Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- AncientMariner
- -#Clansman

- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: Teraz słucham...

Impaled Nazarene "Road To The Octagon"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Do dyskusji o BS z Martinem dodam tylko, że te płyty (poza Forbidden) to eternal kvlt i dobra odsiewka. Headless Cross to jest taki sztos, że trudno to opisać. Zresztą "Born Again" to wspaniałość - tam tylko produkcja (mix) kuleje ale znaleźli taśmy matki więc może remix walną - w tym przypadku ma to sens.
Candlemass - Nightfall
Cudeńko oczywiście.
Candlemass - Nightfall
Cudeńko oczywiście.
Ciężko mi sobie taką sytuacje wyobrazić dzisiaj. Ciężko w ogóle wyobrazić mi sobie sytuacje gdzie kilkuletnie dziecko w przedszkolu rysuje okładki Iron MaidenLukaSieka pisze: ↑czw lip 01, 2021 9:30 amJa na całe szczęście nigdy nie miałem problemu z innymi wokalistami w Black Sabbath aniżeli Ozzy i Dio. Kiedy miałem kilka lat "Headless Cross" i "Tyr" to były nowe płyty i mój ojciec często tego słuchał. Tak jak i wcześniejszych płyt. Także Black Sabbath zawsze brałem w całości, bo kojarzyłem go z różnymi wokalami. Choć wiadomo, że najbardziej oczywiście z Ozzym. Koniec końców nigdy się nie ograniczałem na silę pod względem Black Sabbath. Z resztą krzyża z okładki "Headless Cross" uczyłem inne dzieci w przedszkolu rysowaćDaveastate pisze: ↑czw lip 01, 2021 7:28 am Black Sabbath - Headless Cross
W życiu każdego chłopca przychodzi dzień kiedy staje się mężczyzną i zaczyna doceniać albumy z Tonym na wokalu![]()
. Tak jak i Eddiego z Iron Maiden (zwłaszcza tego z "Live After Death" i "Killers") i parę innych rzeczy z okładek rockowo-metalowych. Moja mama była przez to wzywana do przedszkola z racji tego, że inne dzieci malują domki, płotki, drzewka, a ja same kościotrupy i cmentarze
![]()
.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

U mnie też poznaniacy ale wcześniejszy album

Motörhead "Bologna HM Fest Palasport" 1986
U mnie POTĘŻNA destrukcja:
Destroyer 666 - Wildfire
Destroyer 666 - Wildfire
Motorhead "Irvine Meadows California" 1992
Motorhead "The Cathouse, LA 1992"
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Born Again jest super! Stawiam je wyżej niż np. Never Say Die, które uważam za po prostu takie no 6+/10. Forbidden chyba najsłabszy album Sabbath, ale to moim zdaniem nie z winy Martina więc nie ma powodu żeby jego erę pomijać w słuchaniu dyskografiiZdan pisze: ↑czw lip 01, 2021 5:38 pm Do dyskusji o BS z Martinem dodam tylko, że te płyty (poza Forbidden) to eternal kvlt i dobra odsiewka. Headless Cross to jest taki sztos, że trudno to opisać. Zresztą "Born Again" to wspaniałość - tam tylko produkcja (mix) kuleje ale znaleźli taśmy matki więc może remix walną - w tym przypadku ma to sens.
Candlemass - Nightfall
Cudeńko oczywiście.
Obecnie:
Divlje Jagode - Čarobnjaci

Belgijski Breathless
- AncientMariner
- -#Clansman

- Daveastate
- -#Clairvoyant

Pokolgép - Totalis Metal