dla mnie ważne żeby tylko na koncercie umrzeć jakimś, może być i na Slayer, choć potem jeszcze mam Soulfly, no to wtedyKea pisze:ja mam nadzieję przeżyćMiKi pisze:ja tam mam nadzieję, że nie przeżyjęIronkos pisze: Zycze sobie i Wam wszystkim, zebysmy przeżyli koncert Kreatora cali i zdrowiumrzeć mogę na Slayerze dopiero
Support - KREATOR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - KREATOR
dokladnie, dobrze ze wtedy gra Najtłisz - bedzie kiedy zjesc kanapki, pogadac z kumplami, skoczyc do klopa, zagrac w domino itpŻelazny pisze:Spoko, na szczęście organizatorzy zadbali o 2 godziny odpoczynku po Kreatorze
np. Kreator - Black Sunrise
nie w domino tylko w bierki 
Kreator to legenda i jako taką trzeba go przywitać na stadionie. Wybuliłbym 100 zł na ich koncert gdyby grali sami. Kocham ich stare płytki "Extreme Agression" czy "Coma of Souls" to po prostu poezja. Nowsze też niczego sobie
Kreator to legenda i jako taką trzeba go przywitać na stadionie. Wybuliłbym 100 zł na ich koncert gdyby grali sami. Kocham ich stare płytki "Extreme Agression" czy "Coma of Souls" to po prostu poezja. Nowsze też niczego sobie
reaktywacja
A ja sie przyznam ze nie bardzo znam kreatora
ale sciagnalem wczoraj koncert Live Kreation - no i panowie daja rade
lektura obowiazkowa, mam 3 tyg zeby ich bardziej poznac ;] warto bedzie sie troche pokatowac przy ich muzyce 
Pijesz? Nie pisz.
moze ktos rzucic setami kreatora z otatnich ich wystepow?
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
El Dorado
*rzut* trafiłem??slayer pisze:moze ktos rzucic setami kreatora z otatnich ich wystepow?
nie. rzuc sobie na percepcje i inteligencje przy okazji 
-
El Dorado
Tobie tez razde na inteligencje. ktos juz wczesniej Ci mowił ze sety są na początku tego topicu...slayer pisze:nie. rzuc sobie na percepcje i inteligencje przy okazji
nie czytalem calego tematu wiec nie wiedzialem, ale wystarczylo grzecznie powiedziec,a nie sceny robic 
na oficjalnej stronie Kreatora są dodane koncerty - w tym Mystic - tylko że pisze: 29.05.05 P-Katowice - Mystic Festival (mała pomyłka
)
-
Deleted User 1499
mam nadzieje ze zagraja:all the same of blood,tormentor,extreme aggression,violent revolution no i to co zagraja z enemy of god to mi obojetne bo kazdy kawalek jest wypasem
jeszcze riot of violence i kultowa phobia

riot of violence to mus. jak nie agrają [a zagrają i tak
] to się obraże na nich 
jak dla mnie When the Sun Burn Red i People of the Lie
Impossible Brutality, Suicide Terrorist i Enemy of God z nowej bym chcial, a ze starszych to Black Sunrise, Flag of Hate, All of the Same Blood, Pleasure to Kill, Coma of Souls ... znalazloby sie sporo kawalkow ktore bym chcial tam uslyszec 
bardzo klimatyczna pionenka, tez mam nadzieje ja uslyszec. I jeszcze The patriarch/Violent revolution :rocx :solokobi pisze:Black Sunrise
Extreme Agression, Violent Revolution, Enemy of God, Impossible...
masa tego jest, wszystko co grają na tej trasie jest dobre :]
masa tego jest, wszystko co grają na tej trasie jest dobre :]
-
Deleted User 1309
Bystrzy sa na tej oficjalnej nie dość , że daja info o koncercie 3 miesiace po tym jak Mystic ogłosil ze Kreator zagra to jescze gafe z miejscem festiwalu popełniajana oficjalnej stronie Kreatora są dodane koncerty - w tym Mystic - tylko że pisze: 29.05.05 P-Katowice - Mystic Festival (mała pomyłka )
A co do piosenek który mialy by sie znalezc w naszym okrojonym secie to mam nadzieje ze znajdą się wśród nich prioretytowo:
Extreme Aggresion
Voices of the Dead
Immposible of Brutality
All of the same blood
Reconquering the Throne
Flag of Hate
No i jako opener: Enemy of God :solo
mi najbardziej na phobi zależy