Najgorszy studyjny album Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najgorszy studyjny album Iron Maiden
Wszystko zależy od nastroju i dnia kiedy jakiego albumu się słucha ,nie ma gorszego czy lepszego albumu jest tylko gorszy lub lepszy dzień na słuchanie tej czy innej płyty.
łups de IRON
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Tu akurat nie miałem problemu. Killers.
dlaczego? co w nim jest takiego najgorszego? , zresztą to klasyk z prześwietną okładkąKratos pisze:Tu akurat nie miałem problemu. Killers.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Okładka rzeczywiście jest świetna, ale Killers jak dla mnie ma tylko jeden genialny kawałek. The Ides Of March. Reszta jak na Meiden jest przeciętna, momentami nawet niezła (Wratchild, Murder, Another Life, Killers), ale jak dla mnie ma się nijak do innych albumów.
-
Paschendale
- -#Wrathchild

Mój głos na Virtuala.
Najsłabszy pod każdym względem jest Virtual, fatalny nie jest, ale słaby.
zraniłeś moje uczuciaEddie69 pisze:Najsłabszy pod każdym względem jest Virtual, fatalny nie jest, ale słaby.
a co w tym wydawnictwie jest co sprawia, ze ten album jest choćby dobry???
ja nie wyznacze w ankiecie, never ever, nie bede mówił co mi nie pasuje w tym co mi w większości pasuje,,, absurdo? jebalto mociono....
KMFDM
The Clansman rozwala cale X Factor ale większość tego nie widziEddie69 pisze:a co w tym wydawnictwie jest co sprawia, ze ten album jest choćby dobry???
Nie no do The X Factor to temu materiałowi wiele brakuje.
Ps. napiszcie coś na jakiś temat pierwsi żeby ma mógł się do waszego zdaia odnieść, a nie...
Ps. napiszcie coś na jakiś temat pierwsi żeby ma mógł się do waszego zdaia odnieść, a nie...
ja bym rzekł że większość nie widzi, że clansman jest rozwalany przez całe x-factor 
KMFDM
ty masz swoje zdanie a ja swoje , ty wolisz rybki a ja cipkiEddie69 pisze:Nie no do The X Factor to temu materiałowi wiele brakuje.
To ja wolę cipki, a ty rybkiJack87 pisze:ty wolisz rybki a ja cipki Laughing
a o gustach się ponoć nie dyskutujety masz swoje zdanie a ja swoje
o warnach też więc panowie JA (jako nieoficjlalna nocna ochrona) prosze o spokój 
KMFDM
jesteśmy spokojniGreddo pisze:prosze o spokój Wink
A poza tym ta płyta mniej mi sie podoba, bo nie czuję klimatu.
masz rację. przecież nie będe ci namawiać czego masz słuchać i na odwrót , moge Ci jedynie coś polecić , może Ci się spodoba może nie , anyway...X Factor u mnie jest najniżej , może dlatego że Bruce odszedł w 1992 , po dokładnym przesłuchaniu Live At Donington na ostatnim kawałku Running Free poszły mi łzy...a Virtual XI? to już 1998 rok i w 2000 powraca Bruce w fantastycznym stylu...powiem Ci , że jak czasem słucham Virtuala i po nim Brave'a to BNW odczuwam popowo , po prostu tak mamEddie69 pisze: a o gustach się ponoć nie dyskutuje
jak najabrdziej ja równeż ... czyli:
nowa płyta = jakieś 5/10 i tyle, spadać i tyle
nowa płyta = jakieś 5/10 i tyle, spadać i tyle
KMFDM
Dla mnie nie ma najlepszych czy najgorszych albumów, każdy jest po prostu inny i to, którego słuchasz w danej chwili zalezy od nastroju, przynajmniej tak jest w moim przypadku
Więc wybrałam opcję ostatnią, rzecz jasna