Jezusmaria to profilowe, Michał przechuju
Wolę debiut zawsze i wszędzie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jezusmaria to profilowe, Michał przechuju
A można spytać, jaki to utwór? Bo jestem ciekaw.pz pisze: ↑pt sty 17, 2020 2:11 pm Słuchałem dzisiaj obu i lepiej mi się słucha Killers. Podtrzymuję, że jest bardziej spójne. Mimo, że na Iron Maiden są numery, które biją na głowę wszystkie z Killers, w tym jeden z mojego ścisłego topu. Jest tam też jeden z utworów, którego nie mam ochoty słuchać i czasem wyłączam płytę jak się zaczyna.
To w sumie mamy tak samo, tylko, że nie mam takie znienawidzonego utworupz pisze: ↑pt sty 17, 2020 2:11 pm Słuchałem dzisiaj obu i lepiej mi się słucha Killers. Podtrzymuję, że jest bardziej spójne. Mimo, że na Iron Maiden są numery, które biją na głowę wszystkie z Killers, w tym jeden z mojego ścisłego topu. Jest tam też jeden z utworów, którego nie mam ochoty słuchać i czasem wyłączam płytę jak się zaczyna.
Jasne. Strange WorldZoltar pisze: ↑pt sty 17, 2020 3:13 pmA można spytać, jaki to utwór? Bo jestem ciekaw.pz pisze: ↑pt sty 17, 2020 2:11 pm Słuchałem dzisiaj obu i lepiej mi się słucha Killers. Podtrzymuję, że jest bardziej spójne. Mimo, że na Iron Maiden są numery, które biją na głowę wszystkie z Killers, w tym jeden z mojego ścisłego topu. Jest tam też jeden z utworów, którego nie mam ochoty słuchać i czasem wyłączam płytę jak się zaczyna.
Też nieszczególnie lubię ten utwór, ale płyty przy nim nie wyłączam, bo wiem, że zaraz po nim leci genialne Charlotte the Harlot.pz pisze: ↑pt sty 17, 2020 4:03 pmJasne. Strange WorldZoltar pisze: ↑pt sty 17, 2020 3:13 pmA można spytać, jaki to utwór? Bo jestem ciekaw.pz pisze: ↑pt sty 17, 2020 2:11 pm Słuchałem dzisiaj obu i lepiej mi się słucha Killers. Podtrzymuję, że jest bardziej spójne. Mimo, że na Iron Maiden są numery, które biją na głowę wszystkie z Killers, w tym jeden z mojego ścisłego topu. Jest tam też jeden z utworów, którego nie mam ochoty słuchać i czasem wyłączam płytę jak się zaczyna.

Lochnivar to trollkonto, 100%