Ulubiony wokalista Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony wokalista Iron Maiden
Bruce
Dlaczego - bo jest o kilka klas lepszy niż Paul i Blaze.
Paul dorównywał wprawdzie Brucowi charyzmą, ale koleś ma gorszą barwę, poza tym to prostak - i nie potrafi sie zachować... nie nadaje sie na frontmana (IMO)
Blaze jest gorszy pod każdym względem...
Dlaczego - bo jest o kilka klas lepszy niż Paul i Blaze.
Paul dorównywał wprawdzie Brucowi charyzmą, ale koleś ma gorszą barwę, poza tym to prostak - i nie potrafi sie zachować... nie nadaje sie na frontmana (IMO)
Blaze jest gorszy pod każdym względem...
Zdecydowanie Bruce. Ma potezny glos, szeroka skale i swietna barwe. Najlepszy
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Bruce...wiadomo dlaczego :solo
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Zarówno Bruce jak i Blaze mają świetną barwę- jedna z najważniejszych rzeczy u wokalisty. Ponadto obaj komponowali wspaniałe utwory. Jeżeli chodzi o Paula Di'Anno to jeso sposób śpiewania nigdy nie przypadł mi do gustu.
ponownie Bruce 
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
Bronek za charakterystyczną "syrene alarmową". Paul i Blaze nie byli źli tylko, że Bruce w Maiden jest niezastąpiony.
- Clairvoyant
- -#Prowler

Bez większego zastanowienia Bruce...
Bruce oczywiscie za jego piękny wielki techniczny vocal za wspanialą atmosfere podczas koncertów -współpracę z publicznoscią ,pózniej Blaze za X.F i koncert w PL podczas nieobecnosci Brce i za baki. a Poul jakos nie nie do końca przypadł do gustu :solo
Bruce- zaśpiewa wszysko. a np. Afraid To Shot Strangers w wykonaniu Blaze nie podobało mi się...
Bruce Dickinson pytanie retoryczne
Głos na Bruce'a, dzięki niemu koncerty IM są naprawdę wyjątkowe... Z drugiej strony nieco szkoda mi Blaze'a, co prawda niekiedy nie radził sobie wokalnie, nie miał takiego kontaktu z publicznością (z wyjątkami, np. Sanctuary z ostatniego koncertu w Buenos Aires w '98 ), ale mimo wszystko bez jego płyt o nieco cięższym klimacie dyskografia IM wydawała by mi się nieco zubożała... poza tym wg mnie nikt nie zaśpiewałby lepiej The Evil That Men Do i Blood On The World Hand's.
-
IvonMaiden
- -#Invader

Doceniam kazdego wokaliste Maiden poniewaz poniekad kazdy w jakis sposob przyczynil sie ( w mniejszy lub wiekszym stopniu) do kolejnego kroku w karierze zespolu ale zaglosowalm na Bruce'a gdyz wedlug mnie dzieki niemu Maiden jest teraz tam gdzie jest Kazdy wie co Bruce potrafi zna jego zywiolowos i wulkan energii podczas koncertow i jego wrecz nieograniczona skale glosu
A mowi sie ze nie ma ludzi niezastapionych;)
A mowi sie ze nie ma ludzi niezastapionych;)
Paul Di'Anno Paul Di'Anno Paul Di'Anno!!!!!!
Bruce Bruce - krotko i zaj*** 
Bruce, za swietny glos i zachowanie na scenie.
Bruce - nikt inny nie potrafi zrobic takiego show i tak rozruszac publicznosc..
Pijesz? Nie pisz.
oczywiście że bruce...a dlaczego nie ma dennisa wilcocka ?