Kurde, może nawet dwie Poznańskie bym wziął bo to mój ulubiony wzór... Byłoby na zmianę za kilka lat x)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
OfftopKurcze, nie w tym temacie napisałemChodziło mi oczywiście o tą nową na Kraków
![]()
Do końca kwietniaKurcze, nie w tym temacie napisałemChodziło mi oczywiście o tą nową na Kraków
![]()
Jestem za dopłatąSłuchajcie ludziska. Jest problem, który musimy wspólnie rozwiązać. Drukarnia z ktora współpracował Saul, która zaproponowała tańszy nadruk, okazało się nie jest w stanie zrobić dużego druku, tylko pomniejszony o kilka cm. Ja osobiście nie chciałbym czegoś takiego drukować wiec od razu napisałem ponownie do moje drukarni, w której powstały wszystkie do tej pory koszulki. Nowa cena która zaproponowali to 120 zł. I teraz jest pytanie czy wszyscy którzy są zainteresowani i wpłacili już po 100 zł będą chcieli dopłacić 20 zł czy rezygnujemy z projektu raz na zawsze? Jeśli tylko czesc ludzi wyrazi chęć dopłaty to niestety projekt upadnie, gdyż jest to cena dla określonej ilości wydruków. Także mamy pewien orzech do zgryzienia i decyzje do podjęcia
Ps. Osób jest nie dużo, wiec chyba wyślę wiadomość do każdego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości