Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Tremonti - A Dying Machine
Współczesność też lubimy
Współczesność też lubimy
- AncientMariner
- -#Clansman

Gandalf - Deadly Fairytales

Genesis - A Trick Of The Tail

Genesis - Foxtrot

Marillion - B'sides Themselves
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller

Impaled Nazarene - Eight Headed Serpent
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Black Sabbath - Headless Cross
W życiu każdego chłopca przychodzi dzień kiedy staje się mężczyzną i zaczyna doceniać albumy z Tonym na wokalu
W życiu każdego chłopca przychodzi dzień kiedy staje się mężczyzną i zaczyna doceniać albumy z Tonym na wokalu
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Ja na całe szczęście nigdy nie miałem problemu z innymi wokalistami w Black Sabbath aniżeli Ozzy i Dio. Kiedy miałem kilka lat "Headless Cross" i "Tyr" to były nowe płyty i mój ojciec często tego słuchał. Tak jak i wcześniejszych płyt. Także Black Sabbath zawsze brałem w całości, bo kojarzyłem go z różnymi wokalami. Choć wiadomo, że najbardziej oczywiście z Ozzym. Koniec końców nigdy się nie ograniczałem na silę pod względem Black Sabbath. Z resztą krzyża z okładki "Headless Cross" uczyłem inne dzieci w przedszkolu rysowaćDaveastate pisze: ↑czw lip 01, 2021 7:28 am Black Sabbath - Headless Cross
W życiu każdego chłopca przychodzi dzień kiedy staje się mężczyzną i zaczyna doceniać albumy z Tonym na wokalu![]()
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Te płyty dzielą tak zwanych chłopców od tak zwanych mężczyzn. Headless Cross to album wyjebany w kosmos. Zresztą Cross Purposes też bardzo ok i TYR... Chociaż czasem mam wrażenie, że TYR mi się bardziej podoba niż Cross, ale w sumie sięgam po nie równo. To są kapitalne albumy, ale oczywiście znajdą się pazie, którzy gadają dla zasady. No a przecież Martin brzmiał bardzo podobnie do Dio, a już zwłaszcza na żywo. Słucham bootlegów z tamtych czasów (dzięki LukaSieka) i to był nadal świetny band. Zresztą... Black Sabbath to moje ścisłe podium i nie ma chuja we wsi... !!!!Daveastate pisze: ↑czw lip 01, 2021 7:28 am Black Sabbath - Headless Cross
W życiu każdego chłopca przychodzi dzień kiedy staje się mężczyzną i zaczyna doceniać albumy z Tonym na wokalu![]()

- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Pestilence "Exitivm"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Tak jak mówicie Panowie, kogo by Iommi nie wtrącił na wokale to efekt wychodzj kapitalny moim zdaniem, Martin super się sprawdził i mimo że barwa nieco jak Dio to były tam cechy wyróżniające go
oczywiście były gorsze momenty (Forbidden mi nie pasuje niestety do dzisiaj) ale Black Sabbath jako całokształt to potęga nad potęgi.
Obecnie leci
Blood Money - Red Raw And Bleeding
Obecnie leci
Blood Money - Red Raw And Bleeding
- Załączniki
-
- R-4059063-1601897152-8892.png.jpg (25.21 KiB) Przejrzano 304 razy
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Blood Money - Battlescarred
Nie wiem którą wolę, obie to jazda bez trzymanki