Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Koło 222zł z opłatami za płatność kartą i e-ticket, cena biletu to 1300CZK.
no to super - trza będzie zakupnąć 
naprawdę niedrogo, 7 gigów styknie bo żona rozwodem grozi 
Niektorzy to sie musza uzerac latami i wydac duzo wiecej kasy zeby rozwod dostac, a tu prosze kilka koncertow i po sprawieBudziol pisze:naprawdę niedrogo, 7 gigów styknie bo żona rozwodem grozi
Praga i Zagrzeb zarezerwowane. Ciekaw jestem co bedzie miedzy tymi helsinkami i praga, bo no pewnie tez zrobie. Wszystko dzieki temu ze nie graja duzo festiwali i bilety sa w znosnych cenach. Na poczatku zakladalem kolo 10 koncertow i budzet 1000 euro na bilety, a tu mam juz 14 biletow i 870 euro poszlo, czyli jeszcze jest zapas na 1 czy 2 koncerty.....strach sie bac
Ja stawiam na Litwę, Łotwę, Estonię i Bułgarię(...) Podobno Bułgaria zaklepana w Imeerc Arena (czy jakoś tak) 
Mysle z wszystkich 3 nadbaltyckich nie zrobia.RALF pisze:Ja stawiam na Litwę, Łotwę, Estonię i Bułgarię(...) Podobno Bułgaria zaklepana w Imeerc Arena (czy jakoś tak)
No ale duzego wyboru nie ma: Litwa Lotwa Estonia, Ukraina , Bulgaria Rumunia, Turcja Grecja. 3-4 koncerty w ktorys z wyzej wymienionych. Kijow, Stambul, Ateny, Sofia?
tyle ze miedzy Helsinkami, a Praga jechać do Turcji? Grecji?
Zero logiki w tym, ale patrzac na cala trase, nie zawsze sie kieruja logistyka
Zero logiki w tym, ale patrzac na cala trase, nie zawsze sie kieruja logistyka
no moze z turcja i grecja nie dadza rady wcisnac 4 koncertow, ale 3 spokojnie....
Mnie już raczej to mało interesuje, bo raczej wystarczy. 
No chyba, że jakiś jeden malutki...
dlatego nie chcialbym zeby kusili jakas Litwa, Lotwa...Madril pisze:Mnie już raczej to mało interesuje, bo raczej wystarczy.
ale tam raczej nie graja, predzej wybiora Bulgarie, Rumunie mysle, a tam juz odpuszczam na bank
Wybrałbym się na któryś z tych dwóch koncertów i połączył z wakacjami.
Boję się trochę otwartego stadionu w Czechach - w 2008 było bardzo jasno, w tym roku zapewne będzie powtórka z rozrywki? Jesteście w stanie porównać te dwie lokalizacje?
No i orientujecie się może jak cenowo wychodzi opcja pociągiem do Pragi/Zagrzebia? Pragę wg nieoficjalnych info można znaleźć w promocji za 19euro (ale są może jakieś zniżki studenckie?).
Zagrzeb pewnie się nie opłaci, bo kto by chciał jechać tyle w upale. Loty >600PLN w obie strony.
Boję się trochę otwartego stadionu w Czechach - w 2008 było bardzo jasno, w tym roku zapewne będzie powtórka z rozrywki? Jesteście w stanie porównać te dwie lokalizacje?
No i orientujecie się może jak cenowo wychodzi opcja pociągiem do Pragi/Zagrzebia? Pragę wg nieoficjalnych info można znaleźć w promocji za 19euro (ale są może jakieś zniżki studenckie?).
Zagrzeb pewnie się nie opłaci, bo kto by chciał jechać tyle w upale. Loty >600PLN w obie strony.
Westwards, the tide!
Dobrze, że coś się pojawia ... Praga to ciekawy pomysł, ale wolalbym Wilno lub Budapeszt z uwagi na piękno tych miast
Jak ogloszą taką propozycję, to sprzedaję bilet na Gdańsk, bo ile razy można sluchać tego samego...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
U mnie było odwrotnieBudziol pisze:naprawdę niedrogo, 7 gigów styknie bo żona rozwodem grozi
Chodzi Ci o koncert w Pradze w 2008 i w tym roku? To ten sam stadion tylko się inaczej teraz nazywaryju pisze:Wybrałbym się na któryś z tych dwóch koncertów i połączył z wakacjami.
.
Nie, chodziło mi o Zagrzeb vs Praga, ale raczej zdecyduje się na Pragę z uwagi na koszty i czas transportu. To, że Eden to teraz Synot Pit już wcześniej zauważyłem, ale dziękiwydra77 pisze:Chodzi Ci o koncert w Pradze w 2008 i w tym roku? To ten sam stadion tylko się inaczej teraz nazywa
Był tam ktoś w zeszłym roku i może powiedzieć, czy na początku słońce daje mocno po gałach i świeci od narożnika między wejściem, a sceną? (tak wynika z moich obliczeń)
Westwards, the tide!
jest ktoś chętny na wyjazd na Graspop Festival w Belgii?
wyjazd albo samochodem z okolic Warszawy (3 wolne miejsca) - wyjdzie po 200zł na osobe w obie strony
albo lot samolotem do Eindhoven (ok 170-220zl w obie strony) + dojazd autobusem.
bilet na 3 dni to 640zl
wyjazd albo samochodem z okolic Warszawy (3 wolne miejsca) - wyjdzie po 200zł na osobe w obie strony
albo lot samolotem do Eindhoven (ok 170-220zl w obie strony) + dojazd autobusem.
bilet na 3 dni to 640zl
2 stojące bilety do Malmo do sprzedania
Sprzedam bilet na płytę do Berlina! Cena do uzgodnienia 
a ja do Paryża 
Posiadam na sprzedaż 2 bilety tradycyjne pod scenę do Pragi. Koszt 1 to 245zł.