery koncertu zaglądając na Sanktuarium. Pisaliśmy o koncercie Ironów w równo stu tematach!
Tak apropo frekwencji to myślę, że będzie bardzo dobrze dlatego, że Iron Maiden jest w tym momencie jednym z 10-12 najpopularniejszych zespołów rockowych w Polsce i na ich koncert się idzie z zasady. Sieć autokarowa jest tak rozbudowana, że nawet z Gdańska czy Lublina 6-7 godzin po koncercie jest się w domu i to nie wymaga takich poświęceń. Zwłaszcza, że koncert wypada w niedzielę.

I może to samo w sobie było jakimś motorem napędowym forum, w pewnym zakresieNomad.1985 pisze:Teraz raczej nie najeżdżają bo chyba nikogo te wypowiedzi nie obchodzą. Kiedyś faktycznie byłem często krytykowany i wyśmiewany za swoje wypowiedzi, ale nawet miło to wspominam bo co jak co ale dyskusje były bardzo zażarte.
Nie samym Maiden człowiek żyjeNomad.1985 pisze: Nie wiem czy odbywają się jakieś spotkania za pośrednictwem facebooka, nie słyszałem o tym. Bartek czy Janek by mi chyba o tym powiedzieli bo tam się udzielają.
I dobrze, że tak uważasz. Ja sam dzięki Tobie i Clansmanowi poznałem wielu sympatycznych ludzi, z którymi na dobrą sprawę i tak już nie utrzymuje kontaktu, ale wiadomo, ze każdy się czymś zajął i sam wiesz jak to wygląda. Mimo tego przeżyło się wiele dobrego razem i to się liczy.Nomad.1985 pisze: Apropo Clansmana to uważam, że gdybym bardziej się starał to te forum istniało by dalej i miało koło dwudziestu użytkowników piszących regularnie. Mam sobie dużo do zarzucenia w tym względzie. Za szybko zrezygnowałem . Tak czy siak prowadzenie tego fanclubu to najlepsza rzecz jaka mi się przytrafiła w życiu i dobrze, że przynajmiej w latach 2006-2008 to dobrze funkcjonowało.

Miałem tak samo ale to się powoli zmienia. Teraz słucham Children of the Damned, jest klimat!! Mam nadzieję, że apogeum będzie 1 i 3 lipca, a potem jeszcze lepiej.Emilio pisze:Kupiłem dziś bilet, chyba się starzeje bo wcale podjarany tym koncertem nie jestem