Musieli podpisać cyrograf milczenia
Nowy Album
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy Album
Cyrograf z Eddie'm, hehe 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Obstawiam, ze chodziło o to:
https://shopusa.brewdog.com/pages/iron-maiden
https://shopusa.brewdog.com/pages/iron-maiden
Ale o tą prezentację mi chodzi 
I co z tym nowym albumem?
Dowiemy się w końcu czegoś za 2 tygodnie o tym
Writing on the walls?
Dowiemy się w końcu czegoś za 2 tygodnie o tym
Writing on the walls?
No z innego tematu tak wynika, ktory się rozbujal i 3 podstrony 2 dni 
- dostoevsky
- -#Assassin

Czy w związku z premierą Senjutsu w przyszłym roku zobaczymy jednak trasę promującą album, czy olać album, gramy dalej hity?
Pewnie będzie zależało od pandemii. Jeśli koncerty dojdą do skutku to ja bym stawiał na scenariusz - latem dokończenie LOTB (z nowym kawałkiem w secie), a jesienią początek trasy z nowym albumem. Takie to wróżenie z fusów w tym momenciedostoevsky pisze: ↑pn lip 19, 2021 11:03 pm Czy w związku z premierą Senjutsu w przyszłym roku zobaczymy jednak trasę promującą album, czy olać album, gramy dalej hity?
- dostoevsky
- -#Assassin

Tyle to i ja wiem.wojteq pisze: ↑pn lip 19, 2021 11:06 pmPewnie będzie zależało od pandemii.dostoevsky pisze: ↑pn lip 19, 2021 11:03 pm Czy w związku z premierą Senjutsu w przyszłym roku zobaczymy jednak trasę promującą album, czy olać album, gramy dalej hity?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sądzę, że przynajmniej symbolicznie coś z nowego albumu pojawi się na dokończeniu tej trasy. Całkowite zignorowanie Samuraja byłoby idiotyczne.
Na pewno będzie, nie bez powodu WOTW pojawia się na plakacie promującym LOTB2022