KONKURS!! Pomóżmy IRON MAIDEN wspiąć się na #1 miejsce listy OLiS!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Re: KONKURS!! Pomóżmy IRON MAIDEN wspiąć się na #1 miejsce listy OLiS!!
@mlodziak21 wrzuć zdjęcie do tematu - chętnie zobaczę co zaproponowałeś.
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Nie wiem czy to jest dokładnie to.. znalazłem jedno co wysłałem koleżance... jestem aktualnie na wakacjach, jak wrócę to opublikuje w większej rozdzielczości... ale myślałem że chodzi o promocję albumu a nie o.. w zasadzie nie wiem o co? I na cały stan końcowy wydałem więcej niż był wart winyl, ale cóż... A myślę że szersze grono powie coś więcej niż szanowne jury..
-
Deleted User 1499
Hmm miałem nie komentować wygranych fotek bo są gusta i guściki , ale tak ode mnie to te mlodziaka21 mi się podoba 
No jak dla mnie też najlepsza fota... i w klimacie i w temaciesekcjazwlok pisze:Hmm miałem nie komentować wygranych fotek bo są gusta i guściki , ale tak ode mnie to te mlodziaka21 mi się podoba
www.MetalSide.pl
Dobra fota
,że tak powiem dałeś po całości nie owijając w bawełnę
natomiast zwycięskie zdjęcia są bardziej wysublimowane ,wyszukane ,może bardziej artystyczne...no cóż...jak zostało napisane wyżej zależy co się komu podoba (gusta i guściki...)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Tak się przyglądam i zastanawiam dlaczego nie wygrałeś, ale chyba wiem... - nie zrobiłeś sobie kolczykówmlodziak21 pisze:Nie wiem czy to jest dokładnie to.. znalazłem jedno co wysłałem koleżance... jestem aktualnie na wakacjach, jak wrócę to opublikuje w większej rozdzielczości... ale myślałem że chodzi o promocję albumu a nie o.. w zasadzie nie wiem o co? I na cały stan końcowy wydałem więcej niż był wart winyl, ale cóż... A myślę że szersze grono powie coś więcej niż szanowne jury..
A wiec jednak nie doszlo...
Masz kubek od nas :-)
Masz kubek od nas :-)
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Budziol- to doszło czy nie doszło? Ja wysłałem wam trochę bardziej wysublimowane zdjęcie... ja nie jestem dzieciakiem że zadowole się ochlapami.. Ale czemu odpisujesz ze doszło WSZYSTKICH skoro nawet nie sprawdziliście bo zwyczajnie mieliście w d..ie jakiegoś tam mlodziaka... A że mój pomysł na zdjęcie komentują osoby które miały nie komentować zwycięskich fot, chyba o czymś świadczy prawda? Pozostali forumowicze tez wypowiadają sie pozytywnie... I co teraz zrobic- zabrać pierwsza nagrodę kumplowi z forum i dać OBCEMU? Dobrze wiesz, zarówno Ty jak i jury że zmiazdzylem konkurencję...
A za szczerość która napisałem usuniecie post, zbanujecie mnie czy może wyrzucicie z forum?
Tymczasem uciekam i życzę wszystkim miłego popołudnia
COME ON YOU IRONS !!!
A za szczerość która napisałem usuniecie post, zbanujecie mnie czy może wyrzucicie z forum?
COME ON YOU IRONS !!!
Dziwne, bo dokładnie tak się zachowujesz.mlodziak21 pisze:Budziol- to doszło czy nie doszło? Ja wysłałem wam trochę bardziej wysublimowane zdjęcie... ja nie jestem dzieciakiem że zadowole się ochlapami.. Ale czemu odpisujesz ze doszło WSZYSTKICH skoro nawet nie sprawdziliście bo zwyczajnie mieliście w d..ie jakiegoś tam mlodziaka... A że mój pomysł na zdjęcie komentują osoby które miały nie komentować zwycięskich fot, chyba o czymś świadczy prawda? Pozostali forumowicze tez wypowiadają sie pozytywnie... I co teraz zrobic- zabrać pierwsza nagrodę kumplowi z forum i dać OBCEMU? Dobrze wiesz, zarówno Ty jak i jury że zmiazdzylem konkurencję...
COME ON YOU IRONS !!!
Rozumiem, że w zdjęcie włożyłeś dużo pracy, ale wyluzuj i nie dyskredytuj innych. To tylko płyta i zabawa dla funu
Powiem krótko - swoim zdjęciem zmiażdżyłeś konkurencję niczym prasa do złomu.mlodziak21 pisze: Nie wiem czy to jest dokładnie to.. znalazłem jedno co wysłałem koleżance...
Zgadzam sięPajong pisze:Powiem krótko - swoim zdjęciem zmiażdżyłeś konkurencję niczym prasa do złomu.mlodziak21 pisze: Nie wiem czy to jest dokładnie to.. znalazłem jedno co wysłałem koleżance...
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Wpadnij tak na koncert pod barierkę to pewnie dostaniesz frotkę 
-
Deleted User 1499
Jak fota mi się podoba , tak ta wypowiedz już wcale.mlodziak21 pisze:Budziol- to doszło czy nie doszło? Ja wysłałem wam trochę bardziej wysublimowane zdjęcie... ja nie jestem dzieciakiem że zadowole się ochlapami.. Ale czemu odpisujesz ze doszło WSZYSTKICH skoro nawet nie sprawdziliście bo zwyczajnie mieliście w d..ie jakiegoś tam mlodziaka... A że mój pomysł na zdjęcie komentują osoby które miały nie komentować zwycięskich fot, chyba o czymś świadczy prawda? Pozostali forumowicze tez wypowiadają sie pozytywnie... I co teraz zrobic- zabrać pierwsza nagrodę kumplowi z forum i dać OBCEMU?
