21/10/2023 - The Winery Dogs - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 21/10/2023 - The Winery Dogs - Warszawa
To może na kartce było "dej mi palec" ?!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 8107
Na Fb MP I BS, jest zdjecie zespolu z flaga i publicznosc w tle, raczej zadowoleni sa, a co pisał Kotzen to nie wiem, bo typa nie lubie i nie obserwuje go.
Ogólnie przyjęcie mieli dobre. Publiczność może nie śpiewała za dużo i nie skakała (dopiero na koniec), ale była głośna w zakresie oklasków czy skandowania. Mike i Bill wyglądali na zadowolonych. Kotzen raczej też, pomijając incydent
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
-
Deleted User 8107
https://www.youtube.com/watch?v=0SKcMnpYey8
Mike Portnoy Drum Cam - The Winery Dogs Elevate - Warsaw, Poland Oct 22nd 202III
Mike Portnoy Drum Cam - The Winery Dogs Elevate - Warsaw, Poland Oct 22nd 202III
Portnoy na instagramie napisał, źe największa i najgłośniejsza publika na trasie.
Bardzo przyjemny wieczór w Progresji. Po reakcji na scenie i potem w social mediach, widać, że Panom też się bardzo podobało (poza omówionym już powyżej incydentem z Richiem
). Co do nagłośnienia - stałem jak zazwyczaj blisko konsolety i było ok, szczególnie perkusja Portnoya miodzio.
"Gromkie okrzyki "GRUZJA!! GRUZJA!!!" i "NAPIERDALAĆ!" niosły się po całymi klubie Progresja. A zapach zwietrzalego Żubra było czuć w promieniu kilku metrów..."
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8107
- blackcocker
- -#Moderator

Żubr nigdy nie jest zwietrzały, jest taki pyszny, że robi się go w kilka minut max
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
10: Hallas, Hallas(?), Misthyrming, Wolvennest, She Past Away
11: Messa(?), Messa(?), Carpenter Brut, Imperial Triumphant, Niechęć
12: Lady Pank(?), Psychonauts(?), Lebanon Hanover
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Relacja nie wyjaśnia, czym podkurwiono Kotzena, więc jest do dupy 
-
Deleted User 8107
Jeżeli tak by było, to słusznie by się wkurzył.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Na pewno nie relka na artrocku
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 8107
komentarz typa na artrock fb (tam gdzie artykul relacja)
- blackcocker
- -#Moderator

Parę słów o koncercie ode mnie. Ogólnie to koncert Piesków to było moje wielkie marzenie. W 2016, gdy grali ostatnio w Warszawie, nie było mnie stać na taką wycieczkę i byłem mocno rozczarowany tym faktem. Dlatego tym razem moje plany życiowo-koncertowe zostały podyktowane chęcią pojawienia się w Progresji 21 października. No i nie ukrywam, gdy tylko usłyszałem pierwszy numer z dwóch pierwszych płyt - tutaj był to Captain Love, oczy mi się przyszkliły. Wchodziłem z tą muzyką w dorosłość i bardzo mocno gwałciłem dwa pierwsze albumy, gdy jeszcze byłem chwilę przed 18, mam niesamowity sentyment do tego materiału, a to, że jest zwyczajnie zajebisty, czyni go jeszcze bardziej niesamowitym z wiekiem
Nowe numery są okej, ale nie dorównują tym starym. Chłopaki w bdb formie, choć mam wrażenie, że MP zaliczył parę słyszalnych wyjebek, czego po nim się nie spodziewałem
Kotzen kot jak zawsze, Billy niesamowicie fajny na scenie. Seta bym na pewno mocno zmodyfikował, ale jak na pierwsze psy nie mogę przesadnie narzekać. No może na publikę, bo ta umiała krzyczeć i klaskać, ale bawić się i śpiewać to ni chuja. Wspaniałe przeżycie móc ich zobaczyć, mam nadzieję, że jeszcze będę mógł to powtórzyć 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Z feja:
FAN:
Dlaczego w poscie nie jest nic napisane o incydencie, ktory mial miejsce podczas koncertu? Panstwo obok mnie i mojej grupki, chyba maz z zona, pokazywali jakies gesty, ze naglosnienie nie jest ok, nie wiem czy to byly kciuki w dol czy co dokladnie, Ritchie odpowiedzial gestami, a potem “kazal wyprowadzic lysego pana i pania w czarnych wlosach inaczej nie beda grac dalej” (tak nam powiedziano) - organizator najwyrazniej losowo wybral te dwie osoby, bo trafilo na dziewczyne od nas (ktora swoja droga nawet nie ma czarnych wlosow , a ktore nie miala nic wspolnego z tym wszystkim. Wyszedlem za nia i chcielismy poroznawiac z organizatorem, poki nie zaczalem nagrywac tego wydarzenia nikt nawet nie chcial nam umozliwic kontaktu z osoba odpowiedzialna, a koniec koncow i tak nic z tego nie wyniknelo… Knock Out Productions co Wy na to?
Knock Out Productions:
Witamy! Sytuacja z udziałem muzyka została wyjaśniona. Jesteśmy w kontakcie z osobami poszkodowanymi.
FAN:
Sprawa na ten moment jest daleka wyjaśnienia - w jaki sposób skontaktowali się państwo z poszkodowanymi, skoro podczas zaistniałej sytuacji, w której też brałem udział i którą nagrywałem, nikt nie spytał nawet o imię, mail czy telefon żadnego z uczestników? Jedyny kontakt, wymuszony, to powyższa odpowiedź na komentarz.
FAN:
Dlaczego w poscie nie jest nic napisane o incydencie, ktory mial miejsce podczas koncertu? Panstwo obok mnie i mojej grupki, chyba maz z zona, pokazywali jakies gesty, ze naglosnienie nie jest ok, nie wiem czy to byly kciuki w dol czy co dokladnie, Ritchie odpowiedzial gestami, a potem “kazal wyprowadzic lysego pana i pania w czarnych wlosach inaczej nie beda grac dalej” (tak nam powiedziano) - organizator najwyrazniej losowo wybral te dwie osoby, bo trafilo na dziewczyne od nas (ktora swoja droga nawet nie ma czarnych wlosow , a ktore nie miala nic wspolnego z tym wszystkim. Wyszedlem za nia i chcielismy poroznawiac z organizatorem, poki nie zaczalem nagrywac tego wydarzenia nikt nawet nie chcial nam umozliwic kontaktu z osoba odpowiedzialna, a koniec koncow i tak nic z tego nie wyniknelo… Knock Out Productions co Wy na to?
Knock Out Productions:
Witamy! Sytuacja z udziałem muzyka została wyjaśniona. Jesteśmy w kontakcie z osobami poszkodowanymi.
FAN:
Sprawa na ten moment jest daleka wyjaśnienia - w jaki sposób skontaktowali się państwo z poszkodowanymi, skoro podczas zaistniałej sytuacji, w której też brałem udział i którą nagrywałem, nikt nie spytał nawet o imię, mail czy telefon żadnego z uczestników? Jedyny kontakt, wymuszony, to powyższa odpowiedź na komentarz.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

Ale amatorka ze strony KO (jeśli prawda ofc)
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.