Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Sodom - Persecution Mania
Ogólnie w 2021 raczej nie ogarniałem zbyt wielu premier, więc Inferno jeszcze leży nieodsłuchane, ale już mam zapisane, więc obadam do końca roku.LukaSieka pisze: ↑śr lis 03, 2021 10:42 amPrzesłuchałem trzy razy i nie powiem, bo dobra to rzecz, ale spodziewałem się po tym co napisałeś czegoś więcej. Momenty Winter Lantern ma na prawdę dobre momenty. Wokal mi się podoba, bo nadaje świetnego klimatu całości. Z tym, że ja nie jestem żadnym black metalowym koneserem. Wole od tych wszystkich nowych kapel Venom, Bathory, Sabbat, Celtic Frost, a z nowszych Sear Bliss. Tak czy siak do tego dema Winter Lantern na pewno wrócę, bo ma coś w sobie ten materiał. Może akurat trafie w odpowiedni moment i bardziej mi to sczochra łeb.
Przy okazji zapytam czy słyszałeś może nowa płytę czeskiego Inferno "Paradeigma (Phosphenes Of Aphotic Eternity)"
A Festering Vampirism to jest bodajże drugie tegoroczne demo Winter Lantern, wcześniejsze jest nieco inne, ale to też przyjemny materiał. Skoro polubiłeś ostatnie wydawnictwo, to poprzednik też powinien Ci przypaść do gustu
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Maiden coś nagrali?Daveastate pisze: ↑śr lis 03, 2021 7:53 amNo najjaśniejszy punkt tam to chyba wokale moim zdaniem, a o nowym Maiden to ja już zapomniałem...widman pisze: ↑wt lis 02, 2021 6:25 pmJest okej, chociaż nic ponad pewien poziom. Zobaczymy całość, ale na pewno z większą ochotą siądę do Saxon niż do nowego Iron Maiden.Daveastate pisze: ↑wt lis 02, 2021 2:38 pm Saxon - Carpe Diem
Bardzo dobry singiel zapowiadający płytę, jestem zaskoczony że po średniaki jakim były covery Biff i spółka robią coś fajnego. I okładka nowej płyty wygląda staroszkolnie że hej!
Obecnie leci
Mandator - Initial Velocity
Madball - Hardcore Lives
Potężny pocisk!
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ja teraz zanim przesłucham jakiś nowy band to patrzę ilu followersów kapela ma facebooku, instagramie, roksie itd. żeby nie było przypału ze słucham czegoś niemodnego
- Daveastate
- -#Clairvoyant

No na roksie muszą mieć poleceń jednak trochę żeby nie było siary odpalać. Ostatnio zauważyłem że dużo użytkowników nie poleca images and words dream theater bo podobno "przeruchana".Adrian S.O.S. pisze: ↑śr lis 03, 2021 4:32 pmJa teraz zanim przesłucham jakiś nowy band to patrzę ilu followersów kapela ma facebooku, instagramie, roksie itd. żeby nie było przypału ze słucham czegoś niemodnego![]()
No nic, odpaliłem coś mniej "przeruchanego" z fajnymi recenzjami na wspomnianym portalu.
Mortuary Drape - All The Witches Dance
King Diamond - Conspiracy
U.D.O. - Animal House

Jerry Cantrell - Brighten
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Diabolic "Excisions Of Exorcisms"
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
King Diamond - Them
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

- Daveastate
- -#Clairvoyant

Saint Vitus - Mournful Cries
King Diamond - The Eye

Nephasth - Immortal Unholy Triumph

Peste Noire - La Sanie Des Siecles
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***