Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
No dobra to jak mówicie, ze dobra zmiana to dobra zmiana
jak ktoś będzie w Chorwacji niech da znać jak wyglada sprawa fttb (sprawdzanie dowodów? Itd)
-
Deleted User 4783
Ja dostałem maila z informacją o FTTB, zapisaalem się na interesujące mnie gigi i już. Teraz tylko czekać, ale tak jak mówicie, oby lepiej to wyglądało niż wcześniej
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mój plan wstępnie wygląda tak:
Kowno
Ryga
Graspop
Praga
Paryż
Arnhem
Berlin
Warszawa
Barcelona
Lizbona
zastanawiam się jeszcze nad Goteborgiem i Kolonią. Niemniej 10 sztuk musi wpaść.
Kowno
Ryga
Graspop
Praga
Paryż
Arnhem
Berlin
Warszawa
Barcelona
Lizbona
zastanawiam się jeszcze nad Goteborgiem i Kolonią. Niemniej 10 sztuk musi wpaść.
U mnie skromnie. Na poprzedniej części były 4 sztuki w miesięcznych odstępach (2 ostatnie w Krakowie). Teraz planuję 3 również w podobnych odstępach:
Kowno
Praga
Warszawa
Kowno
Praga
Warszawa
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jak u mnie tylko Ryga zamiast Kowna 
-
Marcin1976
- -#Charlotte

Potrzebuję 1 bilet do Pragi na płytę.
Kowno
Ryga
Warszawa - BL
Warszawa - IM
Barcelona - BL
Barcelona - IM
Lizbona - BL
Lizbona - IM
Tylko na dwie pierwsze halówki spróbujemy szczęścia pod barierką, a pozostałe IM na luzie z wejściem na ostatnią chwilę na płytę /nie-GC. Żeby odhaczyć.
Mam niewykorzystane bilety na Bolonię, oraz na Liona w Bremen. Miałem jeszcze w planie Liona w Pradze (ale już nie Maiden), natomiast pojawienie się koncertów w Kownie i Rydze wymusiło redukcję innych planów wyjazdowych. Ze wszystkich najbardziej nastawiam się na Rygę. Do Kowna wpadniemy po trasie jechanej od świtu, pewnie zmęczeni, poza tym to pierwszy koncert po przerwie. Ale Ryga będzie już po dniu przerwy na zwiedzanie i czasie na aklimatyzację
M.
Ryga
Warszawa - BL
Warszawa - IM
Barcelona - BL
Barcelona - IM
Lizbona - BL
Lizbona - IM
Tylko na dwie pierwsze halówki spróbujemy szczęścia pod barierką, a pozostałe IM na luzie z wejściem na ostatnią chwilę na płytę /nie-GC. Żeby odhaczyć.
Mam niewykorzystane bilety na Bolonię, oraz na Liona w Bremen. Miałem jeszcze w planie Liona w Pradze (ale już nie Maiden), natomiast pojawienie się koncertów w Kownie i Rydze wymusiło redukcję innych planów wyjazdowych. Ze wszystkich najbardziej nastawiam się na Rygę. Do Kowna wpadniemy po trasie jechanej od świtu, pewnie zmęczeni, poza tym to pierwszy koncert po przerwie. Ale Ryga będzie już po dniu przerwy na zwiedzanie i czasie na aklimatyzację
M.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dobrze, że napisałeś o BL bo przecież mogę się wybrać w Paryżu i Barcelonie 
Czy ktos moze wie, w ktorym hotelu w Zagrebiu beda/sa Maideni? Wybieram sie i jeszcze nie mam noclegu, a moze przez przypadek gdzies moznaby ich spotkac w lozy/na sniadaniu 
UP THE IRONS !!!
Podbijam to samo pytanie tylko z Berlinem.
Jak ktoś się orientuję gdzie zazwyczaj sypiali tam Maideni to będę wdzięczny za info
Jak ktoś się orientuję gdzie zazwyczaj sypiali tam Maideni to będę wdzięczny za info
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Maiden wiele lat miało umowę z Sheratonem i właściwie zawsze nocowali w hotelach tej sieci. Nie wiem jak będzie tym razem, ale myślę że może być podobnie
To by się zgadzało, w Krakowie byli w Sheratonie
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Wlasnie dostalem maila, ze wygralem FTTB na Zagreb, takze szykuje sie powtorka z Tallinna 
UP THE IRONS !!!
Gratulacje 
Super, że z takim wyprzedzeniem jest losowanie (6 dni.) W 2018 r. był problem z tym, że na niektóre serwery pocztowe maile z info o wygranej FTTB przychodziły z dobowym opóźnieniem. A że losowania były na dzień przed gigiem, to niemało osób - w tym my pewnego razu - doznało wqrwa.
M.
Super, że z takim wyprzedzeniem jest losowanie (6 dni.) W 2018 r. był problem z tym, że na niektóre serwery pocztowe maile z info o wygranej FTTB przychodziły z dobowym opóźnieniem. A że losowania były na dzień przed gigiem, to niemało osób - w tym my pewnego razu - doznało wqrwa.
M.
No to świetny początek trasy Ci się szykuje. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
No też mi wpadło. 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Brawo chlopaki 
Gratki! Jakie zasady? Dowod obowiązkowy? 
On the day all you'll need is your standing tickets for the show and proof of ID.
We will send you another email, approximately 24 hours before the show, explaining where and when to meet, and any other info you need.
Please remember - You and your guest must have your standing tickets for the show.
Takze niby tak.
We will send you another email, approximately 24 hours before the show, explaining where and when to meet, and any other info you need.
Please remember - You and your guest must have your standing tickets for the show.
Takze niby tak.
UP THE IRONS !!!
Napiszcie po koncercie jak wypadła organizacja FTTB.