Taa , akurat , jak zobaczę to uwierzę :/WICKER MAN pisze: Albo teksty, którymi wyraźnie inspirowała się GaGa (nie żartuję - piosenkarka nie kryje swojego uwielbienia dla metalu - w szczególności Maiden, Priest, Metallicy czy Saxon, tańczyła nawet do 'Phantom of the Opera' czy 'Metal Militia' Metallicy):
![]()
26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Re: 26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
tańczyła na rurze ?WICKER MAN pisze:
Albo teksty, którymi wyraźnie inspirowała się GaGa (nie żartuję - piosenkarka nie kryje swojego uwielbienia dla metalu - w szczególności Maiden, Priest, Metallicy czy Saxon, tańczyła nawet do 'Phantom of the Opera' czy 'Metal Militia' Metallicy):
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

http://www.youtube.com/watch?v=F4rDaWcHzfY
Plus wpis Gagi na Twitterze, w którym pisze o wizycie w słynnej metalowej knajpie z hamburgerami w Chicago, Kumas Corner, a w którym cytuje tekst Saxon:
"Just spent the morning at kuma's, judas priest burger and cheap beer, denim +leather, brought us all together."
Source: http://www.nbcchicago.com/around-town/f ... 75877.html
Plus wpis Gagi na Twitterze, w którym pisze o wizycie w słynnej metalowej knajpie z hamburgerami w Chicago, Kumas Corner, a w którym cytuje tekst Saxon:
"Just spent the morning at kuma's, judas priest burger and cheap beer, denim +leather, brought us all together."
Source: http://www.nbcchicago.com/around-town/f ... 75877.html
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nie wygląda mi to na lejdi zgage :/
Do tego nie wierzę żeby ona na serio lubiła metal , majli sajrus też tak próbowała : http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,61994 ... aiden.html
Do tego nie wierzę żeby ona na serio lubiła metal , majli sajrus też tak próbowała : http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,61994 ... aiden.html
Mam nadzieję, że nie przestaniesz Cezarku lubić IM, dlatego że Lady Gaga też ich lubi.
Musisz jakoś się z tym pogodzić i żyć dalej
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Ale piszę przecież że zgaga to pozerka !mila pisze:Mam nadzieję, że nie przestaniesz Cezarku lubić IM, dlatego że Lady Gaga też ich lubi.
pewnie nie potrafi nawet wymienic utworow z chocby takiego somewhere in time 
Gdyby można byłoby przeklinać wg regulaminu, to bym właśnie tak teraz postąpił...
Czemu nie wyglada to na Lady Gage? I czemu nie może lubić metalu?
I co do tego ma pozerstwo......
PLOX, normalności i dystansu trochę..... Bo to pachnie marną prowokacją...
Czemu nie wyglada to na Lady Gage? I czemu nie może lubić metalu?
I co do tego ma pozerstwo......
PLOX, normalności i dystansu trochę..... Bo to pachnie marną prowokacją...
Bo nie ma solówek gitarowych w swoich kawałkach, proste.
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Nawet gdyby była to zgaga to i tak uważam ze to pozerka jakich małoKuki91 pisze: Czemu nie wyglada to na Lady Gage?
I każdy kto ośmiela jej się słuchać tez jest pozerem?
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

no a jak myślałeśKuki91 pisze:I każdy kto ośmiela jej się słuchać tez jest pozerem?
- Elevatorman
- -#Clansman

wystarczy.... ta rozmowa nie ma żadnego sensuCezarek1998 pisze:Kuki91 napisał/a:
I każdy kto ośmiela jej się słuchać tez jest pozerem?
no a jak myślałeś
@Elevatorman - nie ma sensu, bo się dowiedziałeś, ze jesteś pozerem
?
Ktoś musi młodemu wytłumaczyć, że lekko mówiąc, jest to gówno prawda... Słuchając Johnnego Casha też jestem pozerem, bo to nie metal?
Ktoś musi młodemu wytłumaczyć, że lekko mówiąc, jest to gówno prawda... Słuchając Johnnego Casha też jestem pozerem, bo to nie metal?
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Mi chodzi o pop a nie o jakiegoś Casha !Kuki91 pisze:
Słuchając Johnnego Casha też jestem pozerem, bo to nie metal?
-
Deleted User 622
A np Michael Jackson?Cezarek1998 pisze:Mi chodzi o pop a nie o jakiegoś Casha !Kuki91 pisze:
Słuchając Johnnego Casha też jestem pozerem, bo to nie metal?
Tu się zgodzę. Pewien typ ludzi ma tak, że mimo, iż im pokażesz, że się mylą to i tak będą dyskutować. Ten typ też tak ma - w wieku 12 lat gówno widział, gówno wie ale się sadzi. Przerabiałem już to z moimi kuzynami. Taki sam poziom. Najlepiej nie dyskutować i ignorować - samo przechodzi z wiekiem.Elevatorman pisze:wystarczy.... ta rozmowa nie ma żadnego sensu
Dziecko, pisząc "jakiegoś Casha" właśnie podpisałes na siebie wyrok braku szacunku....
Cash przebija wszystko co istnieje!
A Metal zadał dobre pytanie
!
Cash przebija wszystko co istnieje!
A Metal zadał dobre pytanie
st. anger tez nie ma a to jazz?michi pisze:Bo nie ma solówek gitarowych w swoich kawałkach, proste.