24/10/2017 - Nick Cave & The Bad Seeds - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 24/10/2017 - Nick Cave & The Bad Seeds - Warszawa
Zgadzam się z postem powyżej. Cave to Arcygeniusz i kropka.
Tez wrocilem wlasnie z Torwaru. O kurwa! Fenomenalny koncert, po prostu czysta magia. Do tego świetne nagłosnienie. Cave mnie zniszczył i przez chwilę miałem go na wyciągniecie ręki, kiedy podczas The Weeping Song stanał na stanowisku operatora.
Sprawdzilem setliste tylko przed koncertem, nie ogladalem na YT tego jak to wszystko wyglada na żywo. Spodziewałem, że bedzie dobrze, ale nie sądzilem, że aż tak. Celowalem że pogra okolo 1 h 30 min i nara, a tu bylo prawie 2 h 30 min koncertu. Swietne aranancje. Sam Cave w znakomitej formie, bawił się ludzmi. Widac było, że cieszył go ten występ. Szacunek, szacunek i jeszcze raz szacunek. To nie było odjebanie pańszczyzny jak to się czesto zdarza. Band wychodzi, gra to samo, co dzień wcześniej i do widzenia. To, co widziałem dzisiaj jest warte każdych pieniędzy.
I ten bis... Wlasnie tak powinny wygladac bisy na koncertach.
Kto nie był, niech żałuje.
Sprawdzilem setliste tylko przed koncertem, nie ogladalem na YT tego jak to wszystko wyglada na żywo. Spodziewałem, że bedzie dobrze, ale nie sądzilem, że aż tak. Celowalem że pogra okolo 1 h 30 min i nara, a tu bylo prawie 2 h 30 min koncertu. Swietne aranancje. Sam Cave w znakomitej formie, bawił się ludzmi. Widac było, że cieszył go ten występ. Szacunek, szacunek i jeszcze raz szacunek. To nie było odjebanie pańszczyzny jak to się czesto zdarza. Band wychodzi, gra to samo, co dzień wcześniej i do widzenia. To, co widziałem dzisiaj jest warte każdych pieniędzy.
I ten bis... Wlasnie tak powinny wygladac bisy na koncertach.
Kto nie był, niech żałuje.
Ostatnio zmieniony wt paź 24, 2017 11:40 pm przez kam, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.last.fm/user/kamooo
Ogień z dupy był. Jak ktoś nie był to jest czego żałować.
Koncert totalny. Nuff said.
-
metallic66
- -#Wrathchild

Zgadzam się. Byłem na wielu dużych koncertach ale ten bez wątpienia najlepszy w życiu
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Taka rozprawka o warszawskim koncercie: https://www.cantaramusic.pl/news.php?ac ... s&id=11597 :-)