Czy to można nazwać już rotacją seta?
SPOILER: Setlista Legacy of the Beast Tour - Dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SPOILER: Setlista Legacy of the Beast Tour - Dyskusja
Dzięki Bogu, w końcu być może dane nam będzie usłyszeć to dzieło w pełnej krasie. Dziwię się, że nikt nigdy nie przywalił starym buciorem w Jana, za to co on tam wyprawiał, jakby w ogóle na oślep przebierał po przypadkowych dźwiękach, nie robiąc sobie nic z tonacji 
sumie... coś tam zmieniają jednak
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 2259
Żeby tylko Janick nie podebrał solówki H w Icarusie, bo to dopiero byłby dramat 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Może to kontrowersyjna opinia, ale wg mnie w pięciu, bez Jana brzmieliby dużo lepiej.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
bo to prawda...
Tylko Jan dopiero stosunkowo niedawno zaczął odwalać taką fuszerę, jeszcze na trasie Early Days grał całkiem znośnie, a na RiR pokazał się od jak najlepszej strony. Odnoszę wrażenie, że obecnie w ogóle nie słucha tego co gra i tego co gra zespół, tylko naciska byle jakie przypadkowe dźwięki.
-
Deleted User 1499
Właśnie nie rozumiem tego za bardzo. Jego solówki na albumach są fajne, ale to co wyprawia na koncertach to naprawdę piach. Lubię chłopa bo napisał kupę świetnych numerów no i na koncertach jest bardzo aktywny ale jego gra to tak trochę nie na miejscu jednak jest.
Ale wspólne solo z Adrianem na The Evil That Men Do potrafi zagrać jak należy...
Ale wspólne solo z Adrianem na The Evil That Men Do potrafi zagrać jak należy...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ten Janick to w ogóle taki stereotypowy Polak. Gitary odrapane, kostek skąpi, w robocie fuszerka... 
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Wychodzą korzenie naszego rodaka 
Polak rodak ma horom gitare 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie jest jedyny - np. Francis Rossi ze Status Quo (nota bene wczoraj miał 69. urodziny) też się lubuje w starociach.
a i kiedyś ostro walił w palnik... nawet w robocie
www.MetalSide.pl
Dzisiaj tego szukałem, ale chyba wyparowało z internetówa i kiedyś ostro walił w palnik... nawet w robociejest bootleg "A Real Drunk One"
-
Deleted User 1499
A ja pomimo tego jak czasem zje*ie to i tak sobie nie wyobrażam braku jego obecności zarówno na koncertach jak i albumach.
A no to by była tragedia, bez Jana IM nie nagrałoby chyba z połowy (albo i więcej) najlepszych kompozycji, więc na wiele można przymknąć oko, tylko wszystko ma swoje granice.A ja pomimo tego jak czasem zje*ie to i tak sobie nie wyobrażam braku jego obecności zarówno na koncertach jak i albumach.
Mogę mieć to gdzieś na CD, ale pewności nie mam. Swego czasu straciłem kontrolę nad bootlegami i sporo mam zgrane tylko jako obrazy
www.MetalSide.pl
Dokładnie, pomimo gry na żywo ja uważam, że jego solówki na płytach są jak najbardziej w porządku. A już w ogóle kwestia czy lepiej z Janickiem czy bez Janicka - to raczej nie podlega dyskusji. Ja sobie nie wyobrażam, żeby go nie było.sekcjazwlok pisze: ↑śr maja 30, 2018 11:18 am Właśnie nie rozumiem tego za bardzo. Jego solówki na albumach są fajne, ale to co wyprawia na koncertach to naprawdę piach. Lubię chłopa bo napisał kupę świetnych numerów no i na koncertach jest bardzo aktywny ale jego gra to tak trochę nie na miejscu jednak jest.