AC/DC - Europa 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: AC/DC - Europa 2009
Bo tam trzeba być.
-
The Burczax
- -#Moonchild

By zespół do nas przyjechał, to trzeba coś zadziałać i pewien człowiek z AC/DC forum wymyślił takie coś:
do tego www.acdcforum.info można dodać też, np. sanktuarium. Działajmy jak najszybciej!Proponuję porozsyłać coś takiego:
W związku z wydaniem przez zespół AC/DC płyty Black Ice, została zorganizowana trasa koncertowa promująca to wielkie wydarzenie. Tournee obejmuje także Europę Wschodnią w tym Czechy, Serbię i Węgry. Od dwóch lat słyszano o ewentualnym występie zespołu w Polsce. Jednak wygląda na to, że występ grupy w 1991r. był ostatnim w naszym kraju. W związku z tym, że działania w tej sprawie nie są podejmowane lub są nieskuteczne, fani AC/DC nie mogą być bezczynni. Dlatego przesyłamy Wam tą petycję pod, którą podpisuje się każdy pragnący zobaczyć zepół w naszym kraju. Liczymy na to, że zrobicie coś w tej sprawie, ponieważ nie można pozwolić, żeby 60tys. chętnych na koncert w Polsce się zawiodło.
Z poważaniem
wasze imię i nazwisko, miasto skąd pochodzicie...i całe www.acdcforum.info
proponuję rozesłać do:
poczta@biurofestiwalowe.pl
info@livenation.pl
agencja@go-ahead.pl
radio@eskarock.pl
trojka@polskieradio.pl
Moim zdaniem najlepiej było po prostu kupić płytę, a nie ściągać z internetu. Druga sprawa, nie wierzę, że live nation nie starało się o koncert, skoro wszędzie wyprzedają się na pniu. Byłby to duży zysk. Może po prostu nie ma gdzie go zorganizować??
Gdyby rozmowy nie były prowadzone to teraz już i tak za późno, a jak były i są dalej to pozostaje tylko czekać.The Burczax pisze:By zespół do nas przyjechał, to trzeba coś zadziałać i pewien człowiek z AC/DC forum wymyślił takie coś:do tego www.acdcforum.info można dodać też, np. sanktuarium. Działajmy jak najszybciej!Proponuję porozsyłać coś takiego:
W związku z wydaniem przez zespół AC/DC płyty Black Ice, została zorganizowana trasa koncertowa promująca to wielkie wydarzenie. Tournee obejmuje także Europę Wschodnią w tym Czechy, Serbię i Węgry. Od dwóch lat słyszano o ewentualnym występie zespołu w Polsce. Jednak wygląda na to, że występ grupy w 1991r. był ostatnim w naszym kraju. W związku z tym, że działania w tej sprawie nie są podejmowane lub są nieskuteczne, fani AC/DC nie mogą być bezczynni. Dlatego przesyłamy Wam tą petycję pod, którą podpisuje się każdy pragnący zobaczyć zepół w naszym kraju. Liczymy na to, że zrobicie coś w tej sprawie, ponieważ nie można pozwolić, żeby 60tys. chętnych na koncert w Polsce się zawiodło.
Z poważaniem
wasze imię i nazwisko, miasto skąd pochodzicie...i całe www.acdcforum.info
proponuję rozesłać do:
poczta@biurofestiwalowe.pl
info@livenation.pl
agencja@go-ahead.pl
radio@eskarock.pl
trojka@polskieradio.pl
Każdy w Polsce wie, że koncert AC/DC to gwarantowany sukces jeśli chodzi o frekwencję (=zysk ze sprzedaży biletów ) a już na pewno wiedzą o tym organizatorzy koncertów. Dlatego myślę, że taka petycja niewiele da. Na pewno też nie zaszkodzi, więc wysyłajcie. A że to tyle trwa...No coż, trzeba było wynegocjować koncert Madonny, a gdy to się udało, to w kilka dni po tym mamy koncert Slipknota...Cierpliwości
Myślę, że do końca lutego się doczekamy.
-
The Burczax
- -#Moonchild

