Pytanie czy to rozwiązanie na ten rok - pandemiczne powiedzmy - czy też stałe?
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Koncertowe przewidywania
kto by pomyślał, że w temacie koncertowym moze sie pojawic pozytywna wiadomosc 
W sumie na Woodstocku widziałem kilka fajnych gigów a i jako relaks to się sprawdzało 
Maski, dezynfekcja i przede wszystkim konieczność liczenia uczestników, myślę, że to główny powód biletowania imprezy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 7916
No bez przesady, to wymagania wobec organizatorów a nie uczestników 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Raczej tylko to ostatnie. Przedostatnie może być formalnym dodatkiem, a pierwsze w ogóle nie będzie miało racji bytu i raczej też nie będzie obłożone wymogiem na imprezie pod gołym niebem.
Jeżeli już wprowadzać biletowanie (a myślę, że WOŚP-owcy planowali to od dawna, tylko nie wiedzieli, jak się do tego zabrać), to właśnie od tego roku. Lepszej okazji nie ma i nie będzie.
Maski to bardzo przydatna sprawa. Zupełnie bez związku z covidem. Na juwenaliach stosowałem, bo zwykle odbywały się na klepisku i kurz był straszny.
-
Deleted User 2259
https://rockmetalnews.pl/polandrock-fes ... WYKmjSuPRw
Poland rock festival znamy szczegóły imprezy i ceny biletów.
Poland rock festival znamy szczegóły imprezy i ceny biletów.
Ciekaw jestem czy inni organizatorzy dużych imprez też pójdą tym tropem, czyli nieważne czy jesteś zaszczepiony/zaszczepiona, u nas płatny test i tak musisz wykonać... Paranoja...
Night Mistress Fan Club Łódź
Test kosztuje 20 zł w detalu. Specjalnie w niego nie wierzę, bo i nie wierzę w koronapandemię. Ale to ma jakiś sens, lepszy niż kenkarta dla wyszczepionych.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 357
- Metalophil
- -#Moonchild

-
Deleted User 357
Nie wytrzymam, zrobili literówkę w nazwie zespołu, ubaw prawie jak na polskim kabarecie!
-
Deleted User 2259
Jakieś progresywne ogłoszenie w tym tyg, słyszałem, że DT ma grac na starym kontynencie w styczniu//lutym, wiec moze oni. Choc wolalbym nie, bo nie lubie podrozowac zima.

Podwójny Hellfest najpewniej stanie się faktem, to robi wrażenie. To które kapele podłapie nasz Mystic?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Hellfest nieźle dołożył do pieca. Nie mam pytań. Ale chyba wybiorę opcję tylko drugiego weekendu.
www.MetalSide.pl
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

O cholera, Hellfest zaprosił wszystkie istniejące zespoły metalowe xD