gry i konsole

Kulturalna dyskusja fanów Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: gry i konsole

Postautor: barsiarz » czw wrz 07, 2023 3:37 pm

Gdyby było pudełko to pewnie miałbym mniejszy dylemat bo by się odsprzedało ale za cyfrę tyle kasy... Nieee, dam im jeszcze szansę na dopracowanie tej gry :wink:

W ramach zamiennika zacząłem Torment - Tides of Numenera, zobaczymy czy zatrybi.

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: blackcocker » czw wrz 07, 2023 3:40 pm

Dawaj znać, bo brzmi intrygująco :D
OFICJALNY ZASTĘPCA ADMINISTRATORA PZ
ODZNAKI >>> KOLORKI
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.

Awatar użytkownika
remi
-#Assassin
-#Assassin

Postautor: remi » pt wrz 08, 2023 6:10 pm

Fajny jest Tides (nie lubię go nazywać Tormentem bo Torment jest tylko jeden), trochę czytania ale warto - niezwykle mądrze skonstruowany świat i dobre tłumaczenie.
Baldurs 3 - na razie mam 10h ale to chyba jest gra rzeczywiście 10/10.
Final 16 - totalne guilty pleasure. Ani to rpg a tym bardziej jrpg ale jest to wciągające FF, trochę w stylu 13 i 10 jeżeli chodzi o ograniczenie środowiskowe a fabularnie gra o tron - chce to jak najszybciej skończyć by poznać finał historii i wziąć się pełną parą za Baldursa.

barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: barsiarz » ndz wrz 10, 2023 1:49 pm

Tak, całkiem spoko. Fajny koncept i działa na wyobraźnię :D ja się nieźle bawiłem, choć w pewnym momencie już mi się nudziło, jednak chodzi się ciągle po tych samych mapkach. Ale tak o, żeby przejść dla mnie super, jak ktoś lubi sie bawić i kombinować to myślę, że przyjemna platka :D
Nie siadł mi ten Deathloop, siakieś to mocno chaotyczne, pstrokate, może to nie czas na tę grę. W ogóle nie leżą mi ostatnio strzelanki. No i to, że nie można zapisać w trakcie misji też słabe.

Neon
-#Lord of light
-#Lord of light

Postautor: Neon » pn wrz 11, 2023 1:09 pm

Aktualnie gram w NBA 2K12 na PlayStation 2.
Moim zdaniem to najlepsza gra o koszykówce na czarnulkę.

Awatar użytkownika
Pawlo84
-#Assassin
-#Assassin

Postautor: Pawlo84 » wt wrz 19, 2023 12:07 pm

Obecnie ogrywam Tiny Tina Wonderlands. Jak to w każdym Borderlandsie jest tam tona broni i humoru. Zamiast granatów pojawiły się zalkęcia (ciekawa zamiana). Dobrze prowadzona historia i zadania poboczne nie pozwalają się nudzić. Do tego ładna, kolorowa i idealnie pasująca do świata, grafika. Całość jest bardzo wciągająca, ale ja od dawna jestem fanem tego uniwersum, więc ciężko by było inaczej.

Wróć do „Kawiarnia SanktuariuM”