rafal.janowski@ticketpro.pl. -największa bileteria
office@ticketpro.pl
info@ticketonline.pl
marketing@ticketportal.pl
info@eventim.pl
Jeszcze na te adresy.
office@ticketpro.pl
info@ticketonline.pl
marketing@ticketportal.pl
info@eventim.pl
Jeszcze na te adresy.
panowie !!
w zeszlym roku w ostrowie wielkopolskim byli scorpionsi a na ten rok tez cos jest planowane mam duzo informacji od organizatorow i wiem tylko ze aerosmith chcialo zaduzo kasy i sa jeszcze 2 wielkie zespoly od ktorych czekamy na decyzje gdybede wiedzial cos wiece j to dam znac
ale patrzac w jakim pisze temacie to mozecie sie jednej kapeli branej pod uwage domyslac
gdy bede mial wiece info to dam znac
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Kuzwa, czemu nie Aerosmith...yankes pisze:panowie !!
w zeszlym roku w ostrowie wielkopolskim byli scorpionsi a na ten rok tez cos jest planowane mam duzo informacji od organizatorow i wiem tylko ze aerosmith chcialo zaduzo kasy i sa jeszcze 2 wielkie zespoly od ktorych czekamy na decyzje gdybede wiedzial cos wiece j to dam znac
ale patrzac w jakim pisze temacie to mozecie sie jednej kapeli branej pod uwage domyslac
gdy bede mial wiece info to dam znac
AC/DC w Ostrowie? Jezu, a jak tam wygląda "stadion"? ;p
-
The Burczax
- -#Moonchild

Bardziej wierzę oficjalnej stronie, na której pisze, że koncertu w Polsce nie będzie, niż jakiemuś panu z overkilla.
No to raczej bardzo słaby pomysł, bo ten stadion był dupny jak Stadion Gwardii : - D Poza tym jest za mały i na pewno nie zagra tam AC/DCcellman pisze:AC/DC w Ostrowie? Jezu, a jak tam wygląda "stadion"? ;p
Portugalia została potwierdzona.
24 May 2009 Vienna
28 May 2009 Athens
30 May 2009 ??? (Polska/Czechy)
01 Jun 2009 ??? (Polska/Czechy)
03 Jun 2009 Lisbon
05 Jun 2009 Madrid
07 Jun 2009 Barcelona
09 Jun 2009 Marseille
12 Jun 2009 Paris
24 May 2009 Vienna
28 May 2009 Athens
30 May 2009 ??? (Polska/Czechy)
01 Jun 2009 ??? (Polska/Czechy)
03 Jun 2009 Lisbon
05 Jun 2009 Madrid
07 Jun 2009 Barcelona
09 Jun 2009 Marseille
12 Jun 2009 Paris
-
The Burczax
- -#Moonchild

Wczorajszy koncert AC/DC w Belgii nie odbył się z powody choroby Briana.... żeby tylko w Pradze nie było żadnych niespodzianek
Grypa...Jutro w Lipsku mają już zagrać normalnie, więc nie spinać pośladów... 
FOR THOSE ABOUT TO ROCK WE SALUTE YOU
Wróciłem.
Spełniłem jedno ze swoich koncertowych marzeń.
Jeden z trzech najlepszych koncertów w moim życiu.
Więcej nie będę pisał, bo słowa nie są w stanie tego oddać..
Pozdro dla spotkanych forumowiczów: Tomtomala & spółka, Herki, Tobink, Archeon
Wróciłem.
Spełniłem jedno ze swoich koncertowych marzeń.
Jeden z trzech najlepszych koncertów w moim życiu.
Więcej nie będę pisał, bo słowa nie są w stanie tego oddać..
Pozdro dla spotkanych forumowiczów: Tomtomala & spółka, Herki, Tobink, Archeon
-
The Burczax
- -#Moonchild

Koncert arcymistrz, a jak ktoś twierdzi, że, Angus to nie przybysz z innej planety, ten dziwny. Mój zdecydowanie najlepszy gig. Minusem może być tylko setlista.
Było zajebiście, ale jednak myślałem że będzie lepiej : - )
Nie wiem chłopie o czym Ty piszesz , to był najlepszy koncert na jakim byłem , lepszy tylko mógł by być ich koncert na stadionie , pozdro dla Caleba 
Up The irons