Przecież wiem, nabijaam siem tyylkooogumbyy, to bylo do Kokera - za pisanie, jak jestPosty niefortunnie wskoczyły
Ale Ty też najgłupszy nie jesteś
![]()

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Przecież wiem, nabijaam siem tyylkooogumbyy, to bylo do Kokera - za pisanie, jak jestPosty niefortunnie wskoczyły
Ale Ty też najgłupszy nie jesteś
![]()
Okeej!I nie krytykuj Maiden, bądź dorosły, odpowiedzialny!![]()
Mam bardzo podobnie, choć u mnie TBOS > SenjutsuU mnie znowu leci "Senjutsu" i bardzo przyjemnie mi się go słucha. Trudno mi wystawić notę, żeby nie przesadzić w żadną stronę - na tle albumów po reunion jest jednym z lepszych, a albumy z lat osiemdziesiątych to dla mnie osobna kategoria. Z całą pewnością mogę dać 8/10, a czy będzie wyżej to czas pokaże. Zadanie jest o tyle trudne, że Maiden potrafi pokazać różne oblicza na swoich albumach, więc to trochę jak wybierać czy bardziej lubię pizzę pepperoni czy teksańską - jedną z nich lubię bardziej w zależności od dnia. Dlatego w moim prywatnym rankingu, pod względem przyjemności jaką daje mi słuchanie danego albumu, stawiam na równi z NPFTD, DOD, AMOLAD, słabsza od TXF i BNW, ale lepsza od FOTD, VXI, TFF i TBOS.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości