Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Daveastate
- -#Clairvoyant

Re: Teraz słucham...
Saxon - Carpe Diem
Bardzo dobry singiel zapowiadający płytę, jestem zaskoczony że po średniaki jakim były covery Biff i spółka robią coś fajnego. I okładka nowej płyty wygląda staroszkolnie że hej!
Bardzo dobry singiel zapowiadający płytę, jestem zaskoczony że po średniaki jakim były covery Biff i spółka robią coś fajnego. I okładka nowej płyty wygląda staroszkolnie że hej!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- AncientMariner
- -#Clansman

- Daveastate
- -#Clairvoyant

Motorhead - Sacrifice
Alice Cooper - Zipper Catches Skin
Jest okej, chociaż nic ponad pewien poziom. Zobaczymy całość, ale na pewno z większą ochotą siądę do Saxon niż do nowego Iron Maiden.Daveastate pisze: ↑wt lis 02, 2021 2:38 pm Saxon - Carpe Diem

Coil - Пособие для кончающих: Волос Злата
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- AncientMariner
- -#Clansman

- Daveastate
- -#Clairvoyant

No najjaśniejszy punkt tam to chyba wokale moim zdaniem, a o nowym Maiden to ja już zapomniałem...widman pisze: ↑wt lis 02, 2021 6:25 pmJest okej, chociaż nic ponad pewien poziom. Zobaczymy całość, ale na pewno z większą ochotą siądę do Saxon niż do nowego Iron Maiden.Daveastate pisze: ↑wt lis 02, 2021 2:38 pm Saxon - Carpe Diem
Obecnie leci
Mandator - Initial Velocity
Kreator - Violent Revolution

Ignivomous - Contragenesis
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Przesłuchałem trzy razy i nie powiem, bo dobra to rzecz, ale spodziewałem się po tym co napisałeś czegoś więcej. Momenty Winter Lantern ma na prawdę dobre momenty. Wokal mi się podoba, bo nadaje świetnego klimatu całości. Z tym, że ja nie jestem żadnym black metalowym koneserem. Wole od tych wszystkich nowych kapel Venom, Bathory, Sabbat, Celtic Frost, a z nowszych Sear Bliss. Tak czy siak do tego dema Winter Lantern na pewno wrócę, bo ma coś w sobie ten materiał. Może akurat trafie w odpowiedni moment i bardziej mi to sczochra łeb
Przy okazji zapytam czy słyszałeś może nowa płytę czeskiego Inferno "Paradeigma (Phosphenes Of Aphotic Eternity)"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.