Turbo - Polska 2026
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Turbo - Polska 2015
Są jakieś szanse, że się spotkamy. Ale czy koncert zaczyna się o 22 ??
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nie mam pojęcia. Ja postaram się być, ale zależy to czy będę miał wolne w robocie
ostatnim razem dotrzeć się nie udało... ;(
Night Mistress Fan Club Łódź
jeśli byłeś na tym koncercie, to napisz proszę kilka zdań na ten temat.matt89bp pisze:ooo w Radzyniu to ja będę na 100% blisko mam w końcu gdzieś
A ja odliczam do koncertu w Rawie, który odbędzie się na Zamku Xiążąt Mazowieckich. Początek nie wcześniej niż o 23
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Doszedł koncert:
29.07.2012 - Lubaczów
(z ciekawości sprawdziłem gdzie to jest - kurcze, na południowym wschodzie, prawie pod samą granicą z Ukrainą
)
29.07.2012 - Lubaczów
(z ciekawości sprawdziłem gdzie to jest - kurcze, na południowym wschodzie, prawie pod samą granicą z Ukrainą
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

No i zajebiscie !:p W lipcu mam zatem TSA w Skierbieszowie i Turbo w Lubaczowie:)Lando pisze:Doszedł koncert:
29.07.2012 - Lubaczów
(z ciekawości sprawdziłem gdzie to jest - kurcze, na południowym wschodzie, prawie pod samą granicą z Ukrainą)
info od Wojtka

rozpoczęło się nagranie mojej nowej solowej płyty. Mogę już ujawnić parę szczegółów tego niebywałego wydarzenia. Do nagrań zaprosiłem wspólnie z moim przyjacielem i producentem płyty Michałem Kubickim, znanych amerykańskich muzyków.
I tak na bębnach zagra Atma Anur znany ze współpracy z Jasonem Beckerem i Marty Friedmanem, na gitarze zagra Neil Zaza, na klawiszach oprócz Sławka Belaka zagra Tony Macalpine,który był w składzie zespołu Steve Vaia, a na gitarze basowej Franck Hermanny. Zaprosiłem również polskich muzyków: Grzesia Skawińskiego, Leszka Cichońskiego i JELONKA. Mam nadzieję, że będzie to moja najlepsza płyta. 13 czerwca zagramy ten materiał na koncercie w poznańskim klubie BLUE NOTE. Na próbach materiał brzmi genialnie. Okładkę przygotował niejaki PTYBORG, a zdjęcia zrobiła Kara Rokita. Poniżej wiadomość od Atmy Anura...Już nie mogę się doczekać końca pracy.
Na poznański koncert zapraszam już dzisiaj wszystkich i mam nadzieję, ze nie zawiedziecie mnie i wpadniecie 13!!!!

rozpoczęło się nagranie mojej nowej solowej płyty. Mogę już ujawnić parę szczegółów tego niebywałego wydarzenia. Do nagrań zaprosiłem wspólnie z moim przyjacielem i producentem płyty Michałem Kubickim, znanych amerykańskich muzyków.
I tak na bębnach zagra Atma Anur znany ze współpracy z Jasonem Beckerem i Marty Friedmanem, na gitarze zagra Neil Zaza, na klawiszach oprócz Sławka Belaka zagra Tony Macalpine,który był w składzie zespołu Steve Vaia, a na gitarze basowej Franck Hermanny. Zaprosiłem również polskich muzyków: Grzesia Skawińskiego, Leszka Cichońskiego i JELONKA. Mam nadzieję, że będzie to moja najlepsza płyta. 13 czerwca zagramy ten materiał na koncercie w poznańskim klubie BLUE NOTE. Na próbach materiał brzmi genialnie. Okładkę przygotował niejaki PTYBORG, a zdjęcia zrobiła Kara Rokita. Poniżej wiadomość od Atmy Anura...Już nie mogę się doczekać końca pracy.
Na poznański koncert zapraszam już dzisiaj wszystkich i mam nadzieję, ze nie zawiedziecie mnie i wpadniecie 13!!!!
W takim składzie zapowiada się naprawdę niezła płyta 
Warto dodać, że dwa koncerty już niedługo zagra Pathology:
16.06. - PATHOLOGY + Scream Macker - Warszawa, klub Mechanik
30.06. - Jezioro Kolbudzkie (miejscowość - Kolbudy)
Warto dodać, że dwa koncerty już niedługo zagra Pathology:
16.06. - PATHOLOGY + Scream Macker - Warszawa, klub Mechanik
30.06. - Jezioro Kolbudzkie (miejscowość - Kolbudy)
już jutro PATHOLOGY w Warszawie:
z FB Tomka Struszczyka:
Dlatego podczas meczu Polska - Czechy zapraszamy na wspólne kibicowanie z PathologY, a po meczu na nasz występ. Wieczór uświetni wspólnie z nami grupa Scream Maker.
Zapraszamy.
z FB Tomka Struszczyka:
Dlatego podczas meczu Polska - Czechy zapraszamy na wspólne kibicowanie z PathologY, a po meczu na nasz występ. Wieczór uświetni wspólnie z nami grupa Scream Maker.
Zapraszamy.
aktualizacja 
A tymczasem już w najbliższy piątek (pojutrze) w Łodzi...

mała aktualizacja 
W Warszawie jestem na 100%, dziś bilet kupiłem 
A Lublin... Mech i Turbo... rewelacja
też postaram się być 
A Lublin... Mech i Turbo... rewelacja
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dziś Wojtek Hoffmann obchodzi 58. urodziny - all bow to the Oar King! 
aktualizacja dat
ten z 26 V ? Jeszcze nie
podbijam wątek
Jarocin obowiązkowo! Dawno ich nie widziałem, już prawie rok 
pojawiają się w secie nowe numery
))