kurna...privy Ci od 2 miesiecy walilem, łajzo
22/12/2009 - The NumberS of the Beast Fest - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/12/2009 - The NumberS of the Beast Fest - Katowice
może. nagrywaj. jeśli masz to w doma czy tam kaj.
Nagram jak już będę w Krk.
Piszesz privy, a owszem
. Ale powinieneś je pisać tak na tydzień przed jakąś imprezą 
Piszesz privy, a owszem
`a Ty co? głuchy czy pierdolnięty?`Artur pisze:Musisz z większym wyprzedzeniem się przypominać
jestem sławna
\m/
\m/
Herki,z kim tym razem udało Ci się zrobić fotę? 
Ja tez ja tez, ale kurde Alien mi musi foto poslac 
ano. poprosimy na priva wszystkie foty (oczywiście po obróbce fotoszopowej). ja też jutro podeślę.Kro pisze:Ja tez ja tez, ale kurde Alien mi musi foto poslac
btw. alien też jest sławny:

Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 1:19 am przez Marysia, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale Alien nie zna gwiazd tylko ludzi ktorzy znaja gwiazdy 
-
Deleted User 357
Przecież to Marysia jest tu gwiazdą 
hym ghyy... udam że nie zauważyłam co napisałeś 
EDIT
to oczywiście było do kro, nie do żeliwnego!!!
EDIT
Aha sory, ale to w takim razie z gwiazda tez mam zdjecieMarysia pisze:hym ghyy... udam że nie zauważyłam co napisałeś
EDIT
No. Wróciłem. Dziękuję tym którzy przybyli. Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze. Żelaznemu gratuluję wygranej w konkursie
Koncert uznaję za udany, choć przyznaję, że frekwencyjnie był to najsłabszy Hail Fest. Ale będą następne, obiecuje. Dzięki też Mikiemu za intratną propozycję, o której pamiętać będę na pewno
Z minusów na pewno muszę wymienić niebotyczną po prostu obsuwę, która przeciągnęła koncert do godziny 23:45. Ale trudno, grunt, że ludziom się podobało.
To tyle, relację, jak będzie napisana, ktoś wrzuci. Nie ja. Dlaczego? o tym w innym temacie.
Koncert uznaję za udany, choć przyznaję, że frekwencyjnie był to najsłabszy Hail Fest. Ale będą następne, obiecuje. Dzięki też Mikiemu za intratną propozycję, o której pamiętać będę na pewno
Z minusów na pewno muszę wymienić niebotyczną po prostu obsuwę, która przeciągnęła koncert do godziny 23:45. Ale trudno, grunt, że ludziom się podobało.
To tyle, relację, jak będzie napisana, ktoś wrzuci. Nie ja. Dlaczego? o tym w innym temacie.
już nie mam tu najwięcej postów

- Clairvoyant###
- -#Charlotte

Wrzucajcie fotki tutaj 
miki, herki i straszny wokalista soul colector (nawet ma oczy czerwone):
resztę posłałam do zainteresowanych na priva. jak kogoś pominęłam to przepraszam. upomnieć się proszę jakby co
resztę posłałam do zainteresowanych na priva. jak kogoś pominęłam to przepraszam. upomnieć się proszę jakby co
ZAJEBIŚCIE BYŁO, CLAIRVOYANT DZIĘKUJE!!!
Clairvoyant dziękuje, choć wyraża zdumienie, że Hail Fest zorganizowanyt (bądź co bądź) jednak dla najpopularniejszego metalowego zespołu na świecie przyciągnął tak mało ludzi, a Slayerowa i Metallicowa impreza więcej. Może w Katowicach rządzi thrash, ale tam to jednak większość kapel i tak thrashowa była, więc trzeba było wpadać
No ale nie będę narzekał, bo podobało nam się, że nas tak ciepło przyjęto. I jeszcze raz ogromne dzięki dla Szajby za zaproszenie i przepraszamy, bo to my byliśmy głównymi sprawcami obsuwy. No, ale wcześniej nie wiedzieliśmy, Soul Colector gra na automacie. Gdybyśmy wiedzieli, to byśmy perkę od razu rozstawili, żeby czekała już jak oni grają
No ale nie będę narzekał, bo podobało nam się, że nas tak ciepło przyjęto. I jeszcze raz ogromne dzięki dla Szajby za zaproszenie i przepraszamy, bo to my byliśmy głównymi sprawcami obsuwy. No, ale wcześniej nie wiedzieliśmy, Soul Colector gra na automacie. Gdybyśmy wiedzieli, to byśmy perkę od razu rozstawili, żeby czekała już jak oni grają
chyba sam sobie odpowiedzialesjudasek pisze:dla najpopularniejszego metalowego zespołu na świecie przyciągnął tak mało ludzi, a Slayerowa i Metallicowa impreza więcej.