Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Legacy of the Beast World Tour 2021 - trasa
Jakim dobrym naglosnieniem?! MAIDEN KUUURWAAA!!! 
Rod się pewnie wkurzył teraz. 
Ktoś widział info o dwóch koncertach przed Warszawa?
Zagrzeb 7go czerwca i Budapeszt 9go czerwca
Zagrzeb 7go czerwca i Budapeszt 9go czerwca
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Super z tym Zagrzebiem, Chorwacja w czerwcu brzmi jak plan
Ciekawe co z festiwalami, w Belgii jest już Antwerpia zamiast Graspopu
Ciekawe co z festiwalami, w Belgii jest już Antwerpia zamiast Graspopu
Festiwali nie będzie. Większość z nich które zostały odwołane w rym roku nie przeniosą tego samego Line-up’u na przyszły rok bo na przyszły rok mieli już obsadzony Line-up
Dokładnie tak, napisali przecież, że „następnym razem” postarają się zaliczyć festy. No i dobrze, najgorsze są festiwale 
@Dżosef, skoro w Polsce chamstwo, to w Chorwacji rzeźnia. I Ty chcesz się pchać do Ustaszy?
M.
@Dżosef, skoro w Polsce chamstwo, to w Chorwacji rzeźnia. I Ty chcesz się pchać do Ustaszy?
M.
Czyli nikt nie widział tego wycieku o koncertach w Zagrzebiu 7/6 i Budapeszcie 9/6?
-
Deleted User 357
A może to nie wyciek tylko pomyłka? Jakieś daty, które miały być, ale jednak nie ma porozumienia?
teraz trzeba czekać.
Re: Legacy of the Beast World Tour 2020 - trasa
Nie chce mi się sprawdzać ale trasy i wspomnienia wam się rozjechały. Early days wyszło jakiś kawałek przed trasą z 2005 roku ( czyli albo ten sam rok albo końcówka 2004). W 2003 letnia trasa promowała inne składanki typu Edward the great czy coś takiego.Saul pisze: ↑czw maja 07, 2020 5:44 pmDokładnie tak samo rozpoczeła się moja przygoda z koncertami IMPati pisze: ↑czw maja 07, 2020 5:33 pm Wróżenie z fusów, ale....obstawiam płytę w przyszłym roku i być może halówki po Europie późną jesienią. Analogicznie do 2003 roku - najpierw promocja dvd early days (i mój pierwszy w życiu koncert Maiden w Spodku
), a we wrześniu DoD i mój drugi koncert we Wrocku.
Choć tu koncerty miały być wcześniej, ale z powodu choroby Bronka zostały przesunięte. po nowym roku kontynuacja na innych kontynentach.
![]()
I też mi się wydaje, że scenariusz może być analogiczny co do trasy w 2022
![]()
Koncert "Early Days" był przecież na Mystic Festival na Śląskim w 2005. Oprócz IM - Kreator, Behemoth, Nightwish, Dragonforce, Primal Fear i Frontside. Upał był jak cholera 
www.MetalSide.pl
I rock-bułka. Pamiętam, że ja już wszedłem z plecakiem pełnym wody z pobliskiego sklepu, bo po kilku godzinach pozwolili wchodzić z własną wodą. Chyba po butelce na głowę można było wziąć, więc kupiliśmy z kumplami pełny plecak. Pogoda była masakryczna.
Ogólnie ze wspomnieniami coś nie tak, to zdecydowanie musiała być inna trasa lub inny rok.
Ogólnie ze wspomnieniami coś nie tak, to zdecydowanie musiała być inna trasa lub inny rok.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Czyli dobrze napisałem,że wspomnienia się forumowiczom rozjechały☺
Pati miała na myśli Give Me ‘Ed ‘Til I’m Dead” tour w lecie 2003 i koncert bodajże 03.06.2003 w Katowicach. Ale to wyjątkowo niesmaczna nazwa trasy była i słusznie że jej nie zapamiętała, będąc wówczas jako głęboko nieletnia pod moją między innymi kuratelą :p Dorośli chronili kiedyś nieletnich przed deprawacją, jak widać dość skutecznie.
M.
M.
Wspomnienia się nie rozjechały tylko nazwy tras pomyliły.

Z tym uchronieniem przed deprawacją nie do końca Wam się udało.... powroty nocnymi pociągami i ludzie tam spotkani zniszczyli moją biedną dziecięcą psychikę....beaviso pisze: ↑sob maja 09, 2020 11:31 am Pati miała na myśli Give Me ‘Ed ‘Til I’m Dead” tour w lecie 2003 i koncert bodajże 03.06.2003 w Katowicach. Ale to wyjątkowo niesmaczna nazwa trasy była i słusznie że jej nie zapamiętała, będąc wówczas jako głęboko nieletnia pod moją między innymi kuratelą :p Dorośli chronili kiedyś nieletnich przed deprawacją, jak widać dość skutecznie.
M.
Ostatnio zmieniony sob maja 09, 2020 12:08 pm przez Pati, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Tak jak w Polsce - na trybuny
Napisali, ze Maiden zaprosili ich do supportowanie dwóch dodatkowych koncertów w Zagrzebiu i Budapeszcie. Potem to usunęli. Czemu? Może dlatego, ze Maiden ich jeszcze oficjalnie nie ogłosiło
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Tadaaam, 2 lata temu koncertem w stolicy Estonii (i ja tam byłem, rozwodnione piwko piłem) rozpoczęła się trasa koncertowa, o której nikt wtedy nie wiedział, że będzie pretendować do miana najdłuższej trasy w historii Iron Maiden. 
I odwołany lot powrotnyZakkahletz pisze: ↑wt maja 26, 2020 12:09 am Tadaaam, 2 lata temu koncertem w stolicy Estonii (i ja tam byłem, rozwodnione piwko piłem) rozpoczęła się trasa koncertowa, o której nikt wtedy nie wiedział, że będzie pretendować do miana najdłuższej trasy w historii Iron Maiden.![]()