Typy na plyte roku 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: Typy na plyte roku 2006
Widząć hasło "New Musical Express" nie można się czego innego spodziewać. Przecież nie daliby żadnego "obcego" wykonawcy...
Brendi- Ty Samaela słuchasz?vBrand pisze:5. Samael - Era One / Lesson in Magic #1
Swoją liste zrobię później, bo ciągle poznaje coś noweg z tego roku
Na dzień dzisiejszy to moja trójka byłaby taka:
Tool "10 000 Days"
Devin Townsend Band "Synchestra"
Moonspell "Memorial"
Tool "10 000 Days"
Devin Townsend Band "Synchestra"
Moonspell "Memorial"
Memorial zmiotlo niejedna kapele... zwlaszcza z kregow klimatycznego grania az po black.
Celtic Frost zmiotl w tym roku wszystko jesli oceniajac 'klimatyczne granie', heh.
Jazz is not dead, it just smells funny.
e raczej nie zmiotl... nie bardzo... ale Monotheist to niezwykle kaloryczna pozycja w dorobku Celtow.
- likipiki
- -#Lord of the flies

celtic frost, o tak! zmietli nawet isis, co wydawałoby się niemożliwe. dzieło takie metalowe nam powstało. a pierdzielę głupoty. bo monotheista wychodzi poza metal i poza wszystko. album mistrz, cudo i miód. trzeba kochać ;]slayer pisze:Celtic Frost zmiotl w tym roku wszystko jesli oceniajac 'klimatyczne granie', heh.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

mam tylko trzy typy:
nowy rewelacyjny Devin Townsend!
nowe Queensryche!
no i Iron Maiden!
nowy rewelacyjny Devin Townsend!
nowe Queensryche!
no i Iron Maiden!
Dodaje do swojej listy Wolf: The Black Flame. Chyba najlepszy album NWOBHM ostatnich czasów. Czuć wpływ Judasów, Ironów czy nawet Motorhead. Wokal a'la Hallford, ciężkie riffy i jedna z najfajnieszych perkusji jakie ostatnio słyszałem. Chwała im za takie naśladownictwo. Miód!
Ostatnio zmieniony czw gru 14, 2006 7:21 pm przez Ximinez, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie jakoś nie wiem, chybam mało słuchał, tudzież same kupy. Vollkornbrot Rammsteina mi sie podoba, ujdzie Manowar, Queensryche.
Ostatnio zmieniony czw gru 21, 2006 5:03 pm przez zygfryd, łącznie zmieniany 1 raz.
yeah yeah yeahs słyszałem to tegoroczne i faktycznie album jest świetny. szkoda, że nie moglem na koncercie być, bo widziałem trochę videł i coś cudownego na scenie.Pink pisze:poniżej dobry ranking:) powinem wam sie spodobać:)
http://muzyka.onet.pl/10174,1447717,newsy.html
:beerSebastianArcheo pisze:nowy rewelacyjny Devin Townsend!
No chciałbym się z Tobą zgodzić, ale czegoś mi jednk brakuje... dobry album, ale jednak nagrywali rzeczy znacznie lepsze IMOSebastianArcheo pisze:nowe Queensryche!
niemozliwe, ktos tu zna i docenia Synchestrę :] myslalem ze sam jestemArtur pisze::beerSebastianArcheo pisze:nowy rewelacyjny Devin Townsend!
No jak tak jak nieWrath pisze:niemozliwe, ktos tu zna i docenia Synchestrę :] myslalem ze sam jestem
Dla mnie zajebistaslayer pisze:dobra i tyle ;]
- likipiki
- -#Lord of the flies

a dla mnie nudnawe 
prog XXI wieku to Pure Reason Revolution. swoją drogą miły album w tym roku
prog XXI wieku to Pure Reason Revolution. swoją drogą miły album w tym roku
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
phi, ja też doceniam. tylko się nie afiszowałem z tym.Wrath pisze:niemozliwe, ktos tu zna i docenia Synchestrę :] myslalem ze sam jestem
Wiemy ;]likipiki pisze:a dla mnie nudnawe![]()
A tego co wymieniłeś to nie znam, ale i tak twierdzę, że Devina gra takiego proga, jaki jest godny XXI wieku.
Teraz pozostaje mi w sumie całego Devina solo poznać