Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Poprzednie koszulki (Warszawa i Kraków) poszły w ilości po ok. 100szt. Tutaj na razie dwie dychy. Mam nadzieję, że jeszcze przyśpieszy.Ktoś jeszcze chętny? Do końca kwietnia będą potrzebne wszystkie zamówienia wraz z przelewami, żeby w połowie maja wydrukować koszulki
Dodałem do listy, ale nie było ostatnio tak ze zamówiłeś na początku a potem ślad po Tobie zaginął i nie było kontaktu?Jak nie ma większych to wezmę 3XL x 1
To raczej nie byłem ja. Ostatnio zamawiałem na W-we i odebrałem. Jak masz jakiś wpis mój że zamówiłem i nie odebrałem to proszę o dowód w sprawie.Dodałem do listy, ale nie było ostatnio tak ze zamówiłeś na początku a potem ślad po Tobie zaginął i nie było kontaktu?Jak nie ma większych to wezmę 3XL x 1
Jak tylko projekt będzie gotowy to go tu wrzucę. Ale jak już wspomniałem wcześniej wszystko w tym roku będzie na ostatnia chwile. Mam na razie obiecane ze na koniec kwietnia projekt będzie gotowy. Mam nadzieje ze nie będzie opóźnienia bo w połowie maja chciałbym drukować najpóźniejpoproszę o 1xL
Jakkolwiek jestem pewien, że to będzie kolejny udany wzór, to kolegom którzy podczepiali się pod zamówienia nie chciałbym proponować kota w worku - może jakiś pełny projekt mógłbyś udostępnić?
I jeszcze, żeby biała byłaJa bym chętnie kupił, ale nie eventową, tylko jakąś ogólnie Maiden PL - taką jak kiedyś z husarzem była
No była i to nie jednaJa bym chętnie kupił, ale nie eventową, tylko jakąś ogólnie Maiden PL - taką jak kiedyś z husarzem była
Dorzuconedorzucam jeszcze XL
Wróć do „The Future Past Tour 2023”
Użytkownicy przeglądający to forum: Schizoid i 0 gości