Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja tez cię mogę wspierać. Za 75zl, już obiecałemTobie nikt nie dałby zarządzać czajnikiem, a my tu mówimy o forum, od którego sprawnego działania zależy zdrowie psychiczne kilkudziesięciu ludzi. To wielka odpowiedzialność.Jak pz byłby szefem to mogę się douczyć i pomóc
myślę, że konkurs na post roku został rozstrzygniętyTobie nikt nie dałby zarządzać czajnikiem, a my tu mówimy o forum, od którego sprawnego działania zależy zdrowie psychiczne kilkudziesięciu ludzi. To wielka odpowiedzialność.
Tobie nikt nie dałby zarządzać czajnikiem, a my tu mówimy o forum, od którego sprawnego działania zależy zdrowie psychiczne kilkudziesięciu ludzi. To wielka odpowiedzialność.Jak pz byłby szefem to mogę się douczyć i pomóc
Ej no ja od kilku lat wnioskuje o kolejna edycje Sanktuarianekmyślę, że konkurs na post roku został rozstrzygniętyTobie nikt nie dałby zarządzać czajnikiem, a my tu mówimy o forum, od którego sprawnego działania zależy zdrowie psychiczne kilkudziesięciu ludzi. To wielka odpowiedzialność.![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości