Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No to trzeba podkreślić, bo zaraz będą posty, że słabe te headypierwsze ogłoszenia we wtorek 26.09 - nic nie wspominali o headlinerze, tak mowie żeby nie było marudzenia w razie co
Ja wolałem zieloną akurat - morze, glony, fajnie to pasowało geograficznieBardzo mi się podoba szata graficzna na edycję 24, w końcu się pozbyli tego zielonego
Pewne rzeczy są niezmienne "come to Brasil", "grande banda" itpTeż wolałem zieloną. Fajny klimat był.
Widzę, że pod informacją o tym, że pierwsze nazwy we wtorek pojawiły się już tradycyjne komentarze o Running Wild
Są też głosy, że Misfits oraz Slipknot, bo korzystają z podobnej czcionki.Też wolałem zieloną. Fajny klimat był.
Widzę, że pod informacją o tym, że pierwsze nazwy we wtorek pojawiły się już tradycyjne komentarze o Running Wild
A jak ogłoszą RUNNING WILD?Już sobię szykuję popcorn na podziwianie jutrzejszych trzaskających dup
To będzie można w komentarzach podziwiać masowe szarpanie skórą.A jak ogłoszą RUNNING WILD?Już sobię szykuję popcorn na podziwianie jutrzejszych trzaskających dup
To będzie można w komentarzach podziwiać masowe szarpanie skórą.A jak ogłoszą RUNNING WILD?Już sobię szykuję popcorn na podziwianie jutrzejszych trzaskających dup
Kurde, ja nie mam wielkich oczekiwań, ale to by był strzał prosto w krocze są graniceSwoją drogą jestem ciekaw, jakie byłyby reakcje ludzi gdyby taki Limp Bizkit został headem.
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości