Frekwencja na koncercie w Poznaniu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Frekwencja na koncercie w Poznaniu
Drogi The_Alchemist, wydaje mi się że właśnie po to powstał ten temat żeby nie robić śmietnika w innych
niech sobie spekulują, póki śmietnik jest izolowany i się nie rozpełza na inne wątki 
-
Deleted User 4783
tutaj się z Tobą zgodzę. Wkurza mnie tylko, że ludzie zarejestrowani na Sanktuarium maja takie podejście do kolejnego koncertu IM w Polsce. Przecież nikt nikogo nie zmusza, żeby na niego iść. Frekwencja będzie niezła jak na 3 koncert w ciągu 13 m-cy i z tego się cieszmy, że chcą w ogóle u nas zagrać po tak krótkim czasie. Tzn że doceniają nas jako swoich fanów. Więc po co tyle negatywnego podejścia?
Tylko po co wchodzić na forum i chrzanić takie pierdoły? pozdrawiam
Tylko po co wchodzić na forum i chrzanić takie pierdoły? pozdrawiam
Tu akurat jestem na 100% pewny że tak nie będziewojteq pisze:bo jakim prawem kiedy ja za 250 zł kupiłem bilet w pierwszy dzień, ma koło mnie siedzieć ktoś kto czekał do ostatniej chwili i kupił go za 99 zł
- Emilio
- -#Lord of the flies

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hph ... 2936_o.jpg
Ciekawe czy trybuny w Poznaniu będą wyglądały "pełniej" niż na koncercie w Petersburgu rok temu.
Ciekawe czy trybuny w Poznaniu będą wyglądały "pełniej" niż na koncercie w Petersburgu rok temu.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
@DARTH - no koło mnie też już prawie nie ma, jakieś resztki, pisałem to w przenośni
@Emilio - pewnie będzie podobnie, choć może bardziej będą to skupiska ludzi na wprost sceny i po bokach, a pomiędzy, to będą niemal całkiem pustki
@Emilio - pewnie będzie podobnie, choć może bardziej będą to skupiska ludzi na wprost sceny i po bokach, a pomiędzy, to będą niemal całkiem pustki
Wystarczy rzucić okiem na zakup biletów z planu sali żeby zobaczyć, że tak jak w Petersburgu nie będzie na pewno.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Trybuna III idzie naprawdę marnie. Jedyna trybuna która jako tako wygląda to ta naprzeciwko sceny.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
W Petersburgu "tak" było w zasadzie tylko na supporcie, potem już duuużo lepiej, podobnie jaw w Chorwacji było na Anthrax - prawie pustki a potem full na Maiden..
- Emilio
- -#Lord of the flies

Lepiej było niż na tym zdjęciu ale na pewno nie było full, widziałem fragmenty tego koncertu na yt i było sporo pustych miejsc na trybunach
Ciekawe ile biletów zeszło z puli iron ticket, dzisiaj ostatni dzień są w obiegu.
Ciekawe ile biletów zeszło z puli iron ticket, dzisiaj ostatni dzień są w obiegu.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Chytre zagranie - uzupełnią sobie luki dokładnie tam gdzie im pasuje 
A tymczasem koncert w Poznaniu wskoczyl na 2 miejsce w Eventim top 10
- Emilio
- -#Lord of the flies

Pewnie dzięki tym iron ticket bo sytuacja na trybunach nie uległa zmianie.
Jak to nie, w wielu miejscach sporo poszło!
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Panowie a ja was zaskoczę i powiem wam o dokładnej frekwencji, ale to za 14 dni
temat trochę śmiechawy.
Pamiętaj, żeby siebie też policzyć.Dr. Doctor pisze:Panowie a ja was zaskoczę i powiem wam o dokładnej frekwencji, ale to za 14 dni.
Do tych co narzekają na ten temat. Nikt tutaj tak naprawdę nie narzeka na frekwencję tylko na wybór obiektu. Jakby frekwencja była 2x wyższa ale organizator wybrałby Narodowy to też by pewnie taki temat powstał
Jakby zrobili w Ludowej to nikt by nawet nie pisnął tylko panowałaby zbiorowa podnieta, jaki to sukces że tak szybko bilety poszły 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Mi tam ta frekwencja lata obok nosa, ja tam będę się bawił na całego i nic innego mnie nie obchodzi 
Inna rzecz, że w końcu koncert na eleganckim stadionie...
Spójrzcie, co umieściło Go Ahead na stronie wydarzenia na Facebooku:

Nie wiem na ile te dane sprzedaży to fikcja a na ile nie ale jako ciekawostka do niniejszego tematu pasuje.Znamy już harmonogram godzinowy koncertu! Prezentuje się następująco:
17:00 otwarcie
18:20 Ghost
19:30 Slayer
21:00 Iron Maiden
Sprzedano już ponad 20 tysięcy wejściówek na ten koncert! Wyprzedane są już bilety na płytę i Golden Circle. Pozostałe wejściówki można jeszcze kupić na stronie www.eventim.pl oraz w sklepach sieci Empik, Media Markt i Saturn.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Czyli wszystko zgodnie z przewidywaniami jakie padły na tym forum 3 miesiące temu,
wszystko zamknie się w granicach 20/25 tys.
wszystko zamknie się w granicach 20/25 tys.