27/03/2013 - Testament - Kraków [ NOWA DATA ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/03/2013 - Testament - Kraków [ NOWA DATA ]
Czy bilety na koncert w Krakowie są jeszcze normalnie w sprzedaży? Bo ja muszę zaczekać do połowy lutego czy mi w grafiku dadzą wolne zaraz przed świętami...
Night Mistress Fan Club Łódź
czy wiadomo coś, jaki jest plan godzinowy koncertów? Muszę sobie transport zgrać 
łatwo przewidzieć, że start koło 19-20, a koniec koło północy.
www.MetalSide.pl
gumbyy
masz namyśli start supportów?
Mnie chodzi o której może wyjść sam Testament. PKP w Kraku mam o 19 i muszę jeszcze przebić się przez pół miasta, stąd pytam, czy ktoś ma info? Inaczej będę musiał jechać do Krakowa 6h wcześniej i posiedzieć w mieście.
Mnie chodzi o której może wyjść sam Testament. PKP w Kraku mam o 19 i muszę jeszcze przebić się przez pół miasta, stąd pytam, czy ktoś ma info? Inaczej będę musiał jechać do Krakowa 6h wcześniej i posiedzieć w mieście.
-
Deleted User 2868
Testament pewnie o 21, jak to zazwyczaj bywa. 
Spokojniutko w takim układzie. O 19 jesteś w Kraku, z dworca co 10 minut jedzie Ci tramwaj 4, jazdy masz 15 - 20 minut + 10 minut spacerkiem i jesteś pod klubem.Soloist pisze:gumbyy
Jeszcze zdążysz wypić 3 piwa zanim Testament za scenę wylezie
Mówisz, linia nr 4? Dzięks, to mój dziewiczy koncert w KrakuKuba pisze:Spokojniutko w takim układzie. O 19 jesteś w Kraku, z dworca co 10 minut jedzie Ci tramwaj 4, jazdy masz 15 - 20 minut + 10 minut spacerkiem i jesteś pod klubem.Soloist pisze:gumbyy
Mnie chodzi o której może wyjść sam Testament. PKP w Kraku mam o 19 i muszę jeszcze przebić się przez pół miasta, stąd pytam, czy ktoś ma info? Inaczej będę musiał jechać do Krakowa 6h wcześniej i posiedzieć w mieście.![]()
Jeszcze zdążysz wypić 3 piwa zanim Testament za scenę wylezie
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

No chyba że planujesz do 1 rzędu się udać? 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
poczekam, aż ludzie zmiękną... zawsze mam taką taktykę, dość skuteczna- pierwsze nuty, parę łokci, dobry nur i już jesteś w II rzędzieMike Stanley pisze:No chyba że planujesz do 1 rzędu się udać?
21-22 nie wcześniej. ProsteKronos pisze:Testament pewnie o 21, jak to zazwyczaj bywa.
www.MetalSide.pl
A ja zawsze jak się zaczyna show gwiazdy zastanawiam co za łosie tak się ryją z tyłu...Soloist pisze:poczekam, aż ludzie zmiękną... zawsze mam taką taktykę, dość skuteczna- pierwsze nuty, parę łokci, dobry nur i już jesteś w II rzędzieMike Stanley pisze:No chyba że planujesz do 1 rzędu się udać?
I'M WRECK, I'M SLEAZE, I'M ROCK N'ROLL DISEASE!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Nie przepadam za takimi malunkami, ale ten robi wrażenie.
https://www.facebook.com/testamentlegio ... 3971183828
https://www.facebook.com/testamentlegio ... 3971183828
Mefisto76 pisze:A ja zawsze jak się zaczyna show gwiazdy zastanawiam co za łosie tak się ryją z tyłu...Soloist pisze:poczekam, aż ludzie zmiękną... zawsze mam taką taktykę, dość skuteczna- pierwsze nuty, parę łokci, dobry nur i już jesteś w II rzędzieMike Stanley pisze:No chyba że planujesz do 1 rzędu się udać?
łosiem jest ten, co daje się wypchnąć i skamle potem, że mu krzywdę robią...
Randy Blythe zrobił w Czechach porządek z takim jednym podobnym...Soloist pisze:łosiem jest ten, co daje się wypchnąć i skamle potem, że mu krzywdę robią...
I'M WRECK, I'M SLEAZE, I'M ROCK N'ROLL DISEASE!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Miszczofska setlista sprzed 4 dni (pewnie niewielkie zmiany lub identyczna w Kraku):
Rise Up, More Than Meets The Eye, Burnt Offerings, Native Blood, True American Hate, Dark Roots Of Earth, Into The Pit, Practice What You Preach, Riding The Snake, Eyes Of Wrath, Trial By Fire, The Haunting, The New Order, D.N.R. (Do Not Resuscitate), 3 Days In Darkness, The Formation Of Damnation
Rise Up, More Than Meets The Eye, Burnt Offerings, Native Blood, True American Hate, Dark Roots Of Earth, Into The Pit, Practice What You Preach, Riding The Snake, Eyes Of Wrath, Trial By Fire, The Haunting, The New Order, D.N.R. (Do Not Resuscitate), 3 Days In Darkness, The Formation Of Damnation
Osobiście set mnie nie powalił na glebę. Brakuje mi takich creme de la creme w postaci: Over the Wall, Alone in the Dark, Musical Death, Eerie Inhabitants, Sins of Omission, Return to Serenity czy Demonic Refusal...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Testament właśnie ogłosili koncerty na cały przedostatni weekend czerwca - czyli na pewno w Jaworznie nie zagrają, a więc wygląda na to, że Studio to będzie ich jedyny raz w Polsce w tym roku.
Soloist pisze:Osobiście set mnie nie powalił na glebę. Brakuje mi takich creme de la creme w postaci: Over the Wall, Alone in the Dark, Musical Death, Eerie Inhabitants, Sins of Omission, Return to Serenity czy Demonic Refusal...
większości z tego i tak nie grali za często, ale faktycznie brak Over The Wall wręcz mnie dziwi. Za to najbardziej mi brakuje ulubionego utworu, Electric Crown
uuu.. brak "Alone..." to niefajna opcja. No ale może coś zmienią w międzyczasie 
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 2868
http://www.setlist.fm/setlist/testament ... b3bc3.html
O, to już wygląda sensowniej, przede wszystkim 17 i 18 pozycja
Mam nadzieję, że to nie fake, chociaż dla mnie i tak mogłoby być mniej z nowej
No ale do Krakowa i tak na pewno się wybiorę, zresztą mam już bilet od dawna.
O, to już wygląda sensowniej, przede wszystkim 17 i 18 pozycja