As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
LukaSieka pisze: ↑czw sie 25, 2022 6:55 pm
Ja szczerze powiedziawszy dopiero dowiedziałem się o nowej płycie Massacre p otym jak wstawiłeś tutaj okładkę. Przesłuchałem na drugi dzień i jestem zadowolony. Płyta brzmi jak kultowy "From Beyond". EPke "Mythos" przeleciałem dzisiaj pierwszy raz. Jest dobrze, ale teraz wrócę jeszcze do "Resurgence". Tak w ogóle to Massacre gra 08.09.22 u Bazyla w Poznaniu.
Faktycznie na Resurgence Kam Lee i spółki postarali się żeby zbliżyć do poziomu najlepszego ich krążka From Beyond. Mythos tez bardzo dobre. Na ich koncert czekał bardzo długo bo od 1992 roku (wtedy widziałem ich na Metalmanii) ale niestety kupiłem juz karnet na jeden festiwal i niestety daty ze sobą kolidują
Też na Massacre sie niestety nie wybiorę, chociaz bym bardzo chciał, gdyż jadę na Summer Dying Loud do Aleksandrowa Łódzkiego, który zaczyna się właśnie 08.09.22 w czwartek kiedy gra Massacre w Poznaniu. Gdyby nie to, że właśnie w czwartek grają Asphyx i Napalm Death, to bym może i poświęcił ten pierwszy dzień festiwalu na rzecz Massacre.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.