Nocny Kochanek - Randka w ciemność 2020

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Nocny Kochanek - Randka w ciemność 2019

Post autor: pz »

Na drugim koncercie inny set. Lando czekamy na fotki.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

No jestem :-) Ciężki weekend z przygodami ale warto było wybrać się na oba koncerty (Gdynia i Bydgoszcz).

Set z Gdyni: Randka , DrOngal , Dżentelmeni, Dziabnięty, Al Dente, Pijany Mistrz, Koń Na Białym Rycerzu, Poniedziałek, Pierwszego nie przepijam, Andżeju, Andrzela, Wielki Wojownik, Mistrz Przerósł Ucznia, Kebab, Zdrajca Metalu. Bisy: Karate, Czarna Czerń, Minerał

Set z Bydgoszczy: Randka , DrOngal , Dej Mu, Piątunio, Al Dente, Wódżitsu, Koń Na Białym Rycerzu, Poniedziałek, Pierwszego nie przepijam, Andżeju, Andrzela, Łatwa Nie Była, Tirowiec, Kebab, Zdrajca Metalu. Bisy: Karate, Czarna Czerń, Minerał

Podkreśliłem utwory, które się zmieniły.

Nowe utwory wypadły naprawdę super: Koń wg mnie wypadł najfajniej, z resztą ze śpiewów publiczności zarówno przed jak i po obydwu koncertach chyba najbardziej wyczekiwany :) Andrzela na żywo wyciska łzy :lol: Pięknie ją zagrali. Mistrz Przerósł Ucznia - mój chyba ulubiony z płyty - tez petarda. Mam nadzieję, że utrzyma się w secie Tirowiec, bo tez wypada ciekawie. W ogóle, to byłem bardzo zaskoczony, że zmienili między koncertami aż 5 utworów. Nie wiem czy taka będzie praktyka czy póki co testują co lepiej się przyjmuje. Jesli chodzi o stare utwory, to dobrze, że wyrzucili intro przed Poniedziałkiem, bo w środku setu to brzmiało dziwnie. Publicznośc w Gdyni chyba bardziej żywiołowa, żebra mam konkretnie obite i ledwo wczoraj przy tej barierce wytrzymałem w Bydgoszczy, parę razy z bólu się kuląc. Na szczęście przyjąłem trochę płynnego painkillera wcześniej 8)
Jeśli chodzi o merch to z nowych rzeczy - jest ciekawa moim zdaniem Czarna Czerń (stonowana, z logiem... Czarnej Czerni), Wódżitsu, zrobiona trochę jak kiedyś karate oraz jedna z logiem i motywem pary na niebieskim tle znanym z wnętrza książeczki. Z tyłu ma logo Randka w Ciemność. Jest też odświeżona wersja Hewi Metal Pany. I szybko schodzą, w Gdyni niektórych rozmiarów już brakowało po koncercie :P

I dwa słowa o supporcie - w obydwu miastach był Ereles... O ile w Gdyni na szczęście ich nie słyszałem, tak wczoraj niestety cały ich koncert stałem przy barierce... Póki grają nie jest źle, ale jak Pan Lodzia zaczyna śpiewać... :roll: Bardzo się wymęczyłem, dobrze, że chociaż w miłym towarzystwie. Niestety, mnie nie kupili, mimo iż wydają się być całkiem sympatycznymi ludźmi... Czekam aż na supporcie pojawi się 8 Lat w Tybecie albo Thermit...

Mała poprawka: Chyba jednak koszulkę z okładką to widziałem ale z poprzedniej płyty. Nie jestem teraz pewien, był spory tłok i wiało od drzwi więc na szybko starałem się obejrzeć.
Ostatnio zmieniony pn sty 28, 2019 6:57 am przez Lando, łącznie zmieniany 1 raz.
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Bardzo fajna relacja :) dziękuję!

