Nasłabszy utwór na Senjutsu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Nasłabszy utwór na Senjutsu
Jak wiadomo najsłabszy utwór na płycie to niekoniecznie ten, który w ankiecie na najlepszy utwór zyskał najmniej głosów. Póki co wstrzymuję się z ocenianiem utworów w poszczególnych tematach, bo potrzebuję jeszcze paru przesłuchań ale nie mam za to wątpliwości co do najsłabszego.
Mój głos na Lost in a Lost World.
Mój głos na Lost in a Lost World.
-
CzytojestNoweIM?
- -#Prisoner

Re: Nasłabszy utwór na Senjutsu
Lost in the Lost World i Time Machine. Nie wiem, który jest gorszy....Oba są tragicznie słabe.
-
Deleted User 6661
Żenująca ballada oczywiście. I to pomimo fajnych solówek.
Celty i Time Machine.
Autoplagiaty totalne.
Autoplagiaty totalne.
-
CzytojestNoweIM?
- -#Prisoner

Nr.3 , zresztą jedna solówka to 100% autoplagiat. Te trzy utwory są tragiczne, ale DH jakieś centymetry mniej niż te dwa . Celtów ratują jakieś harmonie i gitary, ale to marne pocieszenie. WOTW, który jeszcze miesiąc temu wysmiewałem z kolegami dziś uważam za względnie niezły utwór na tle takiego Time Machine czy Zagubionego . To można choć zanucić sobie.
Time Machine jeszcze jest takim autoplagiatem w dobrym smaku. Celtowie niekoniecznie
Tak jak napisałem w temacie o utworze, jeżeli ten jarmarczno folkowy metal został zarejestrowany dla jaj i w czasach singli zostałby wydany jako b'side, to ja to kupuje. Jako pełnoprawna pozycja na płycie, to już niekoniecznie 
Jeju ciężko wybrać przy tak równym albumie, z bólem serca Days of Future Past.
- blackcocker
- -#Moderator

Oczywiście TWOTW, ale jest jeszcze dwóch naprawdę bardzo mocnych kandydatów do tego miana
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo/Paradise Lost
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo/Paradise Lost
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Death of the Celts
Jako fragment albumu TWOTW nie przeszkadza mi tak bardzo, jak jako singiel. Po prostu człowiek już się wciągnie w album, myśli bardziej ogólnie. To nie jest tak, że numer w jakiś magiczny sposób nagle stał się lepszy, po prostu mi już tak nie wadzi.
Natomiast DOTC jest aboslutnie bezsesnowne. I nie chodzi o to, że jest złe. Trudno mi w ogóle o nim cokolwiek napisać. Jest jakieś intro i outro (znajome zresztą), jakieś melodyjki też są, ale to nie ma absolutnie żadnego sensu, jakaś sklejka. Nie wiem, po co to powstało I DLACZEGO TRWA 10 MINUT. Gdyby ten numer nie wszedł na album, to po pierwsze Senjutsu byłoby lepsze, po drugie zmieściłoby się na jednym CD. Głos na DOTC.
Natomiast DOTC jest aboslutnie bezsesnowne. I nie chodzi o to, że jest złe. Trudno mi w ogóle o nim cokolwiek napisać. Jest jakieś intro i outro (znajome zresztą), jakieś melodyjki też są, ale to nie ma absolutnie żadnego sensu, jakaś sklejka. Nie wiem, po co to powstało I DLACZEGO TRWA 10 MINUT. Gdyby ten numer nie wszedł na album, to po pierwsze Senjutsu byłoby lepsze, po drugie zmieściłoby się na jednym CD. Głos na DOTC.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jak na razie waham się między Celtami a zagubieniem.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Zdecydowanie Time Machine przez bezczelne autoplagiaty.
Lost to kupa jakich mało. Plus taki, że wpada i wypada. Od razu się zapomina o tym kawałku. Time Machine kawałeczek dalej na drugim miejscu
- Saimon1995
- -#Moderator

Celtowie. Tym numerem Stefek się raczej nie popisał i do CV - w kategorii: osiągnięcia - nie powinien go wpisywać 
-
Deleted User 626
A dałem głos na Lost. Najmniej mi podchodzi aczkolwiek w głowie siedzi.
Death of the Celts
Zdecydowanie najrzadziej słucham The Time Machine i Lost in a Lost World.
Ale gorszy chyba jednak jest The Time Machine, dla mnie brzmi po prostu zbyt podobnie do innych gersowych kawałków. Lost in a Lost World ma jednak spoko momenty.
Ale gorszy chyba jednak jest The Time Machine, dla mnie brzmi po prostu zbyt podobnie do innych gersowych kawałków. Lost in a Lost World ma jednak spoko momenty.
Nawet Saper Raz się Myli 
Tylko dwa razy nie zrobilem skip tracka pierwszego numeru. Głos na tytułowy.
Od razu odpowiem. Tak, na serio ;P
Od razu odpowiem. Tak, na serio ;P
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.
Lemmy
Lemmy