A ja się dziwnie zacząłem ostatnio bać, że chłopaki już nie będą chcieli do tego tematu wracać...Lando pisze:Też czekam na jakikolwiek ukłon w stronę czasów Night Mistress :-)
Nocny Kochanek - Randka w ciemność 2020
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nocny Kochanek - Zdrajcy Metalu 2017
Nie no, tak źle to nie będzie. Zresztą myślę, że formuła NK, chociaż chwytliwa i na pewno znacząco zwiększyła popularność chłopaków, to jednak się wyczerpie.

Krusejderze, możesz zaktualizować pierwszy post w temacie.
Trochę niekorzystny dla mnie rozkład miast, ale kilka na pewno odwiedzę.
My na pewno w Otwocku będziemy 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
PZ, melduję wykonanie zadania.
Chciałbym zacząć tę trasę w lutym, co i jak będzie - zobaczymy
Chciałbym zacząć tę trasę w lutym, co i jak będzie - zobaczymy
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ja pewnie zacznę od początku. Natomiast dalsze terminy są dla mnie średnie - lokalizacje, które potencjalnie mi pasują miejscem: Stalowa, Skarżysko, Kielce są w piątek lub niedzielę, co powoduje, że są niekorzystne logistycznie.
Niektóre miejsca i terminy naprawdę kosmos
Czwartek, niedziela
No zobaczymy, niby w parę miejsc można zajrzeć...
Night Mistress Fan Club Łódź
Czwartek w Toruniu... z Łodzi to będą maks 2 godzinki jazdy, prawie jak na miejscu 
Nie no wiadomo. Ale w tym akurat przypadku to będzie większa logistykapz pisze:Czwartek w Toruniu... z Łodzi to będą maks 2 godzinki jazdy, prawie jak na miejscu
Night Mistress Fan Club Łódź
Widzę, że mamy podobny plan. 
PZ, jesteś znakomitym nabytkiem w naszym wariatkowie

Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ty chory pojebiepz pisze:Widzę, że mamy podobny plan.
Powiedział gość, który przez tydzień latał po Europie za IM I planował 4 koncerty Destruction + enforcer.Dzosef pisze:Ty chory pojebiepz pisze:Widzę, że mamy podobny plan..
Re: Night Mistress - Hewi Metal Pany 2016
Podbijam, bo aktualne! Kilka osób napisało na priva - jakby ktoś jeszcze chciał, to dajcie znaćkrusejder pisze: Opcja dla warszawiaków z forum. Możecie zrealizować preorder za moim pośrednictwem i odbierać płyty od 11 stycznia w centrum. Pracuję przy Metro świętokrzyska, można też odbierać wieczorami na Pradze lub jak się umówimy. Wtedy oszczędzicie 8 zł na przesyłce pocztowej. Nie trzeba korzystać ze sklepu. Dla chętnych - jak w sklepie - autografy i .. paragon
Płyty powinny być na poniedziałek
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

"Chory pojeb" to w moim słowniku bardzo wysoka nobilitacjapz pisze:Powiedział gość, który przez tydzień latał po Europie za IM I planował 4 koncerty Destruction + enforcer.Dzosef pisze:Ty chory pojebiepz pisze:Widzę, że mamy podobny plan..
No przecież tak właśnie uznałem 
15 stycznia Nocny Kochanek wystąpi w Grodzisku Mazowieckim
19:45 do 21:00
https://www.facebook.com/events/670690763109961/
https://www.facebook.com/events/670690763109961/
Niedaleko 
Re: Night Mistress - Hewi Metal Pany 2016
Dzięki Krusejder za sprawne ogarnięcie tematukrusejder pisze:
Opcja dla warszawiaków z forum. Możecie zrealizować preorder za moim pośrednictwem i odbierać płyty od 11 stycznia w centrum.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12