COME ON YOU IRONS !!!
Ekchmm , troszkę skromności też by nie zaszkodziło.mlodziak21 pisze:Dobrze wiesz, zarówno Ty jak i jury że zmiazdzylem konkurencję...
@mlodziak21
W pokoju w którym robiłeś fotę jest akwarium dla rybek - znaczy się - spokojny człowiek
a tu taki klops...
W pokoju w którym robiłeś fotę jest akwarium dla rybek - znaczy się - spokojny człowiek
a tu taki klops...
The lover of life's not a sinner.
-
mlodziak21
- -#Prodigal son

Wrzucę historie tych zdjęć ale jak wrócę do PL... A co do skromności... drżalem o to czy wygram czy nie- bo myślałem, że starzy wyjadacze forum mieli zaj...ste foty... jestem ciekaw jak byście się poczuli na moim miejscu gdyby to was spotkało.. A miałem nadzieję że wygram te płytki i zacznę kolekcjonowac winylu... skromność? Ja jestem skromny, a przede wszystkim szczery aż do bólu, ale w tej kwestii jeśli chodzi o zwycięskie zdjęcia to mam uderzyć się w pierś i powiedzieć że przegrałem z lepszymi? Ze oni zrobili lepsza promocje Ironów ode mnie? Wszyscy moi znajomi powiedzieli, że super pomysł.
A więc co zawiodło?
A więc co zawiodło?
-
Deleted User 4876
to nie był konkurs "na lajki" 
Ale gościu ma rację, włożył zdecydowanie najwięcej pracy i wysiłku w fotkę. Dla mnie reszta fot, to zwykłe zdjęcia, które można zrobić w moment, chwytając za aparat. A tutaj nie dość, że pracy zapewne masa, to jeszcze efekt znakomity.
Ale zachowujesz sie teraz jak szczeniak.
Mail doszedl, ale w zalewie fotek okazalo sie ze...pusty bez zalacznika. Niczyja to wina ani Twoja, ani tez nasza. Odp ze mail doszedl bo widzialem Twoj nick wsrod innych wiadomosci, ale dopiero po zobaczeniu zdjecia na forum zorientowalem sie ze cos jest nie tak bo jej nie kojarze z maili. I faktycznie mail jest, foty nie.
Powiniem przemilczec oszczerstwa, ktore rzucasz pod wzgledem Clanowego i nas, ale jednak spokojnie odpowiem Ci, ze ani ja, ani reszta szanownego jury na oczy nie widziala czlowieka, ktory z tego co jego zona pisz pracuje daleko, daleko stad.
Strasznie pretensjonalna i rozczeniowa postawe przyjales, a to juz nikomu sie nie podoba tak jak Twoja fotka.
Dalem znac Wickerowi, co sie stalo mysle, ze niebawem sie ustosunkuje do zaistnialej sytuacji.
Mail doszedl, ale w zalewie fotek okazalo sie ze...pusty bez zalacznika. Niczyja to wina ani Twoja, ani tez nasza. Odp ze mail doszedl bo widzialem Twoj nick wsrod innych wiadomosci, ale dopiero po zobaczeniu zdjecia na forum zorientowalem sie ze cos jest nie tak bo jej nie kojarze z maili. I faktycznie mail jest, foty nie.
Powiniem przemilczec oszczerstwa, ktore rzucasz pod wzgledem Clanowego i nas, ale jednak spokojnie odpowiem Ci, ze ani ja, ani reszta szanownego jury na oczy nie widziala czlowieka, ktory z tego co jego zona pisz pracuje daleko, daleko stad.
Strasznie pretensjonalna i rozczeniowa postawe przyjales, a to juz nikomu sie nie podoba tak jak Twoja fotka.
Dalem znac Wickerowi, co sie stalo mysle, ze niebawem sie ustosunkuje do zaistnialej sytuacji.
Mi by się nie chciało aż tak świrować pawiana dla winyla. Rozumiem jakieś wydanie ultra rarytasowe, ale tu do wygranie była płyta, którą każdy może kupić w sklepie. Zwłaszcza, że piszesz, że włożone w zdjęcie koszta przewyższyły wartość tej płyty. Gdzie tu logika?
Ja na twoim miejscu zamiast wydawać kasę na przebieranki (nie będąc pewnym wygranej) już po prostu poszedłbym do sklepu i tę płytę kupił. Bo potem są takie kwiatki jak teraz, że masz (może nawet słuszne) poczucie niesprawiedliwości.
Dla mnie to od początku był konkurs typu - masz pomysł na zdjęcie to łap za aparat i je rób.
Ja na twoim miejscu zamiast wydawać kasę na przebieranki (nie będąc pewnym wygranej) już po prostu poszedłbym do sklepu i tę płytę kupił. Bo potem są takie kwiatki jak teraz, że masz (może nawet słuszne) poczucie niesprawiedliwości.
Dla mnie to od początku był konkurs typu - masz pomysł na zdjęcie to łap za aparat i je rób.