Właśnie słucham po raz n-ty nowej płyty i coraz lepiej wchodzi.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Czyli oprócz Siłaczy to zagrali wszystko z nowych. Nieźle. To się nazywa promocja nowego wydawnictwa.
Awatar użytkownika
barabarashi
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: barabarashi »

nono plyta produkcyjnie miazdzy poprzednie dokonania, ale wciaz mysle, ze nie jest to wart znajdowac sie na mojej polce z plytami :>
pz
-#Administrator
-#Administrator

barabarashi pisze: pn sty 28, 2019 12:00 pm nono plyta produkcyjnie miazdzy poprzednie dokonania, ale wciaz mysle, ze nie jest to wart znajdowac sie na mojej polce z plytami :>
Killers 54?

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
barabarashi
-#Prodigal son
-#Prodigal son

pz pisze: pn sty 28, 2019 12:43 pm
barabarashi pisze: pn sty 28, 2019 12:00 pm nono plyta produkcyjnie miazdzy poprzednie dokonania, ale wciaz mysle, ze nie jest to wart znajdowac sie na mojej polce z plytami :>
Killers 54?
tak, jak zostane odblokowany to zdezaktywuje to konto, stesknilem sie
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

miło nam :)

Admini, nie bawcie się w Cukierberga, odblokujcie kolegę. Bo napiszę odwołanie do ministra Andruszkiewicza!!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
barabarashi
-#Prodigal son
-#Prodigal son

krusejder pisze: pn sty 28, 2019 4:13 pm miło nam :)

Admini, nie bawcie się w Cukierberga, odblokujcie kolegę. Bo napiszę odwołanie do ministra Andruszkiewicza!!
dziekuje za slowa wsparcia :>
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

Panowie jaki set w Toruniu? Ustabilizował się czy rotują?
pz
-#Administrator
-#Administrator

Rotują. dokładnie nie pamiętam (setlista leży w domu na biurku, ale ja wyjechałem na ferie), ale np. nie było Dżentelmenów :shock: Nie było też łatwej i pigułki :) Sporo nowości. Oczywiście odśpiewany przez publiczność koń, andżela. Początek (randka, dr) i bis (karate, czerń i minerał) w standardzie.

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

W zasadzie to wypadły z setu Wielki Wojownik i Zaplątany

:((((
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Tylko nie Zaplątany :( Najlepszy utwór...
pz
-#Administrator
-#Administrator

W piątek był Wielki Wojownik.

Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Potwierdzam, był w Toruniu Wielki Wojownik, z nowych na pewno było też Al Dente i Mistrz Przerósł Ucznia. Szkoda, że brakło Tirowca :-(
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Sorry, za post pod postem, ale... to będzie post o alkoholu, więc musi zostać wybaczone 8) Chłopaki wreszcie dorobią się własnego piwa. Wreszcie, bo od dawna uważałem, że to dobry ruch, który powinni wykonać. Wiele zespołów, znacznie mniej znanych (chociażby Death Denied, Alcoholica czy Internal Quiet) ma piwa sygnowane własną nazwą, więc... ;-)
Degustacja i debiut browaru w niedzielę we Wrocławiu :)
Obrazek
pz
-#Administrator
-#Administrator

Ale do nich piwo nie pasuje. Powinna być whiskey. :) Piwo zrobili w AleBrowar. Nieźle. Piłem ich kilka produktów i zazwyczaj byłem zadowolony.

Python
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Python »

Jeśli to piwo jest tak dobre jak zespół... To od razu do zlewu :/
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Powinna powstać specjalna butelka żubra/harnasia/tatry z NK :D
Pamiętam jak w 2015 przed BFF zapijali po koncercie harnasie. Ba, nawet dostałem jednego :D
Deleted User 7649

Post autor: Deleted User 7649 »

zgo pisze: śr lut 06, 2019 11:56 pm Powinna powstać specjalna butelka żubra/harnasia/tatry z NK :D
Pamiętam jak w 2015 przed BFF zapijali po koncercie harnasie. Ba, nawet dostałem jednego :D
To piwo odzwierciedla ten zespół.
ODPOWIEDZ