Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
Juz pomijając fakt tego durnego coveru który zdobi ten album o dziwo nawet ta płyta mi podeszła jakoś bez większych problemów. Oczywiscie nie jest to Savage Grace który znamy z lat osiemdziesiątych ale nie jest źle. Solówki mogłoby być bardziej poukładane bo mam wrażenie że więcej w nich przypadku niż wyuczonych melodii. Ale dramatu tak jak pisałem nie ma.Daveastate pisze: ↑ndz cze 11, 2023 6:05 pmO! Czyli jednak jest jakiś masochista poza mną tutaj, jak tam się solóweczki podobają??

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Płyta zła nie jest, ale Savage Grace w tym nie ma ani trochę. Jak ktoś lubi sobie posłuchać kolejnej kapeli grającej pod Judfas Priest z wokalista, który z bardzo dobrym skutkiem naśladuje Halforda czy momentami nawet Rippera, to coś dla niego.octavian pisze: ↑czw cze 22, 2023 4:57 pmJuz pomijając fakt tego durnego coveru który zdobi ten album o dziwo nawet ta płyta mi podeszła jakoś bez większych problemów. Oczywiscie nie jest to Savage Grace który znamy z lat osiemdziesiątych ale nie jest źle. Solówki mogłoby być bardziej poukładane bo mam wrażenie że więcej w nich przypadku niż wyuczonych melodii. Ale dramatu tak jak pisałem nie ma.Daveastate pisze: ↑ndz cze 11, 2023 6:05 pmO! Czyli jednak jest jakiś masochista poza mną tutaj, jak tam się solóweczki podobają??
A solówki? Hmmm... Np. w takim "Stealin' My Heart Away", to jakby Chris Logue chyba był nachlany w studio podczas nagrywania tego arcydzieła
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.