Black Sabbath - Europa 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Black Sabbath - Europa 2013
Wasze bilety też wyglądają jak kupon lotto or paragon ? 
Dokładnie tak wygladają , właśnie kurier przyniósł.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Bilety również zakupione
Bałem się, że będzie już problem z biletami "stani u podia", albo, że cena będzie zawyżona, na allegro bilety są np. po 370zł, a tymczasem kupiłem dwie takie wejściówki po 270zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zdecydowanie polecam, wiem że mają jeszcze kilka sztuk sklep@demomusic.pl
Po czym to poznałeś? 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
...mam słuch 
Strasznie ten Osbourne kaleczy...
tragedia.......w takiej formie wpuszczac typa za miklrofon....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pkmTaT6hhY#!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pkmTaT6hhY#!
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Może i kaleczy, ale to jest Ozzy, przecież idąc na jego koncert nikt nie spodziewa się usłyszeć doskonałego wokalisty, tylko ujrzeć legendarnego frontmana, przeżyć to.
Poza tym na koncercie nie słychać takich rzeczy gdy jest dobra zabawa i atmosfera.
Poza tym na koncercie nie słychać takich rzeczy gdy jest dobra zabawa i atmosfera.
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
No własnie mam w (wykropkowane) ,że to Ozzy skoro na scenie stoi kukła, która kaleczy wszystkie kawałki i jest tak żywiołowa jak Leonid Breżniew we wrześniu 82 roku... To psuje całe wrażenie z koncertu. Predzej bym poszedł na taki występ gdyby zaproszono do współpracy jakiegoś wokalistę, który potrafi śpiewać. To jest po prostu PRZYKRE, tak jak dla mnie ogladanie w ringu Gołoty czy Roya Jonesa Jr - co z tego, że legendy skoro robią nadal to do czego już dawno się nie nadają? Tak samo jak oni do sportu, Ozzy nie nadaje się już do śpiewania.Mike Stanley pisze:Może i kaleczy, ale to jest Ozzy, przecież idąc na jego koncert nikt nie spodziewa się usłyszeć doskonałego wokalisty, tylko ujrzeć legendarnego frontmana, przeżyć to.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Też uważam że Ozzy się już do śpiewania nie nadaje. Bądź co bądź Ozzy to Ozzy zawsze bardziej showman niż śpiewak, no ale wiadomo że nazwisko Osbourne robi swoje bo dzięki temu mogą przypiąć sobie metkę "klasycznego" składu nawet bez bębniarza. Na koncert ide tylko dla legendarnego Tonny'ego. Mnie na pewno bardziej by ciekawiło przedsięwzięcie z Martinem, choć medialnie i finansowo wypadli by gorzej to muzycznie z pewnością o niebo lepiej. Jednak Sharon musiała spiknąć starego z kumplami by dorobić parę milionów na stare latka 
podpisuje się obiema rencyma i nożymaPablo1919 pisze:Na koncert ide tylko dla legendarnego Tonny'ego. Mnie na pewno bardziej by ciekawiło przedsięwzięcie z Martinem, choć medialnie i finansowo wypadli by gorzej to muzycznie z pewnością o niebo lepiej.
Zgadzam się, OZZY to już tylko nazwisko!
Tony,Gezer,Vinnie i Tony Martin to byloby cos !!!!! A z tego co sie orientuje wielu fanow ciezkiego grania bardzo sceptycznie podchodzi do tego nowego materialu Sabbath...Kilka lat temu mialem okazje skonfrontowac Ozzego i reszte ekipy....jednego dnia widzialem kapitalny gig Heaven & Hell ktory mna totalnie pozamiatal a drugiego dnia Ozzego.... tutaj juz tak kolorowo nie bylo...
Posiadam 1 bilet pod scenę do Pragi jak ktoś chętny.
niestety... zostałem dzisiaj wszem i wobec poinformowany, że... nie mam biletów na koncert. Człowiek (jesli można go tak w ogóle nazwać) zwodził mnie dwa miechy... także ręce i inne członki opadły mi do samej ziemi.
Reasumując, jeśli ktoś ma bilety na stadni u podia, to biore!
zacytuje jeszcze tylko krótki dialog z "Misia"
- nie lubisz już mnie misiu?
- najbardziej to nie lubie umawiać się z baranami...
puenta na sobotni, dżdżysty poranek.
Reasumując, jeśli ktoś ma bilety na stadni u podia, to biore!
zacytuje jeszcze tylko krótki dialog z "Misia"
- nie lubisz już mnie misiu?
- najbardziej to nie lubie umawiać się z baranami...
puenta na sobotni, dżdżysty poranek.
Na aukro.cz masz 3 aukcje. Żaden co prawda nie wysyła za granicę, ale może da się coś ponegocjować? A może masz kogoś znajomego w Czechach?
-
Deleted User 2259
Jakie są ceny biletów na koncert bo nie moge znaleźć.
Kusi ten Frankfurt
Co na to ekipa z Maiden we FRA? Uderzamy?
Co na to ekipa z Maiden we FRA? Uderzamy?