... nie gadaj, wsiadaj na rower i wal do Empiku w Lublinie - daleko nie masz ...peep4 pisze:. A ja już płyty słucham bo nie wytrzymałbym do poniedziałku. Kupię 1 września jak będę po nowych Acidów jechał
.
Sprzedaż płyty The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż płyty The Final Frontier
Udało mi się w Łodzi kupić. Pomógł tekst, że jutro na 2 tygodnie wyjeżdżam na wakacje i nie będę mial możliwości zakupienia w poniedziałek, i przynieśli mi z magazynu :)
Pozdrawiam:
odja
Pozdrawiam:
odja
Ciekawe ilu użytkowników forum teraz "wyjedzie"
... nie gadaj tylko ładuj się do busa i jedź do lubelskiego Empikupeep4 pisze:![]()
![]()
Ciekawe ilu użytkowników forum teraz "wyjedzie".
-
Robercikk
Tak w ogóle powiedzcie mi, skąd wzięła się ta informacja, że płyta będzie dostępna 13? Na oficjalnej stronie Iron Maiden nie mogę tego znaleźć...
Daty premiery "The Final Frontier".
Już za dwa tygodnie na sklepowych półkach pojawi się najnowszy album legendarnych Iron Maiden.
Tymczasem, EMI Records ogłosili dzienne daty premiery „The Final Frontier” (2010): 13 VIII 2010: Europa Kontynentalna, 16 VIII 2010: UK, 17 VII 2010: USA (UMe/EMI) i w końcu 18 VIII 2010: Japonia i pozostałe kontynenty.
W Grecji ukaże się nawet specjalna, limitowana edycja krążka, składająca się z Digi – Packu, 32 – stronicowego bookletu i specjalnego pudełka. Rzecz wydana w tym wariancie, będzie rozprowadzana przez sieci kolportera krajowej prasy, sklepy muzyczne i księgarnie.
http://www.sanktuariumfc.org/index.php?go=newsall
Już za dwa tygodnie na sklepowych półkach pojawi się najnowszy album legendarnych Iron Maiden.
Tymczasem, EMI Records ogłosili dzienne daty premiery „The Final Frontier” (2010): 13 VIII 2010: Europa Kontynentalna, 16 VIII 2010: UK, 17 VII 2010: USA (UMe/EMI) i w końcu 18 VIII 2010: Japonia i pozostałe kontynenty.
W Grecji ukaże się nawet specjalna, limitowana edycja krążka, składająca się z Digi – Packu, 32 – stronicowego bookletu i specjalnego pudełka. Rzecz wydana w tym wariancie, będzie rozprowadzana przez sieci kolportera krajowej prasy, sklepy muzyczne i księgarnie.
http://www.sanktuariumfc.org/index.php?go=newsall
Dziś byłem w Niemczech w Schwedt (60 km od Szczecina) w Oder-Center. W tamtejszym MM sprawdzałem i w Realu, w obu w miarę dokładnie przeszukałem półki i nie znalazłem płyty....
-
Robercikk
jesper - no właśnie! CO MNIE OBCHODZI ŻE TĄ INFORMACJĘ PODAŁO SANKTUARIUM! JA CHCĘ JAKIEŚ ORYGINALNE ŹRÓDŁO! (EMI ALBO IRON MAIDEN), bo jak na razie widać że SanktuariumFC wyssało sobie tą informacje z paluszka...
Robercikk pisze:j, bo jak na razie widać że SanktuariumFC wyssało sobie tą informacje z paluszka...
-
Janick1990Gers
- -#Prowler

oczywiście obowiązkiem jest kupić płyte w jak najlepszym opakowaniu
ale jeżeli ktoś nie pożałował marnych 5 baksów na to by juz wcześniej posłuchać tej rewelacyjnej płyty,to niech żałuje.Moimi ulubionymi są kolejno El Dorado,Mother Of Mercy i The Alchemist.Pozdrawiam fanów
ale jeżeli ktoś nie pożałował marnych 5 baksów na to by juz wcześniej posłuchać tej rewelacyjnej płyty,to niech żałuje.Moimi ulubionymi są kolejno El Dorado,Mother Of Mercy i The Alchemist.Pozdrawiam fanów
-
Robercikk
ttomasz: To proszę znajdź mi jakiś serwis, który podał taką informację OPRÓCZ Sanktuarium! Informacja o premierze 13 sierpnia znajduje się również na stornie maidenfans.com, ale mi chodzi o OFICJALNĄ STRONĘ gdzie wszystko co jest tam napisane, jest pewne w 100%!
Wpisywałem w google Iron Maiden The Final Frontier 13th August i... nic!
Wpisywałem w google Iron Maiden The Final Frontier 13th August i... nic!
Nie jestem dobry w szukaniu, ale przezwyczaiłem się, że newsmani, a szczególnie Ralf wynajduje info niewiadomo skąd i zawsze się zgadza 
Swojego czasu byłem redaktorem strony głównej na jednej stronie i nigdy nie podawało się informacji wyssanych z palca.
Swojego czasu byłem redaktorem strony głównej na jednej stronie i nigdy nie podawało się informacji wyssanych z palca.
-
Robercikk
No to napisał jedną wielką ściemę. I ja się dziwię czemu chodzę po sklepach i jak się zapytam o nową płytę to wszyscy patrzą się na mnie jak na głupka i mówią: przecież premiera jest 16...
Będzie online to powie skąd to ma 
O ile dobrze pamiętam, to RALF wspominał coś o tym, że Bruce podawał te daty na koncercie w Wacken, a RALF chyba tam był....
-
Robercikk
No nie gadajcie głupot! Gdyby Bruce to mówił na koncercie, to w pierwszej kolejności pojawiłoby się to na ironmaiden.com
Ale fakt, że sklepy mają już od piątku płytkę tylko jej nie wystawiają w większości też o czymś świadczy. Poza tym gdzieniegdzie płyta już jest.
Na jakim WACKEN
Na stronie były - szukać we wiadomościach 
-
Robercikk
RALF - przeczytaj kilka postów wyżej i wszystkiego się dowiesz -.-
W newsie jest że premiera 13...
W newsie jest że premiera 13...
Jednak podana data premiery-14 sierpnia, jest zobowiązująca, Dzisiaj w Austrii nabyłem CD.pozdr