02-04/06/2022 - Mystic Festival - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10-11/06/2020 - Mystic Festival - Kraków
Killing Joke to mega strzał. Cóż. Trzeba być na 120%!
Kurde tak jakoś średnio mi się widziało, a jak przeczytałem to, to faktycznie chętnie bym się wybrał.
Chyba trzeba kupić karnecik
Chyba trzeba kupić karnecik
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
jeszcze Bombus drugiego dnia. Calkiem przyjemne, jak nic innego ciekawego nie bedzie gralo w tym czasie to sie na nich przejdeprowler7 pisze: ↑wt sty 21, 2020 8:50 pm Na dzień dzisiejszy lista zespołów wygląda następująco:
Dzień 1:
Baest, Killing Joke, Baroness, Judas Priest, Motanka, Mercyful Fate, Heilung, Alien Weaponry, Devin Townsend, Mgła, Katatonia, Amorphis, Obituary “Slowly We Rot”, Infected Rain.
Dzień 2:
Hentai Corporation, Nightwish, Mastodon, Gojira, Accept, Truchło Strzygi, The Hu, Sepultura, Beast in Black, Vader “De Profundis”, Witchcraft, Oranssi Pazuzu, Black River.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Ja zobaczę to, co będzie grało przed Mercyful Fate
No i oczywiście Judas Priest. Drugi dzień to Accept i pewnie Gojira, ale coś tam jeszcze zapewne zobaczę
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jest ok, mam nadzieję że uda się wpaść 
www.MetalSide.pl

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Cudnie. Mercyfule i Priest na jednej scenie, święto
Niestety wygląda na to, że podczas obu dni przegapię kilka interesujących gigów, ale da się to przeboleć.
Niestety wygląda na to, że podczas obu dni przegapię kilka interesujących gigów, ale da się to przeboleć.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kurcze Gojira na main stage, więc pewnie nie zobaczę.
Drugiego dnia park stage to dla mnie obecność obowiązkowa.
Drugiego dnia będzie bieganie. Pierwszego co trzeba jest na jednej scenie
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Właśnie ten pierwszy mnie bardziej boli, bo ominę Katatonię i Killing Joke. Mgłę może uda się zobaczyć, bo nie zdziwi mnie jeśli ich koncert będzie zakończeniem pierwszego dnia.
Mam dokładnie tak samo
Pierwszego dnia tylko na Obituary bym poszedł z tej głównej sceny, ale to i tak w zależności czy chciałoby mi się isc
Drugiego na pewno chce The Hu, Vader, Gojira, Mastodon. Nightwish tez bym z przyjemnością zobaczył skoro już tam będę
No ale najpierw muszę bilet kupic
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie no nie ma opcji żeby była kolizja Gojira-Mastodon.
U mnie sprawa jasna, pierwszego dnia olewam barierkowanie bo chcę zobaczyć Baroness. Drugiego dnia w sumie interesują mnie tylko trzy zespoły. Rozważam pojechanie do domu drugiego dnia, Gojira i Mastodon to trochę mało
ufam, że AccepT nie nałoży się czasowo z Nightwishem
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Problem w tym, że ja chce pod rudym na barierce stać.Dzosef pisze: ↑pn lut 10, 2020 2:17 pmNie no nie ma opcji żeby była kolizja Gojira-Mastodon.
U mnie sprawa jasna, pierwszego dnia olewam barierkowanie bo chcę zobaczyć Baroness. Drugiego dnia w sumie interesują mnie tylko trzy zespoły. Rozważam pojechanie do domu drugiego dnia, Gojira i Mastodon to trochę mało
W 2019 rozpiskę sporządzono tak, by koncerty na dwóch większych scenach nie kolidowały ze sobą. W tym roku pewnie też tak będzie.
-
paulek
- -#Lord of the flies

pierwszy dzień to głównie scena główna + Katatonia - jakoś trza ogarnąć, no a drugi Witchcraft Accept i Nightwish i bedę kontent, jak zdąży się zobaczyć Mastodon to będzie wartość dodana.....
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja bym jednak wolał oba niż barierkiMaidenFan pisze: ↑pn lut 10, 2020 2:22 pmProblem w tym, że ja chce pod rudym na barierce stać.Dzosef pisze: ↑pn lut 10, 2020 2:17 pmNie no nie ma opcji żeby była kolizja Gojira-Mastodon.
U mnie sprawa jasna, pierwszego dnia olewam barierkowanie bo chcę zobaczyć Baroness. Drugiego dnia w sumie interesują mnie tylko trzy zespoły. Rozważam pojechanie do domu drugiego dnia, Gojira i Mastodon to trochę małoJak będzie kolizja to prędzej Accept z Gojira
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Co do odbycia się wydarzenia wciąż wieje optymizmem, chyba trochę na wyrost:
www.facebook.com/FestivalMystic/posts/619755628583379
- blackcocker
- -#Moderator

Wydaje mi się, że oni wiedzą co się święci, a teraz zwyczajnie próbują pokazać co przygotowali na festiwal. Ja jestem pełen podziwu dla tych ludzi, że mimo tego boomerskiego (i nie tylko) pierdolenia chce im się. Mam nadzieję, że to nie będzie koniec tej inicjatywy i że wszystko (tfu tfu) dobrze pójdzie w przyszłym roku.Zakkahletz pisze: ↑pt mar 20, 2020 4:24 pm Co do odbycia się wydarzenia wciąż wieje optymizmem, chyba trochę na wyrost:
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 5490
Myślę, że oni jako organizatorzy w sumie młodego festiwalu walczą do końca, bo chcą zbudować tradycję, już kosztowało to ich od strony organizacyjnej dużo wysiłku, żeby wszystko dopiąć i nie jest po prostu łatwo zrezygnować..... ale polegną. To kwestia czasu i będą musieli wszystko odwołać. No chyba, że epidemia zacznie się cofać. Wszyscy jednak prorokują, że dopiero się rozkręca i najgorsze, że fakty to potwierdzają.