Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Koncertowe przewidywania
Otóż to
Nie no, ale tak zupełnie serio mówiąc to Butcher na żywo jest świetny, równie dobry co na płytach. Bdb festiwal ogólnie, fajny klub, tanie piwo, blisko restauracja z dobrym żarciem
Nie no, ale tak zupełnie serio mówiąc to Butcher na żywo jest świetny, równie dobry co na płytach. Bdb festiwal ogólnie, fajny klub, tanie piwo, blisko restauracja z dobrym żarciem
Wkręcił mi się Tom Jones, z ciekawości sprawdziłem czy gra jakieś koncerty i są.
W tym roku wyspy, w przyszłym w wakacje Niemcy, Austria, więc niedaleko nas.
Był ktoś kiedyś na jego koncercie? Jak wypada na żywo?
Gość jednak ma 80 lat, a bilety tanie nie są, a nie widzi mi się płacić żeby po prostu zobaczyć.
Ale z drugiej strony tylko 5 lat młodszy Rod Stewart ma koncerty fantastyczne.
Był ktoś i może się wypowiedzieć jak wypada na żywo?
W tym roku wyspy, w przyszłym w wakacje Niemcy, Austria, więc niedaleko nas.
Był ktoś kiedyś na jego koncercie? Jak wypada na żywo?
Gość jednak ma 80 lat, a bilety tanie nie są, a nie widzi mi się płacić żeby po prostu zobaczyć.
Ale z drugiej strony tylko 5 lat młodszy Rod Stewart ma koncerty fantastyczne.
Był ktoś i może się wypowiedzieć jak wypada na żywo?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 4876
Kolega był teraz w Berlinie - i był zachwycony. Ale wiadomo, że każdy ma inny gust i ucho.
Ooo dzięki za odpowiedź.thorgal_30 pisze: ↑pn paź 18, 2021 2:15 am Kolega był teraz w Berlinie - i był zachwycony. Ale wiadomo, że każdy ma inny gust i ucho.
To trzeba poważnie rozważyć bo lokalizację niezłe, bilety nie są mega drogie
Chyba się skusze
Nie zakładam tematu bo nie warto
ale informacyjnie : Avril Lavigne w Polsce! Łódź(Atlas Arena) - 2.03.2022r
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 4876
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie miałem mokrych snów z Nią (może to jeszcze przede mną?) i dechy dla Niej nie ścierałem, ale koncert do zapamiętania i poważnego rozważenia. 
Ale to będzie jej koncert? Myślałem, że to sobowtór.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Już Trivium przeniesione na 2023. Na chuj były te szczepienia jeśli i tak się nic nie zmienia? Ręce opadają... Mam nadzieję, że przynajmniej polskie kapele nie będą musiały siedzieć na dupie.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 2259
W przyszłym roku jak dobrze pójdzie może być niezła wycieczka w Pradze. 20.06 Iron Maiden, 21.06 Avenged Sevenfold a dzień później Metallica.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Cały 20.06 po koncercie można już opuścić Pragę
I taki jest plan 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
-
Deleted User 2259
Ja najprędzej bym Iron Maiden odpuścił, jeden i ten sam set grają i moim zdaniem najsłabsze koncerty grają z tej trójki 
Może kogoś zainteresuje.
Jak Udo wypada na żywo? Może bym się przejechał do Ostravy bo bliziutko

Jak Udo wypada na żywo? Może bym się przejechał do Ostravy bo bliziutko

U. D. O. wypada przyzwoicie. Dużo grania, mało gadania. Widziałem kilka razy (z setem własnym i acceptowym) i mogę polecić, jeżeli lubisz teutoński heavy. Daleko bym na niego nie jechał, ale jakby grał w okolicy.
Oglądałem część streamu z tegorocznego Alcatraz, to chyba nawet jest dostępne na YT i według mnie bardzo średnio. On już nie ma głosu i nawet przy obniżonym stroju nie brzmi za dobrze. Pojedź sobie zamiast tego na Accept do Wawy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Accept z Markiem lepszy, ale UDO nigdy nie miał głosu, więc to słaby argument 
Nie no, za starych czasów potrafił ładnie skrzeczeć.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wciąż to potrafi i nieźle robi, choć to raczej coś podobnego do określenia użytego przez Jarząbka w "Rozmowach kontrolowanych" na gadanie Szwedów: "jakbyś stare żelazo piłował". 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mnie nie porwał nigdy, a pare razy byłem na Udo.