Thrash Metal

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Re: Thrash Metal

Post autor: Adrian S.O.S. »

Felcio pisze: sob mar 27, 2021 1:31 pm O Angel Rat zaraz po ukazaniu niewielu ówczesnych metalowców się pozytywnie wypowiadało. Często się w gazetach i zinach czytało ze to płyta kontrowersyjna
W zasadzie nie ma sie co dziwić bo po Nothingface wydać Angel Rat z taką muza. A w Polsce rosła przeciez ekstrema w siłę
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Ja do dziś nie wjechałem w Angel Rat. Próbowałem ale każdy inny Voivod wchodzi mi lepiej.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

wypowiedz Juniora wyraznie po konsultacjach z Rudym :D
https://www.blabbermouth.net/news/david ... the-genre/
zrobil mi niedziele ;)
Awatar użytkownika
Daveastate
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Daveastate »

Jako fan Megadeth przyznaje że już dawno w dupach im się poprzewracało, ale mam nadzieję że nowy album będzie conajmniej na poziomie dystopii
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Jestem fanem Megadejwa i spółki i też liczę na cios w stylu Dystopii. Jak ją wypuścili to było naprawdę pozytywne zaskoczenie.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Rudy to ostatnio zaliczył moim zdaniem PRową, "charytatywną" wtopę. Podpisał się na gównie za kilkaset PLNów i wielką akcję wsparcia rozkręca..... żenada.... Tak to jest z gówna bat ukręcać.... można się ośmieszyć.
Gdyby podpisał się na jakiejś swojej gitarze, czymś na czym nagrywał jakąś płytę i co byłoby Świętym Graalem dla fanów, to ktoś majętny sporo by za to zabulił i byłaby to rzeczywiście jakaś akcja z jajem i wymierna pomoc. Kto kupi takie brzydkie, budżetowe gówno tylko dlatego, że Rudzielec nasadził na nim swojego gryzmoła?

https://www.facebook.com/Megadeth/posts/287505589405525
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Pierre Dolinski pisze: ndz mar 28, 2021 4:23 pm Rudy to ostatnio zaliczył moim zdaniem PRową, "charytatywną" wtopę. Podpisał się na gównie za kilkaset PLNów i wielką akcję wsparcia rozkręca..... żenada.... Tak to jest z gówna bat ukręcać.... można się ośmieszyć.
Gdyby podpisał się na jakiejś swojej gitarze, czymś na czym nagrywał jakąś płytę i co byłoby Świętym Graalem dla fanów, to ktoś majętny sporo by za to zabulił i byłaby to rzeczywiście jakaś akcja z jajem i wymierna pomoc. Kto kupi takie brzydkie, budżetowe gówno tylko dlatego, że Rudzielec nasadził na nim swojego gryzmoła?

https://www.facebook.com/Megadeth/posts/287505589405525
Myślę, że nie doceniasz maniactwa niektórych ludzi ;)
Deleted User 5490

Myślę, że znam się na gitarach i na ludziach. Rudy chce tanim kosztem pokazać, jaki wspaniały i pomocny człowiek jest. Jak każdy celebryta. Samemu dać gówno, a niech inni pomagają. Żałosne to. To gitara, która chodzi nowa po 600-700 złotych polskich.
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

No ale podpisał ją RUDY. A dla maniaka Megadeth to nie w kij pierdział ;)
Deleted User 5490

Jestem maniakiem muzyki Megadeth, ale gryzmołów Dave'a na taniej gitarze w życiu bym nie kupił. Trzeba mieć jakiś honor i rozum. Ja wiem, że jakaś tam niby szczytna idea, ale po pierwsze poświęcać się powinni nie tylko licytujący, ale też ten co wystawia na licytację.
To i tak lepsze, niż wystawienie na licytację możliwości zjedzenia wspólnej kolacji, jak to robią polscy celebryci, co jest już szczytem siermiężnego celebryckiego chamstwa, nie mniej jednak Dave też się nie popisał.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Zdan pisze: ndz mar 28, 2021 4:21 pm Jestem fanem Megadejwa i spółki i też liczę na cios w stylu Dystopii. Jak ją wypuścili to było naprawdę pozytywne zaskoczenie.
"Dystopia" szału mi nie zrobiła. Wolałbym już coś w stylu "Endgame" ;)
www.MetalSide.pl
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

gumbyy pisze: ndz mar 28, 2021 6:09 pm
Zdan pisze: ndz mar 28, 2021 4:21 pm Jestem fanem Megadejwa i spółki i też liczę na cios w stylu Dystopii. Jak ją wypuścili to było naprawdę pozytywne zaskoczenie.
"Dystopia" szału mi nie zrobiła. Wolałbym już coś w stylu "Endgame" ;)
Może być "Endgame". Obie bardzo lubię ;)
Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: sajki »

Dystopia>Endgame
Awatar użytkownika
Daveastate
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Daveastate »

Oj tak! Pierwszy kawałek chyba jaki wypuścili to był fatal illusion, kosa absolutna zwłaszcza ten bas. Ogólnie Dystopia mi jechała miejscami United Abominations (które baaardzo lubię zwłaszcza tytułowy track, no poza rerecordem pewnym). Czekamy!
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Zobaczymy. Rudy jak się zepnie to potrafi uderzyć konkretnie w japę więc mam nadzieję na cios. Inna sprawa, że kloca też umie postawić (Super Collider) ;)
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Koliber IMO dawał radę. Wolę od endgame.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

kompletnie nie czekam na ten album Rudego.
zupelnie przeciwnie do nadchadzacego Exodusa :)
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Podobno album ma się ukazać, jak już będzie działać branża koncertowa, co pewnie prędko nie nastąpi. Więc sobie trochę poczekamy.
Deleted User 5490

Jeżeli ci wielcy będą czekać tak długo na wydanie tych podobno nagranych płyt, aż będą możliwe trasy koncertowe, to może się okazać, że część tych płyt zostanie wydana post mortem.
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

I tak wychodzi tyle muzyki, że ciężko to wszystko ogarnąć więc ja osobiście przeżyję bez nowych krążków Exo i Rudego. Będzie miło jak wydadzą ale bez tego da się żyć ;)
ODPOWIEDZ