Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
I dodawać jako bonus do happy meal w McDMeksyk to już niestety inna historia, a gadanie o prezencie dla fanów to jakaś paranoja xD Mogliby to sprzedawać w dwupaku z ostatnim live albumem Blaze'a, podobny poziom "profesjonalizmu".
To też racja, mogliby to udostępnić za free, tak samo mógł wówczas zrobić Kat Kostrzewskiego. Pamiętam, ze w ich sklepiku ta koncertówka kosztowała sporo a jakość i brzmienie jak NotB.Pierdzielenie o prezencie dla fanówCo szkodziłoby popracować nad tym materiałem i obrobić go jak należy w studio? Jaka jest wymówka, że to się nie udało? Bez jaj...
Puścili gniota za który biorą hajs. Jakby chcieli "dać prezent fanom" to udostepniliby to, czy inne koncerty za darmo. Zespół się pod tym podpisał, to jest oficjalne wydawnictwo. Po co te bzdety o pandemii i innych planach? Nie ma wytłumaczenia na lenistwo i olewactwo.
Daj znać, bom sam ciekaw, czy to się przyjmie na szerszą skalęŻona ma urodziny w przyszłym tygodniu. Sprawdzę, czy sposób pojmowania prezentów przez Maiden przypadnie jej do gustu![]()
Video.A live chapter chyba tylko w necie było nie? dobrze pamietam? nie wypuscili chyba tego na nośniki.
Bez przesady, u nas w Polsce Kat to zespół powszechnie wielbiony przez metalowców, undergroundowe to raczej te piwniczne blaczury. Kostrzewski ma nawet pomniki/tablice. Nie mogę tego nazwać undergroundem, no chyba że odniesiemy to do zasięgów Maryli Rodowicz czy innej Dody. Natomiast wydawnictwo pozostaje wydawnictwem bez względu na to czy jest mainstreamowe czy niszowe. Płyty z surowymi wersjami koncertów mają w ofercie np. Pearl Jam, U2, The Doors czy hurtowo Metallica. Tyle, że to limity oznaczone jako Official Bootlegs. Gdyby IM w takiej formie wydali NotB, nie byłoby problemu, wystarczył napis na okładce.Ralf... ale co Ty porównujesz undergroundowy Kat do IM? Serio?![]()
Video w necie, muzykę wydali na CDA live chapter chyba tylko w necie było nie? dobrze pamietam? nie wypuscili chyba tego na nośniki.
Ale tak po prawdzie co chcesz udowodnić z tym Katem? Bo nie rozumiem?Bez przesady, u nas w Polsce Kat to zespół powszechnie wielbiony przez metalowców, undergroundowe to raczej te piwniczne blaczury. Kostrzewski ma nawet pomniki/tablice. Nie mogę tego nazwać undergroundem, no chyba że odniesiemy to do zasięgów Maryli Rodowicz czy innej Dody. Natomiast wydawnictwo pozostaje wydawnictwem bez względu na to czy jest mainstreamowe czy niszowe. Płyty z surowymi wersjami koncertów mają w ofercie np. Pearl Jam, U2, The Doors czy hurtowo Metallica. Tyle, że to limity oznaczone jako Official Bootlegs. Gdyby IM w takiej formie wydali NotB, nie byłoby problemu, wystarczył napis na okładce.Ralf... ale co Ty porównujesz undergroundowy Kat do IM? Serio?![]()
Zapij ŻubremZniesmaczenie jest tak duże, że mi dziś popołudniowa micha nie smakuje![]()
To dla konsensusu ujmijmy słowo "prezent" w cudzysłów. Ja wbrew pozorom nie usiłuję bronić tego wydawnictwa, bo jakie jest - każdy słyszy. Gdyby wydali je jako official bootleg nie byłoby dyskusji, niestety to w pełni oficjalny materiał i raczej wybitnym osiągnięciem go nie nazwę. A Live Chapter to według mnie całkiem dobry albumik zespołu na późnym etapie kariery. Luzik!Daj spokój... Kat który grał w mordowniach i IM ze statusem mega gwiazdy. Gdzie budżety, gdzie możliwości...
A o prezencie sam napisałeś w jakiś pokrętny sposob próbując wytłumaczyć decyzję zespołu o wypuszczeniu takiego gniota. Jeszcze wmieszałeś w to pandemię
Nie da się w żaden sposób obronić tego wydawnictwa. Nawet argumentując, że "Kat w podobnym okresie też wydał dyskusyjnej jakości koncertowkę"Daj na luz
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości